Návštěvník maxipesfik Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 http://www.ulysse-nardin.ch/en/swiss_watch_manufacturer/Collection/Marine_Collection/Lady_Diver/8103-101-3_02.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 http://www.chrono24.cz/ulyssenardin/lady-diver--steel--id2262820.htm?SETLANG=cz_CZ&SETCURR=CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 nebyt tej korunky a vlnkovanej lunety, tak by som ich kludne unosil aj ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Jo, jsou paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 dokonaly, Škoda ze nejsem žena Odesláno z mého HUAWEI U8815 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Nějak mi tam neseděj ty obr patnáctiminutový indexy,ale zas do něj dobře nacpali datumku s kyklopem.S korunkou si v tomto případě zcela správně vyhráli.Umim si je představit i na bílý gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Skoda pre zenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Ty jsou fakt krasne. Manzelka na ne chvilku koukala, pak z ni vypadlo: "jo, jsou hezke. Ale hodinek mam uz dost, radsi bych si koupila misto nich nove boty."A ja jsem se jen smutne koukl a nerikal jsem nic. Jeste, ze podporuje alespon moji vasen k hodinkam a nesnazi se mne prekonvertovat na jinou viru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 vynikajici. pred ti mi utekly, ale vypadaji fakt vyborne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 http://www.ulysse-nardin.com/en/swiss_watch_manufacturer/Collection/Marine/Marine_Diver/Lady_Diver/8153-180-3_02.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 (upraveno) Tyhle černý čtyřicítky bych klidně vzal sobě,jako dámskej model radši bílou nebo kontrastní.Červená je pěkně oživuje. Upraveno 4. července 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Já lovím v "dámských" vodách z důvodu velikostí delší dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Já lovím v "dámských" vodách z důvodu velikostí delší dobu.A tyhle 40 by mohly bejt perfektní i vzhledem k tvaru lunety i indexů.V reálu ale dost záleží i na náramku nebo řemínku,nesmí být přehnaně úzký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se