Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pojdem ich vyskúšať aj jedny aj druhé. Snad budú k vyskúšaniu :-) pozeram dílerov vo viedni a je ich tam pomerne viac tak snad budem mať niektoré poblíž a budú tam:D

Odesláno

Pokud chces i trochu elegance, volil bych MG. K vetsi eleganci dostanes paradne vyladeny, inhouse upraveny odolny kalibr. Co se tyce zpracovani, MG se mi libi vic. Na ViennaTime jsem se o tom presvedcil.

nepředpokládám, že za ten inhouse snad považuješ ve velkém nakupovanou Selittu SW 200 :lol2:

Odesláno

Frostie: Chce to líp číst..

a co jsem přehlédl? Nebo se tam snad dává jiný strojek než poupravená Selitta SW200?

Odesláno

Pokud chces i trochu elegance, volil bych MG. K vetsi eleganci dostanes paradne vyladeny, inhouse upraveny odolny kalibr. Co se tyce zpracovani, MG se mi libi vic. Na ViennaTime jsem se o tom presvedcil.

Odesláno

Frostie opet neprekvapil :) A co se tyce nakupovani strojku ve velkem, dalsi omyl.

v tom případě prosím pověřeného MG Ambassadora o vysvětlení, jak to tedy je. Nebo mám vycházet z dojmu, že se u MG v Glashütte vyrábí 5 ks hodinek týdně?

Odesláno

pojdem ich vyskúšať aj jedny aj druhé. Snad budú k vyskúšaniu :-) pozeram dílerov vo viedni a je ich tam pomerne viac tak snad budem mať niektoré poblíž a budú tam:D

Vo Viedni som videl MG:

v hodinárstve na Rotenturmstrasse, blízko Schwedenplatz

http://uhren-mikl.com/

http://www.beerxv.com/

Hodinárstvo na Schönbrunner Straße v blízkosti stanice metra Kettenbrückengasse

Marinusy som kupoval u Mikla, viď link. Je to taký zvláštny človek, ale dá sa s ním dohodnúť na slušnej zľave pri platbe v hotovosti, plus robí servisnú prehliadku dva roky zdarma, v ročných intervaloch. Ešte som to ale nevyužil, takže detaily neviem.

Odesláno (upraveno)

Rozhodnutie padlo! Vyvolenými hodinkami sa stali MH terrasport II! len mesiac čakať na ne :-( jediné negatívum

Všetkým zainteresovaným čo sa snažili pomôcť dakujem...

S pozdravom

Makky

Upraveno uživatelem Makky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...