tomas512 Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Dobrý podvečer, jako absolutní nováček, nevím, kde se poradit... na chrono24 jsem si nasel hodinky, kontaktoval prodejce Chrono Center Seefeld ( http://chronocenter.de/ ) a ten mi rychle odepsal, na jaky ucet zaslat castku.Bohuzel nikde jsem nenasel zadne konkretni reference na tohoto prodejce... :-( Varianta jet autem 1100 km se mi moc nepozdava :-( Nejaky napad, osobni zkusenost, rada? na ebay jsem ho coby prodejce nenasel... A druhe hodinky jsou na ebay, prodejce arumayala46, ma 163 hvezdicek, 21 kladnych hodnoceni, jedno negativ., 95% kladnych...take si ale nejsem jisty...
Frostie Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 já bych od prodejce Boban Jakimovski nechtěl ani propisku za půl eura... Ebay: cokoliv pod 500 hodnocení nebrat, pokud toho člověka neznáš třeba osobně
tomas512 Odesláno 17. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 díky za bleskovou odpoved... to jmeno mi taky hned padlo do oka... ale nechtel jsem ho diksriminovat jen kvuli tomu :-) nevim, zda-li sem muzu dat konkretni linky na produkty.. mel jsem zajem o: http://chronocenter.de/index.php?main_page=product_info&cPath=23&products_id=299ahttp://www.ebay.de/itm/Rolex-Cellini-5112-ARUM-Ref-3381-/251363103031?pt=ES_Relojes_de_pulsera&hash=item3a86689137 osobni nazor profíka, megazávisláka? :-)
Traveller Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Je to vždy sázka do loterie - ikdyž ebay má jisté možnosti ochrany kupujícího (při platbě přes PayPal). Já koupil na ebayi Omegy a Eberhardy a ani jednoho prodejce jsem neznal...
tomas512 Odesláno 17. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 díky Frostie i Traveller, i kdyz stale nevim, a obavy spise pribyvaji...porad hledam nejake reference na webu, ale marne...je to k vzteku, kdyz uz si vyberu, co se mi libi, a za prijatelne penize, zase nevim, jestli do toho jit.. :-(
blackhead Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Od tech spanelu jsem kupoval a v pohode, je to tenhle shop http://arum-relojes-joyas.com
Frostie Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 V 17. 11. 2013 v 19:38, tomas512 napsal: díky Frostie i Traveller, i kdyz stale nevim, a obavy spise pribyvaji...porad hledam nejake reference na webu, ale marne...je to k vzteku, kdyz uz si vyberu, co se mi libi, a za prijatelne penize, zase nevim, jestli do toho jit.. :-(no, podíval jsem se na google na ten panelák v Seefeldu, kde Boban sídlí, nevím, jestli ty luxusní hodinky prodává v kočárkárně vedle výtahu... Důvěra 0, jinak hodinky sis vybral nádherný, zkus se poohlédnout ve spolehlivějších vodách
sashator Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 To riziko tam vždy bude a jediná možnost jak byt v klidu je si tam prostě udělat výlet...já takhle risknul před rokem a půl moje PanEuropy od jednoho Španěla a nemohl jsem si pak jeho služby a rychlost vynachvalit... Jinak jsem od tohoto prodejce už skoro kupoval Aquatimery ale naštěstí mě to přešlo (počkal jsem si na vetší parádu), máš pravdu, že reference jsem taky nikde neobjevil
tomas512 Odesláno 17. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Frostie: na streetview jsem taky koukal, ty v madridu jsem nasel v pohode, maji kamenny obchod, a ten seefeld je bohuzel jen z vysky, nepoznal jsem jestli je to panelak, nebo nakupni centrum :-)ARUM Madrid ty hodinky maj na svych strankach o 100EUR levnejsi, ale rozhodne se zdaji byt serioznejsi.. tak asi udelam obchod s nima...
Frostie Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 V 17. 11. 2013 v 19:58, tomas512 napsal: Frostie: na streetview jsem taky koukal, ty v madridu jsem nasel v pohode, maji kamenny obchod, a ten seefeld je bohuzel jen z vysky, nepoznal jsem jestli je to panelak, nebo nakupni centrum :-)ARUM Madrid ty hodinky maj na svych strankach o 100EUR levnejsi, ale rozhodne se zdaji byt serioznejsi.. tak asi udelam obchod s nima...nákupní centrum by bylo větší a bylo by poblíž P. Tohle je osamocený panelák.
koutnp Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 na ebay je spousta ověřených prodejců i jinde. Pokud je úspora opravdu tak veliká, osobně bych si tam asi zajel. Tak daleko to zase není což ?
tomas512 Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 dekuji vsem za pomoc, v nedeli jste mi pomohli zvolit ARUM z Madridu, v pondeli jsem objednal, ve stredu obdrzel vse v poradku (vice ve foru hodnoceni prodejcu)Tak jeste jednou diky a i ostatnim preji stastne nakupy...
Návštěvník Snow Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Jak píše Traveller, nákup na ebay je vždy loterie. Avšak takhle šmahem posoudit prodejce jako neseriózního gaunera bez jakéhokoliv konkrétního důkazu tak jako to udělal Frostie je hloupost. Na ebay jsem koupil přes dvacet hodinek bez sebemenšího problému. Nakupoval jsem ze všech kontinentů. Mým asi největším rizikem byl nákup drahých vintage hodinek z Argentiny od prodejce, kterého dokonce vyloučili z US ebay. Hodinky jsem velmi chtěl, s Foundrymanem, který za mě všechny hodinky kupoval jsme obchodníka kontaktovali. Hodinky stále měl, komunikoval velmi korektně, zaslal spoustu fotografií, nenechal se vyvést z míry mnoha všetečnými maily. Hodinky zaslal se všemi náležitostmi v perfektním stavu se všemi doklady. Navíc je poslal expres na své náklady, takže byly za několik málo dní doma. Kdybych se řídil podle rad Frostieho, neměl bych nikdy nic.
tomas512 Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Snow: diky za nazor, kazda zkusenost je dobra... ale tohle jsou moje prvni Rolexky, a oboje se mi libili. A kdyz jeden prodejce proti druhemu mel v celkove serioznosti takovy rozdil.. zvolil jsem relativne "bezpecnejsi" nakup....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se