Jump to content

Recommended Posts

Posted

co konkrétně tě zajímá?moc nepíšeš co od hodinek očekáváš tak těžko co napsat,....jinak pokud se ti líbí kup si je přeci :photo:

V této cen.hladině je už z čeho vybírat

Posted

tyto hodinky se mě prostě líbí. Ptám se proto, že v některých diskuzích se o značce Casio nevyjadřují moc nadšeně (ale jen takové všeobecné fráze, nic konkrétního.. Budou to první lepší hodinky. Nerad bych koupil něco s čím bych jen pendloval do servisu. Stopky ani budík nevyužiju. Žádné další funkce nepotřebuju. Dík

Posted

Mám podobné Casio WQW M1100 a jsem s nimi spokojený. Kdykoliv je vezmu na ruku, tak vím, že jdou přesně. Jsou to takové moje otloukánky a přesto je luneta i sklíčko pořád bez škrábanců. Jsou ale dost veliké a těžké. Tah se snadno poškrábe. Doporučuji proto spíše kaučuk. Celkové zpracování je myslím v této cenové úrovni adekvátní. Samozřejmě to nelze srovnávat se švýcarskou prémií (ale to je při řádově nižší ceně logické a kdyby tomu tak nebylo, tak by bylo něco špatně). Podle mě je Casio v oblasti solárního quartzu špička. Pokud se ti líbí, tak si je kup.