shag Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Nazdarek, pofotil som trochu najnovsi prirastok. Vela ludi ich tu nema rado, ale su to echt hodinky od borcov z dederonskeho Erfurtu, hlavneho mesta spolkovej republiky Thüringen.Bije v nich vintazny kaliber ETA2873, 25 sutrovy s Incablocom. Povrchova uprava oceloveho puzdra je pieskovana, ako to nemci maju radi. Rozmery 43mm x 52mm x 18mm su celkom slusne, takze ich je na ruke citit. Z vrchnej strany su zacapene vypuklym zafirom. Spracovanie je na jednotku a chod lunety spica, aj moj synator s nou velmi rad kruti Dokupil som kaucuk, ktory je rovnako dobry ako isofrane. Fotky nic moc spod lampicky, je ich hodne...
StanoBare Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Najprv som myslel, že to sú rendre . Fotky krásne, pre názor na model si nechám ešte odstup, niečo na ňom je fakt dobré, niečo mi vadí - napríklad len frézovaný duál čas na lunete. Inak je to z ich kolekcie rozhodne ten lepší model.
Rodkopf Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Krásné fotky a hezký kousek železa, fakt mají něco do sebe.
zhrado Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Hodinky sú to naozaj zaujímavé a fotky sa mi fest páčia. Ešte hoď dáku menej nasvietenú, nech vynikne lumi.
blackhead Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Zajimave a originalni hodinky delaji, to se musi nechat.
Návštěvník Snow Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Báječné, báječné, potěšil si mě. Má usilovná propagace nebyla marná. Teď bych ještě přivítal velké množství hodinek Graham. Mohl by sis je přikoupit do sbírky.
Vlcak Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Vypadají fajn, jen jaksi nemohu překousnout tu oboustranou hodinovku. To by mi dost vadilo, jinak bych si je dovedl představit jako nositelné hodinky.
shag Odesláno 26. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 V 26. 11. 2013 v 8:27, Snow napsal: Báječné, báječné, potěšil si mě. Má usilovná propagace nebyla marná. Teď bych ještě přivítal velké množství hodinek Graham. Mohl by sis je přikoupit do sbírky.Dakujem, ty si neunavny propagator, co je len a len dobre. Graham uz raz boli, ale nie typicky grahamovsky model a velkost :-) V 26. 11. 2013 v 9:01, Alda napsal: Ne vsechny modely od VDB se mi libi, ale ten tvuj Shagu je fajny. Nekdy bych VDB chtel videt na zivo. Ani mne sa vsetky nepacia, hlavne niektore limitky su za tu cenu, co pytaju, dost extrem. Ale spracovanie by som prirovnal ku Stowa Prodiver, plus ta luneta je fakt vyborna.
ejkej Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Gratulujem! Krásne fotky, zaujímalo by ma, ako vyzerajú na ruke
kamilb Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Dobré fotky,zajímavých hodinek.Oni se mi vlastně i líbí.
StanoBare Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Obojstrannú hodinovku som si všimol až vďaka postu Vlcaka. Vidím dobre, že luneta je leštená?
shag Odesláno 26. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Ano, luneta je lestena, to som zabudol spomenut.
dandy Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Dobrá cirkulárka. Neviem či by som predýchal ten tvar púzdra, ale ináč sú veľmi zaujímavé. Gratulujem.
atim Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Musím uznat že na ruce jsou opravdu parádní! Velká gratulace!
Majk1 Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Naprosto luxusní a neokoukaný kousek. Paráda na stole i na ruce.
ony Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Nevieš kolko majú gramov aj ja o nich rozmýšlam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se