VintageLover Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Co to je prosim za Skageny ty poslední? Kamarádka něco shání a tohle by podle toho, co říkala, odpovídalo. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Jinak co se týče těch automatů od Orientu, něčím perverzně zvláštním mě baví tyhle hranatý divný hodinky. I když teda ta korunka je hrozná. Nicméně za 2 litry automat je velká paráda, ne? Kéž by se jí to zamlouvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Skagen nemá názvy, ale je to tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Poslal jsem jí odkaz... Snad to projde, hele ani ty orienty nejsou špatný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Jinak co se týče těch automatů od Orientu, něčím perverzně zvláštním mě baví tyhle hranatý divný hodinky. I když teda ta korunka je hrozná. Nicméně za 2 litry automat je velká paráda, ne? Kéž by se jí to zamlouvalo. To ti neprojde, jsou moc výrazné... Šatník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maposp Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 (upraveno) Pokud ne ty orienty, tak mě pak napadá ještě jedna profláknutá značka, podobně jako Festiny a to SWATCH ;-)Třeba SWATCH PEARLY GLOSS i když jsou trošku větší Upraveno 30. listopadu 2013 uživatelem maposp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 30. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Ty Swatchky mi přijdou taky pěkný. Akorát teda 44 je už podle mě na dámský ruce nenositelný. No, i když. Jinak abych poinformoval o dalším vývoji, tak všechno bylo zatím zamítnuto. Prej chce kulatej cifr a tlustej koženej řemen pod tim, čili teď jdu pátrat v tadytěch vodách. Uf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Co myslíte o značce Axcent Of Skandinavia? Konkrétně tenhle model se sestře celkem líbí. Podle mě se jí líbí jenom ten řemen. Takže si pohrávám s myšlenkou koupě řemenu a na něj dát třeba Pětky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Hele tak uplne hnusny nejsou, ne? Takze pokud te se.re ten napis, prisetri, vem ji Archimede Classic ( ktery jsou stejnak kopirka tohodle:)) a je to! Teda, jeste ten remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se