olinka Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Caute hladam nejaky remen na tuto limitku.Original mi bude asi velky kedze mam tenku ruku.Uvitam vsetky vase navrhy:)Oslovil som aj mr.Zrna ale ten nestiha do konca roka.Dakujem za pomoc:))
LovecK Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 kainheritage.com - staci si jen z "20" vybrat....
dimple Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Ahoj, nenašel by se tu nějaký šťastný vlastník hodinek Nautilus L.E. z Prahy, který by byl ochoten mi je ukázat "na živo"? Předem díky za odpověď...
Honza.manta Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Ohledně řemínku bych oslovil člena Baker. Hodinky ukázat můžu.
dimple Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Tak to bych byl moc rád, děkuju! Vím, že bylo trochu zavádějící to psát do vlákna k řemínku, ale diskuse k Nautilům je už zamčená...
dimple Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Honza.manta: Ještě jedou děkuji za ukázání. Trvalo to sice déle, než jsem si původně myslel, ale konečně je mám doma :-)
Honza.manta Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Rádo se stalo, tak ať sloužej a vydržej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se