Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

danycz napsal:
Dobrý den, zdravim priznivce hodinek.

Po nekolika mesicich cteni prispevku jsem se rozhodl zaregistrovat a jako novacek vas pozadat o radu i nazor. Hodlam si udelat k narozeninam radost a poridit si mechanicke hodinky, na normalni noseni, klasicky styl, nic preplacaneho jak je videt z obrazku. Tohle jsou zatim moji favorite + Hamilton Jazzmaster viewmatic v cernem, ale jak spousta z vas vi, tohle nemusi byt konecny stav. Stale se nemuzu rozhodnout a tak vas chci pozadat o nazory na jednotlive hodinky, kvalita, strojky, pruhledy na strojky...

Take bych rad poprosil o blizsi info o tech Zeno Watch (tohle je obrazek od jednoho z navstevniku tohoto fora)  ty se mi moc libi, co je to za typ, kde by se dali u nas sehnat? Nemuzu je najit na netu, na ofic strankach taky nejsou (nebo jsem se spatne dival?).

Dekuji.

nema nekdo link na ty RLT? Z tech sem totalne hotovej...

Odesláno

YPO napsal:
  sibirnaya napsal:
a napises mu? pridavam se... nebo aspon info... prumer smile.gif a tak

.......já si musím nechat zajít chuť smile.gif ......... nemůžu mít všechno co se mi líbí ....... i když tyhle jsou obzvlášť pěkné

podle mne je to předělaný tenhle model:

jo to je predelaný tento model. Taky se mi libi. Podle toho, co psal "odklizec" neni problem si nechat dat cervenou vterinovku, vypoukle sklicko, cerne dat. okno (jak by asi vypadalo na pozici 6?) a mozna i neco vic. Tak me jeste napadlo, jestli by bylo mozne si tam nechat dat napr. korunku s napisem RLT, jaka je treba na modelu RLT 33 Railroad. A co kozene tahy, je nejaky standart nebo si jde vybrat?

Tohle jsou asi otazky na "odklizece",co.

Jestli ho uvidite, dejte mu prosim vedet, ze tu ma zhave psani smile.gif

Diky

Návštěvník Diskutér
Odesláno

YPO napsal:
  sibirnaya napsal:
a napises mu? pridavam se... nebo aspon info... prumer smile.gif a tak

.......já si musím nechat zajít chuť smile.gif ......... nemůžu mít všechno co se mi líbí ....... i když tyhle jsou obzvlášť pěkné

podle mne je to předělaný tenhle model:

Všechno špatné - graficky nevyvážený ciferník, nad pozicí šest je snad malá poušť... příliš nevýrazné ručky... vizuálně o ničem.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Kid_A napsal:
diskutére, co řikáš na tyhle klasické stowa?

http://stowa.de/shop/pix/a/n/1141748011-4242.jpg

Čistá, kvalitní práce. Dokonalé odečítání, dokonalé proporce ručiček, velmi přitažlivá grafika číslic, uklidňující umístění datumky (stylově nafoceno s datem šestého), k velikosti hodinek správně proporční korunka, prostě jakási variace na "nomos-minimalismus" Neznám boční pohled... takže víc nemohu soudit.

Odesláno

YPO napsal:
  sibirnaya napsal:
uz sem je nasel... maly... sad.gif

Movement : 25 Jewel Automatic Wind ETA 2824-2 with quick set date and hack seconds.

Watch case : 40mm All steel case with screw on display back. Mineral glass front and back.

Dial: Black with luminous triangles and hands.

......malé ?

ano, 40mm je na muj vkus malo...

Odesláno

danycz napsal:
to pierre: diky za fotky. Clovek si je takhle lepe predstavi na ruce. Vypadaji fakt dobre. Kdy sis je kupoval? A ten kozeny tah je origo, ptam se, protoze oni je snad delaji jen s kovem a to se mi moc nelibi.

Kupoval som ich v r. 2004 v kamennom obchode u nás v Trnave za 15080,- Sk. Museli mi ich dať priviesť zo Švajčiarska, lebo priamo v predajni ich nemali smile.gif. Originálny remienok som už zodral(boli nosené intenzívne 2r. v kuse)smile.gif a teraz je tam tento HIRSCH Liberty. Ešte raz, vrelo doporučujem.

Ak by si sa pre ne rozhodol a kúpil ich na kovovom tahu, tak ten by som od teba odkúpil. Záväzne.

Odesláno

Kdyby jsem to zatim shrnul, tak u mě by jednoznačně vítězily ty Fortis jak navrhoval YPO, sice by byli na tom cenovém stropu jak tu nekdo již psal, ale myslim že za to stojí wink.gif

Odesláno

pierre napsal:
  danycz napsal:
to pierre: diky za fotky. Clovek si je takhle lepe predstavi na ruce. Vypadaji fakt dobre. Kdy sis je kupoval? A ten kozeny tah je origo, ptam se, protoze oni je snad delaji jen s kovem a to se mi moc nelibi.

Kupoval som ich v r. 2004 v kamennom obchode u nás v Trnave za 15080,- Sk. Museli mi ich dať priviesť zo Švajčiarska, lebo priamo v predajni ich nemali smile.gif. Originálny remienok som už zodral(boli nosené intenzívne 2r. v kuse)smile.gif a teraz je tam tento HIRSCH Liberty. Ešte raz, vrelo doporučujem.

Ak by si sa pre ne rozhodol a kúpil ich na kovovom tahu, tak ten by som od teba odkúpil. Záväzne.

promin, tusim ze uz si o tom mluvil, ale ty tam mas valjoux nebo etu?

Odesláno

pierre napsal:
  danycz napsal:

Na kovovem tahu jsem je videl ve zline za 12990,- http://www.goldeligius.cz, jedu se tam na ne pristi tyden podivat i na ty Jazzmastry a pokud bych se pro DS rozhodl, budu na tebe myslet wink.gif Ale to bude jeste pocitam nejaky mesic trvat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...