Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, zdravim priznivce hodinek.

Po nekolika mesicich cteni prispevku jsem se rozhodl zaregistrovat a jako novacek vas pozadat o radu i nazor. Hodlam si udelat k narozeninam radost a poridit si mechanicke hodinky, na normalni noseni, klasicky styl, nic preplacaneho jak je videt z obrazku. Tohle jsou zatim moji favorite + Hamilton Jazzmaster viewmatic v cernem, ale jak spousta z vas vi, tohle nemusi byt konecny stav. Stale se nemuzu rozhodnout a tak vas chci pozadat o nazory na jednotlive hodinky, kvalita, strojky, pruhledy na strojky...

Take bych rad poprosil o blizsi info o tech Zeno Watch (tohle je obrazek od jednoho z navstevniku tohoto fora) ty se mi moc libi, co je to za typ, kde by se dali u nas sehnat? Nemuzu je najit na netu, na ofic strankach taky nejsou (nebo jsem se spatne dival?).

Dekuji.

Odesláno

mě se asi vic líbějí ty RLT, ale myslim ze je to jen vec vskusu, nevim jesli by se mi libilo u tech Zeno to letadélko na ciferníku v chromovaném pouzře a ty velké čislice ty mi tam tolik nesedí, ale vim ze je to retro, na to se musi myslet :-)

Odesláno

s 5 ATM se myslim už třeba vykoupat zvládneš ale rozhodně né aby byli déle pod vodou, a ty 3 ATM v tom si tak umýt ruce a dost...ale přesne jak psal YPO pokud je chces jako jedny hodinky tak je to blblé, nevis co te kde potka :-)

Odesláno

Toto je taky možnost..... i kdyz sam uznávam, že ty Fortisi by u me asi vyhráli biggrin.gif, ale pokud se nemýlím ty Citizena mají například i neco co umí spočítat spotřebu u letadla :-) prakticka vec

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Toto je taky možnost..... i kdyz sam uznávam, že ty Fortisi by u me asi vyhráli biggrin.gif, ale pokud se nemýlím ty Citizena mají například i neco co umí spočítat spotřebu u letadla :-) prakticka vec

Doufám tu Jacobe nehodláš porovnávat dokonalost stylu Fortis s touto pouťovou atrakcí? Ty Fortis, jak se dočteš někda tady vedle byly ve stopkové (tuším i budíkové) mutaci s modrou lunetou vyhodnocené jako šesté nejlepší hodinky světa... takže, nakonec musím ocenit, že je fajn, že by to u tebe vyhrály wink.gif

Odesláno

Diskutér: já vím, tušil jsem že někdo zareaguje. Je jasné že z hodinářského hlediska jsou ty Fortis na velice dobré urovni, jen jsem ty Citizen Promaster psal jako další variantu já Danymucz do hlavy nevidím co se mu např. dizajnově bude líbit. Taky by jsem šel do tech Fortisů jak uz jsem psal, ale dneska nenakupuji dneska jsem se snazil pomoct s výberem biggrin.gif

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Diskutér: já vím, tušil jsem že někdo zareaguje. Je jasné že z hodinářského hlediska jsou ty Fortis na velice dobré urovni, jen jsem ty Citizen Promaster psal jako další variantu já Danymucz do hlavy nevidím co se mu např. dizajnově bude líbit. Taky by jsem šel do tech Fortisů jak uz jsem psal, ale dneska nenakupuji dneska jsem se snazil pomoct s výberem biggrin.gif

biggrin.gif wink.gif

Odesláno

vsem dekuju za nazory.

to YPO: ty fortisky se mi libi a cenove jsou tak na maximu co bych byl ochoten za hodinky dat.

Je to fakt za zajimave. Clovek sem prijde poprve a ma predstavu o nejakych quartzkach za 5t. A jak tak cte a cte a cte tak tak zacina premyslet o mechanickych za 8t, za 10, 15. No clovek mysli i na hodinky za 30t ale to by moja nerozchodila. Nebo spis ja.

Odesláno

vsem dekuju za nazory.

to YPO: ty fortisky se mi libi a cenove jsou tak na maximu co bych byl ochoten za hodinky dat.

Je to fakt za zajimave. Clovek sem prijde poprve a ma predstavu o nejakych quartzkach za 5t. A jak tak cte a cte a cte tak tak zacina premyslet o mechanickych za 8t, za 10, 15. No clovek mysli i na hodinky za 30t ale to by moja nerozchodila. Nebo spis ja.

Tak jdi na tu hranu a pořiď fortis, je to rozhodně velice dobrá volba ... a pokaždé, když se podíváš na ruku, budeš mít radost. A to za ty prachy stojí.

Známý si takhle pořídil jedny strojky, bratru nějkam ke 100k, cituji" V životě bych si nemyslel, že dám tolik za hodinky, hrůza, ale pokaždé, když se na ně podívám, mám z nich radost, stálo to za to ..."

Člověk lituje za 20 let toho, co neudělal, ne toho, co udělal ...

Odesláno

Jaky mate nazor na Hamilton Jazzmaster viewmatic. Viewmatic asi znamena, ze jde videt strojek? Kdyz jsou puvodne americke a ted jsou soucasti swissgroup,meli by se vyrabet ve svajcu a nest oznaceni swis made, nebo se mylim?

Odesláno

Jaky mate nazor na Hamilton Jazzmaster viewmatic. Viewmatic asi znamena, ze jde videt strojek? Kdyz jsou puvodne americke a ted jsou soucasti swissgroup,meli by se vyrabet ve svajcu a nest oznaceni swis made, nebo se mylim?

Já mám Jazzmastery a jsem navýsost spokojen. Mohu jen doporučit. Pefektní a elegantní kousek. Vzal bych, ale Chrono verzi. Jinak jsou Swiss Made a mají průhled.

Odesláno

to danycz :

Doporučujem Certiny biggrin.gif. Mám ich a sú 100%tné. Priemer 42mm, safír, odchýlka +6-7s./24h.(ale tá bude asi u každých individuálna smile.gif). user posted image

user posted image

user posted image

Odesláno

Já mám Jazzmastery a jsem navýsost spokojen. Mohu jen doporučit. Pefektní a elegantní kousek. Vzal bych, ale Chrono verzi. Jinak jsou Swiss Made a mají průhled.

Dekuju. Muzu se jeste zeptat, jak jsou vysoke a na pribliznou odchylku?

Odesláno

to Olda: Ze jsi je taky nenasel na ofic strankach? Nevim jak ten prispevek s temito Zeny byl stary a hledat se mi to uz nejak moc nechce pac bych se do toho zase zamotal. Skoda ze v nove kolekci nejsou.

Odesláno

to danycz :

Doporučujem Certiny biggrin.gif. Mám ich a sú 100%tné. Priemer 42mm, safír, odchýlka +6-7s./24h.(ale tá bude asi u každých individuálna smile.gif). http://xs115.xs.to/xs115/07183/beh.gif

http://xs115.xs.to/xs115/07183/certina3a.jpg

http://xs115.xs.to/xs115/07183/certina5a.jpg

to pierre: diky za fotky. Clovek si je takhle lepe predstavi na ruce. Vypadaji fakt dobre. Kdy sis je kupoval? A ten kozeny tah je origo, ptam se, protoze oni je snad delaji jen s kovem a to se mi moc nelibi.

Odesláno

to Olda: Ze jsi je taky nenasel na ofic strankach? Nevim jak ten prispevek s temito Zeny byl stary a hledat se mi to uz nejak moc nechce pac bych se do toho zase zamotal. Skoda ze v nove kolekci nejsou.

Pravda v nové edici nejsou, dal jsem se dohledání a už vím proč. Limitovaná edice s kalibrem Harley- Ronda, ale měly by být k dostání. http://www.timefactors.com/zeno401.htm

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...