Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj a krásný den kolegové,

prosím, může někdo potvrdit rozměr SUMO průměr 44mm? Bral jsem to jako hotovou věc, ale dle tohoto videa - a nezdá se mi, že by klamal úhel - to vypadá na 42mm.

- 7.minuta

A ať to není tak krátké - jakou barvu preferujete? Myslel jsem, že raději černé, ale ta modrá má něco do sebe.

Díky,

Odesláno

Myslel jsem, že luneta je právě 44mm. Docela mě to překvapilo. I na fotkách na mě působily větší.

Jinak Tvůj "podpis" ... přesně to teď delší dobu prožívám :)

Odesláno

Hlavně Suma jsou na ten průměr dlouhé jak týden před výplatou - 52,5mm lug to lug. A barva modrá, protože někdy vypadá jako modrá a jindy jako černá.

Odesláno

Neboj. To video zkresluje. Už to tu 10 minut zkouším přeměřit pravítkem :D . Je to tak, jak píšou kluci. Černá vložka lunety má 40 mm, luneta mi vychází i se zoubky na 42,5 mm a pouzdro 44,5 mm.

Odesláno

Všem díky. Z fotek na ruce bych lunetu považoval snad za 45 a ona je 42 :)

Takych je nas tu viac  :death:

Ale ja uz tusim co by som chcel.... :flex:

Tak to Tě můžu uklidnit, že to je ještě horší fáze. Protože TUŠÍŠ, že tam někde je něco, co bys chtěl, ale nemůžeš to najít :D

Odesláno

Tak to Tě můžu uklidnit, že to je ještě horší fáze. Protože TUŠÍŠ, že tam někde je něco, co bys chtěl, ale nemůžeš to najít :D

A bude horsie! Ale uzivam si tieto sladke starosti :)

Odesláno

Barva jedině oranž!!!

Na rozměr se vyprdni. Jde hlavně o to, jak budou sedět na ruce. Suma mají pouzdro, které sedí perfektně skoro na každé ruce. To si ale samozřejmě ověř vyzkoušením.

Odesláno

Suma sedí na ruce perfektně. Já pokukuji po Marine Máster, ale chtěl bych je nejdřív vyzkoušet. Je to můj horký favorit po přečtení všeho tady na foru i když to přesahuje můj finanční limit, Zřejmě do nich půjdu ještě mám jednoho favorita Crepas Cayman, tak nějaké reakce sem.

Odesláno
pavel23 : Caymany jsou stylovka, leštěnka. Všecko se to hezky blýská, ale není to promyšlené jako MM. C bych popsal jako sud a na něm jsou naroubované nožky. MM ciferník mi přijde kompletní. Všechny indexy mají orámování. C má orámované jen 4 indexy. MM má sklíčko pěkně schované a skoro rovné, takže když hází odrazy, tak stačí pootočit a vidíš krásně ciferník. C ho má velmi vypouklé, takže se na něm všechno odráží. Když se podívám na MM vidím hodinky, co mají historii, mají charisma, jde z nich vidět, že něco vydrží.

C mi přijdou jako výrazné kancl dajvry, hlavně aby to tahalo oči. Něco jako Breitling. Třeba i vodotěsnost 3km, na co? Ale udělaly na mě dojem, zpracování tahu je fajn,jen mi chybí na pouzdru nějaká elegance.

Takové jsou moje dojmy, když jsem viděl hodinky na srazu.

Odesláno

A barva modrá, protože někdy vypadá jako modrá a jindy jako černá.

Máš recht. Verze SBDC003 (modrá) je velice hezká modrá a podle nasvícení je skoro až černá. Už jsem si toho všimnul u Seiko 5 co jsem měl dřív, a proto jsem taky kupoval modrá Suma.

Odesláno

Suma sedí na ruce perfektně. Já pokukuji po Marine Máster, ale chtěl bych je nejdřív vyzkoušet. Je to můj horký favorit po přečtení všeho tady na foru i když to přesahuje můj finanční limit, Zřejmě do nich půjdu ještě mám jednoho favorita Crepas Cayman, tak nějaké reakce sem.

Suma sedí fakt dobře i na menším zápěstí. Mají dolu zahnuté nožičky, takže ti trochu obšlehnou zápěstí. Crepas Cayman se mi líbí taky, ale nemám osobn zkušenost. Hlavně jsem čet, že jsou hodně vysoké (cca. 17 mm). Toho bych se už trochu bál, ale taky to není nic na co by se nedalo zvyknout. Steinhart Apollon Chronograph mají taky 17mm na výšku a zvyknul jsem si. Tady na fóru majitelé těch Crepasů tvrdí, že se nosí i přez velkou výšku dost dobře, tak bych jim věřil.

• Po letech...
Odesláno

Vtipný! Našel jsem svoje x let starý téma a dneska Suma přišly :-) Jsem sem totiž z nudy vlezl a bac čerstvý inzerát v prodeji :-D

Kruh se uzavřel ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...