pionyr Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 http://www.nejlevnejsizbozi.com/akce/panske-letecke-hodinky-jaragar/Pánové, dneska jsem objevil tenhle zázrak: 790 Kč.... zřejmě Breitling-skeletonS tou výdrží ale nastavili laťku dost vysoko což?
People Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 (upraveno) to neni rezerva natahu, ale zivotnost. Upraveno 15. listopadu 2013 uživatelem People
pionyr Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 (upraveno) Jasně, ta věta zní: Rezerva nátahu (výdrž hodinek) se běžně pohybuje okolo 1 dne až kolem 2 týdnů. Rozumí se celková výdrž hodinek. Já sem ale popleta Upraveno 15. listopadu 2013 uživatelem pionyr
IzTaPa Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 V 15. 11. 2013 v 16:08, People napsal: to neni rezerva natahu, ale zivotnost. ty vole, to je prvni seriozni komentar, co jsem tu od tebe cetl
pionyr Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 To jsem si prvně ani nevšimnul... Píšou, že sekundová ručička je funkční. Tak hurá, aspoň že není přimalovaná.
kuncák7 Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 V 15. 11. 2013 v 16:25, pionyr napsal: To jsem si prvně ani nevšimnul... Píšou, že sekundová ručička je funkční. Tak hurá, aspoň že není přimalovaná. A co bys chtel vic?za tu cenu hodinky na 14dnu s vterinovkou,co slape :-)))? Treba by te ten kousek mile prekvapil,jen pochybuju,ze se nekdo ujme testovani.
pionyr Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Na testování si netroufnu. Ale myslim, že si každý zboží najde kupce. Já to viděl v hodinářství (teda prodejně hodinek) v kauflandu. Tam maj takový sra..y, za nesmyslný peníze a lidi to kupujou. To musej mít v hodinářství radost, když tam někdo něco takovýho přinese na opravu. Tak možná by nějakej mistr hodinář, sledující tohle fórum, mohl přispět komentářem o kvalitách a možnosti servisu takových hodinek pro piloty Jaragar. Třeba se časem dostaví na servis někdo, komu ta sekundová ručička upadne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se