Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahojte, som tu novy a nemam moc prehlad. vcera mi dosli hodinky Tissot V8 Chronograph z TimeStore.sk T039.417.16.057.00

co som tu uz tiez postrehol, a celkom ma zarazilo, je fakt ze rucicka "velkej" sukundovky nesedi na svojom mieste ak je vo vynulovanej polohe. skusal som posunut tuto rucicku mackanim tlacidlo ale nikdy sa nenastavi presne na 12tku, ale je niekde cca 1/4 dieliku pred.Ked ale pustim stopky tak pri cca 20s sa to zrovna az skoro po 12tku to ide dobre. podobny pocit mam aj s tej 30tkovej a aj mala sekundova sa mi zda nejake divna ale mozno to az moc sledujem. datumovnik je tiez mierne nakrivo. okraj cisla 13 (dnesny den) sa dotyka "okraja" toho priezoru kde je datum vydiet. Mam to brat ako normalnu vec alebo to dat zrovnat hodinovarovi alebo mam fake ? dik moc za rady

Edit: musim sa priznat ze ma to mierne dost frustruje.  Po rokoch riesenia byvania, auta a rodiny som si povedal ze si spravim radost ...

Upraveno uživatelem grexos
Odesláno (upraveno)

vyzeraju ako fejky... je tam par odlisnosti od oficialnych foto (vacsia diera v 4-ke a 8-ke, mas dlhsiu sekundovku, napis minutes mas dlhsi, datumove okno mas takmer stvorcove - origo je obdlznikovejsie), ale dost blba fotka, skus nejaku kvalitnejsiu bez blesku a odleskov...

ale s istotou ti to nepoviem, len porovnavam ofiko fotku s tvojou... kazdopadne ta rucicka a datumka je dovod na reklmaciu!

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Ahoj, dvě možnosti ( mimo té, že se na to vykašleš ) - buď to reklamuj, nebo odnes k hodináři- od pohledu na fotku by to mělo jít seštelovat. Já bych reklamoval, aby se mě někdo hned hrabal v novejch hodinkách- neměl bych pak z nich tu správnou radost.

Odesláno

Myslím že si zrobil to najlepšie čo si len mohol. Vždy radšej ako reklamovať treba pri krátko zakúpenej veci odstúpiť od zmluvy. Vyhneš sa zbytočným ťahaniciam a môžeš sa porozhliadnuť po ďalších kúskoch. Skús aj mimo Tissotu. :)

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...