karel12 Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 ahoj pánové, chci koupit hodinky řízené rádio signálem a se solárním nabíjením. Líbí se mě Casio EQW A1000DB. Prosím o vaše názory. Dík
spineshank Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 co konkrétně tě zajímá?moc nepíšeš co od hodinek očekáváš tak těžko co napsat,....jinak pokud se ti líbí kup si je přeci V této cen.hladině je už z čeho vybírat
karel12 Posted November 8, 2013 Author Report Posted November 8, 2013 tyto hodinky se mě prostě líbí. Ptám se proto, že v některých diskuzích se o značce Casio nevyjadřují moc nadšeně (ale jen takové všeobecné fráze, nic konkrétního.. Budou to první lepší hodinky. Nerad bych koupil něco s čím bych jen pendloval do servisu. Stopky ani budík nevyužiju. Žádné další funkce nepotřebuju. Dík
wave ceptor Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Pokud se ti líbí, máš rád přesnost, dobrou kvalitu zpracování budeš spokojený.
FraK Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Mám podobné Casio WQW M1100 a jsem s nimi spokojený. Kdykoliv je vezmu na ruku, tak vím, že jdou přesně. Jsou to takové moje otloukánky a přesto je luneta i sklíčko pořád bez škrábanců. Jsou ale dost veliké a těžké. Tah se snadno poškrábe. Doporučuji proto spíše kaučuk. Celkové zpracování je myslím v této cenové úrovni adekvátní. Samozřejmě to nelze srovnávat se švýcarskou prémií (ale to je při řádově nižší ceně logické a kdyby tomu tak nebylo, tak by bylo něco špatně). Podle mě je Casio v oblasti solárního quartzu špička. Pokud se ti líbí, tak si je kup.
karel12 Posted November 10, 2013 Author Report Posted November 10, 2013 Děkuju za vaše názory a jdu psát Ježíškovi.
Recommended Posts