Guest maxipesfik Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 http://www.orfina.ch/shop/product_info.php?manufacturers_id=2&products_id=69 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
funf5 Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 No hodinky s označením Royal Navy a WR 50 metrů mě neoslovují. Nějak nerozumím tomu proč na webu tvrdí, že mají 17 kamenů, ale na strojku uvádějí 16???A to co se jim povedlo naplácat na ciferník je děsivé...
Rodkopf Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 (edited) design cifru ala panerai, pouzdro od let hanhartu a znak angl. let. hodinek...nechutné EDIT:ještě mají napsáno jen six jewels pokud dobře vidím, Buren watch natisklé a ta cena!!!! 3800 ChF :D jestli to umí prodat, tak klobouk dolů EDIT 2: a k tomu jen minerální sklo??? Edited November 15, 2013 by Rodkopf
Frostie Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 (edited) No hodinky s označením Royal Navy a WR 50 metrů mě neoslovují. Nějak nerozumím tomu proč na webu tvrdí, že mají 17 kamenů, ale na strojku uvádějí 16???A to co se jim povedlo naplácat na ciferník je děsivé...kdyby uváděli alespoň 16... Píší tam 16 alias six jewels... Za mne celkově palec dolů, větší paskvil se dá najít už jen pouze v čínských low-cost vodách... Edited November 15, 2013 by Frostie
Recommended Posts