Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj všem mágům zde na fóru. Přítelkyně se zamilovala do těchto Bulov, a co je na tom zdaleka nejhorší, i mně se zalíbily. Ano, mají jen minerál, s odolností proti vodě je to také mizérie. Ale nějak lahodí nevím proč mému oku. Navíc mám pro tuto hodinářskou firmu slabost, snad proto, že ji založil Čech. Jenže  problém, kde takové hodinky pořídit? V ČR bez šance. Nebo jen špatně hledám?? Poraďte, prosím. Nebo mi to alespoň nějak rozmluvte. Nebo zkuste něco stylově designově podobného, ale ať to není ani trenýrky vyrábějící Dýzl, ani DKNY, ani Guess. Prostě žádná Čajna. Budu vděčný za každou radu.

http://www.bulova.com/en_gb/watch/bulova/diamond--2/96P145

http://www.bulova.com/en_gb/watch/bulova/diamond--2/96P146

Posted

Tie prve svetle by sa na ruke paradne vynimali... Mozno je to pre teba daleko, ale clovek nikdy nevie, tak ak by si sa nahodou dostal do Kosic, Bulovy by si si mohol pozriet, popripade kupit v obchodnom centre Cassovia. Ceny su skoro ako na nete a z pultovej ceny ti vie dat este 6 percent dole.

Posted

Bulova má nově zastoupení v Ostravě v hodinářství DEAL. Z osobní zkušenosti můžu toto hodinářství velice doporučit, profi příjemné jednání. Určitě by Ti příslušný model mohli stáhnout, o ceně se taky bude určitě dát mluvit. Takže pokud to nemáš na divoký severovýchod ČR daleko...

• 6 months later...
Posted

Zkusím to tu oživit... nevíte o nějaké EU (event. i asijském) e-shopu kde by měli výběr Bulova a dobré ceny?

Jde mi o jedny dámské a z USA (jomashop) to vychází s drahou poštou a clem stále nejlíp, než jsem schopen

vygooglit v Evropě... Nějakej tip na shop?

Posted

Já je kupuji zásadně na eBay, protože je to americká značka tak je jich tam spousta. Accutron jedny z nej quartz takže doporučuju projí tuhle řadu.