Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nenašel jsem podobné téma, tak se ptám tady k ciferníku. Omega Seamaster aqua terra ciferník s vystouplými indexy mě lehce znepokojuje. Na pozici 5,6,7 hrot minutovky "ryje" po těchto indexech a stopa už je při bližším pohledu viditelná. Máte s tímto někdo zkušenost? Předem dík za odpověď.

Odesláno (upraveno)

To by Te melo znepokojovat vic nez lehce a měl bys zastavit strojek a zajit k hodinari. Vic se k tomu asi rict neda.

Edit:

Da: az pujdes k tomu hodinari, ty hodinky si vezmi s sebou a ukaz mu je.

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Hodinky jsou cca 5 mesicu stare/nove z butiku. Ryhy jsou viditelne pod uhlem snadno.zastavim strojeknafotim. Asi to nneni bezna zalezitost...

Odesláno

Na minutovce nevidim vubec nic. Ohnuti, lom, cokoliv. Hodinky predchozi mesice lezely a tohle se stalo za 4 tydny noseni... Ale i tak se lehce predbihaji :-)

Odesláno

Tak to je jasný, ta minutovka to nestačí dobrzdit, hodinář ti bude muset ohnout dolů i hodinovou ručku :-)

Taktato hlaska me dnes dstala :-)

Odesláno

Tak premyslim, ze to nemuze byt minutovka, ale cifernik. Jinak by drela po celem obvodu.

Bingo. Budto je spatne usazeny, nebo je neco spatne na tech indexech samotnych. Kadopadne je to na reklamaci, o tom zadna, zmetek nebo fejk.

Odesláno

Tak to je jasný, ta minutovka to nestačí dobrzdit, hodinář ti bude muset ohnout dolů i hodinovou ručku :-)

To je super řešení:-), ale u nových hodinek by mi asi j...o

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...