Micey Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Píšeš 556, ne? Těm je udáváno 38,5mm, ale fakt se mi zdály ještě menší.. chce to vyzkoušet.
Makky Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 pojdem ich vyskúšať aj jedny aj druhé. Snad budú k vyskúšaniu :-) pozeram dílerov vo viedni a je ich tam pomerne viac tak snad budem mať niektoré poblíž a budú tam:D
Frostie Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Pokud chces i trochu elegance, volil bych MG. K vetsi eleganci dostanes paradne vyladeny, inhouse upraveny odolny kalibr. Co se tyce zpracovani, MG se mi libi vic. Na ViennaTime jsem se o tom presvedcil.nepředpokládám, že za ten inhouse snad považuješ ve velkém nakupovanou Selittu SW 200
Frostie Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Frostie: Chce to líp číst..a co jsem přehlédl? Nebo se tam snad dává jiný strojek než poupravená Selitta SW200?
Micey Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Pokud chces i trochu elegance, volil bych MG. K vetsi eleganci dostanes paradne vyladeny, inhouse upraveny odolny kalibr. Co se tyce zpracovani, MG se mi libi vic. Na ViennaTime jsem se o tom presvedcil.
Frostie Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Frostie opet neprekvapil A co se tyce nakupovani strojku ve velkem, dalsi omyl.v tom případě prosím pověřeného MG Ambassadora o vysvětlení, jak to tedy je. Nebo mám vycházet z dojmu, že se u MG v Glashütte vyrábí 5 ks hodinek týdně?
dave9014 Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Za ty blbe kecy ti nereknu nic. Zjisti si to sam.+1
misoo Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Tie sinny 556 su fakt malinke, maju kratke a tenke nozicky, to im nepridava... Ruku mam 18,5cm a to este na fotky hodinky zvacsuju... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivanhoe34 Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Podla mna maju tie Sinny skvelu prakticku velkost. Mozno na niekoho posobia tak nemecky chladne, bez emocii. Ale za mna ok, ked ich vidim na znamej ruke
McStinger Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 pojdem ich vyskúšať aj jedny aj druhé. Snad budú k vyskúšaniu :-) pozeram dílerov vo viedni a je ich tam pomerne viac tak snad budem mať niektoré poblíž a budú tam:D Vo Viedni som videl MG:v hodinárstve na Rotenturmstrasse, blízko Schwedenplatzhttp://uhren-mikl.com/http://www.beerxv.com/Hodinárstvo na Schönbrunner Straße v blízkosti stanice metra Kettenbrückengasse Marinusy som kupoval u Mikla, viď link. Je to taký zvláštny človek, ale dá sa s ním dohodnúť na slušnej zľave pri platbe v hotovosti, plus robí servisnú prehliadku dva roky zdarma, v ročných intervaloch. Ešte som to ale nevyužil, takže detaily neviem.
Makky Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Dakujem paráda... Pojdem poskúšať a do konca víkendu ak všetko pojde dle plánu budem rozhodnutý
Makky Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 (upraveno) Rozhodnutie padlo! Vyvolenými hodinkami sa stali MH terrasport II! len mesiac čakať na ne :-( jediné negatívum Všetkým zainteresovaným čo sa snažili pomôcť dakujem... S pozdravomMakky Upraveno 22. listopadu 2013 uživatelem Makky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se