jozefm Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 A co poviete na vostoky?mate ich niekto?http://www.ruskychronograf.sk/produkt-detail/151/#Dakujem za info alebo radu niecoho podobneho
Kristian.nov Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 Já sem měl VE K3... za tu cenu slušný a pěkný hodinky. Je to podle mě kus od kusu, některý se povedou, některý můžou mít nějaký mouchy, hold rusové:-) Ale v zásadě asi neuděláš chybu. Ale bacha zrovna u tohohle modelu na velikost, 47 mm je hodně... Každopádně ale, spolehlivější za podobnou cenu budou Seika.
jozefm Posted December 11, 2013 Author Report Posted December 11, 2013 Zatiaľ ďakujem....jasne viac som o tom čítal je to kus od kusa ako aj u aut....nikde sa nedočítaš čo všetko sa pokazí na novom aute kym sa to nestane tebe a povedia v servise ano to je bežne,.. tak ak mate nejake skusenosti budem vďačny.....ano 47je dosť ale na ruke su fajn...skušal som v BB no predavačke sa o ochote neda povedať...
Kex Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 Mám VE N1, stroj je v pohodě, až překvapivě přesný. Problém je sklíčko, měněno již 2x, rádo praská, evidentně z důvodů vnitřního napětí materiálu, asi je to lité a ne broušené - jak taky jinak za ty prachy (ohřeješ na slunci, spadnou do vody, lup - šlic přes celý diametr), řemen vydrží úplné prd, rozpadne se do roka. Druhý problém je, že strojky VE donedávna neměly hacking a ani možnost seřizovat datum samostatně. Tj. necháš 14 dní ležet a pak musíš hodinu točit... ale to už možná v nových verzích vychytali, každopádně je třeba to zjistit, protože to je nekonečná pakárna...
jozefm Posted December 12, 2013 Author Report Posted December 12, 2013 Mám VE N1, stroj je v pohodě, až překvapivě přesný. Problém je sklíčko, měněno již 2x, rádo praská, evidentně z důvodů vnitřního napětí materiálu, asi je to lité a ne broušené - jak taky jinak za ty prachy (ohřeješ na slunci, spadnou do vody, lup - šlic přes celý diametr), řemen vydrží úplné prd, rozpadne se do roka. Druhý problém je, že strojky VE donedávna neměly hacking a ani možnost seřizovat datum samostatně. Tj. necháš 14 dní ležet a pak musíš hodinu točit... ale to už možná v nových verzích vychytali, každopádně je třeba to zjistit, protože to je nekonečná pakárna...
jozefm Posted December 12, 2013 Author Report Posted December 12, 2013 Ďakujem....to sklíčko ti vymenili v záruke?
Kex Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Ano, 2x. Nic nenamítali, servis byl rychlý. Ale i pán z prodejny (Gammy CZ, Na Poříčí 1039/8, Praha 1)říkal, že to praská docela často a že je třeba být opatrnější, než je běžně zvykem... Jinak jsou moc fajn, objely se mnou půlku světa a žádný jiný problém nenastal.
jozefm Posted December 12, 2013 Author Report Posted December 12, 2013 Tak to som rad....neviem no na 80% ma lákaju viem že to niesu Tissoty...ale oto ide je to niečo ine
jozefm Posted December 12, 2013 Author Report Posted December 12, 2013 http://www.ruskychronograf.sk/produkt/vostok-europe/rocket-n1/strana-1/Alebo čo tieto?? Majú aj iný strojček...
jozefm Posted December 13, 2013 Author Report Posted December 13, 2013 Tak objednane.,....uvidime čo to bude,....dam potom vedieť...
Kex Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 http://www.ruskychronograf.sk/produkt/vostok-europe/rocket-n1/strana-1/Alebo čo tieto?? Majú aj iný strojček... A jo, oni do toho teď dávají Seiko... No, asi bude o něco méně přesný než původní kalibr, ale zase se dá nastavovat datum lidským způsobem. Nicméně hacking stále není, ale s tím se dá žít. Myslím, že budeš spokojenej...
jozefm Posted December 16, 2013 Author Report Posted December 16, 2013 Mysliš ze s tym seikom to bude nepresnejšie? Co som pozeral cim viac oscilacii tym presnejsie....a tieto maju kusok viac preto padli do vyberu aj tie druhe......no uvidime ktore ako budu v skutocnosti vypadat....
Kex Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Já mám starší verzi N1 s GMT, v nich je in-house (!) strojek Vostok 2426, 32 kamenů, 19800 bph, detaily např. zde http://en.wikipedia.org/wiki/Vostok_watches Když je nosím, dělají tak do -2 sec/den, což je podle dostupných informací v případě NH25 prý nedosažitelné (ale sám nic s tímto strojem nevlastním, tak nemohu objektivně posoudit).
jozefm Posted December 17, 2013 Author Report Posted December 17, 2013 (edited) Tak rozhodnute....fešandy doma už len na Ježiška pockat nech mi ich donesie skusim dať foto Edited December 17, 2013 by jozefm
Michal93 Posted March 18, 2017 Report Posted March 18, 2017 Dobrý den, předem se omlouvám ale jsem tu nový a nevím kam mám svůj dotaz napsat. Ale přemýšlím o koupi VE N1 rocket.. http://www.vostokwatches.cz/hodinky/cs/vostok-europe-n1-rocket-automatic-nh35a-2255148.... Chci se zeptat jak je to s luminiscencí, protože na těchto stránkách je fotografie na které je napsáno"Powered by tritium"... Ale když foto rozkliknu tak vidím, že to jsou jiné hodinky... Má je tu někdo aby mi řekl, jestli jsou s tritiem nebo ne?? Předem děkuji za odpověď..
Recommended Posts