Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dakujem členom fora a Chronomag.cz za vaše prispevky. Mam objednane Steinhart Nav B-Uhr 47 Handaufzug a nesmierne sa na ne tešim!

No, to se Ti nedivím, jsou super, dnes celý den na ruce a naprostá spokojenost, netlačí, jsou příjemné, nikde nepřekáží. Perfektní lumi. Myslím, že se máš na co těšit :) .

Stapal: nevím, jestli to byl dotaz ke mě, ale měřím 199cm :).

Odesláno

Sakra, budu muset něco nafotit. Nemám moc času, ale nějak to sem dohodím pro lepší inspiraci :) .A jinak děkuji, určitě výběru nelituji a tyto hodinky si nechám.

Odesláno

jj, já mám 195, ale bohužel pro takhle velké hodinky moc tenké ručky......... tak jsem byl jenom zvědavý

No, to se Ti nedivím, jsou super, dnes celý den na ruce a naprostá spokojenost, netlačí, jsou příjemné, nikde nepřekáží. Perfektní lumi. Myslím, že se máš na co těšit :) .

Stapal: nevím, jestli to byl dotaz ke mě, ale měřím 199cm :).

Odesláno

Pokud Tě to zajímá konkrétně, tak mám obvod zápěstí 21 cm. A na řemenu je mám zapnuté pro pohdlné nošení na 3 dírce odspodu :) . Pokusím se dnes udělat aspoň pár fotek.

Odesláno

Pěkný!Myslim, že na tvou ruku padnou tak akorát..Pořádný velký piloty,na takový stroje se moc dobře kouká! ;)

Odesláno

Ahoj Martine :) . Jojo, jsou fakt parádní za ty peníze maximum možného. Jsem spokojen a pozorovat ten strojek v činnosti. V tomhle ohledu nelituji ničeho. UNITAS, řemen i parádní velikost - maximální spokojenost.  

Odesláno

pěkná pracka, já mám 17 cm

Pokud Tě to zajímá konkrétně, tak mám obvod zápěstí 21 cm. A na řemenu je mám zapnuté pro pohdlné nošení na 3 dírce odspodu  :) . Pokusím se dnes udělat aspoň pár fotek.

Odesláno

Hodinky su doma, velika radost. Ako som už pisal, dostanem ich AŽ 18. januára, ale stihol som spravit aspon jednu fotku, na ktorej to vobec nevystihuje realitu, kedže každy majitel tychto hodiniek vie že žiadna fotka nezodpoveda skutočnemu pohladu na tieto krasne Steinhart Nav B-Uhr 47 Handaufzug!!! Na Fotke posobia omnoho vačšie na mojej ruke ako v skutočnosti. Mam zapestie 18cm a dlhe ruky. Preferujem velke hodinky ale ma všetky velkosti hodiniek od 40mm. Niekedy nafotim aj ostatne ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Chapy: Pěkná práce! Já je mám cca necelý měsíc a ještě se nezastavily, jsou super! Fakt jsem s nimi maximálně spokojený. A velmi mě překvapila silná lumi, nevím jestli to je částečně i velikostí, ale včera jsem je po celém dni odložil kolem 16 hodiny a ještě ve 3 ráno svítily tak, že se dalo v klidu zjistit, kolik je hodin. Fakt super hodiny za tu cenu. Tak si je pořádně užívej. Popravdě z fotek mi přijde, že jsou Ti trochu větší, ale myslím, že je to jedno, člověk si rychle zvykne a já mám velké hodinky rád :) .

Odesláno

Chapy: hele napíšu Ti to takhle, mě bylo také řečeno, že jsou mi trošku větší, ale vůbec to neřeším, protože jak píšeš - líbí se mi a to je podstatné, takže ať slouží ke spokojenosti.

• po měsíci...
Odesláno

Mam ich od soboty 18.1. a ešte som ich "skoro" nedal dole. Robia mi orovsku radost! Len mam jednu otazku. Ako ich mam natahovat, priebežne, 1x za den. Bojim sa aby som ich nepretiahol.

Dakujem za odpoved

Odesláno

Mam ich od soboty 18.1. a ešte som ich "skoro" nedal dole. Robia mi orovsku radost! Len mam jednu otazku. Ako ich mam natahovat, priebežne, 1x za den. Bojim sa aby som ich nepretiahol.

Dakujem za odpoved

Poviem za seba - natahujem ich raz denne. Vydrzia ist sice cca 52 hodin od plneho natahu, ale casto sa odporuca denne natahovanie.

Natahujem ich s citom, ku koncu je odpor korunky stale silnejsi. Vyvijam len taku silu, aby som ju pretocil, o nic vacsiu. Pri plnom natiahnuti citim taky odpor korunky, ze uz ju tou silou co som tocil ku koncu nedokazem pretocit.

Zase to nie je ako z cukru, ten strojcek je stavany na rucny natah. Casom pri pravidelnom kazdodennom natahovani sam zistis priblizne kolko otoceni treba k plnemu natiahnutiu. Proste zijes s tymi hodinkami, to je ich caro :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...