michca Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Vážení, máte někdo zkušenosti s hodinkami této značky, potažmo přímo s modely řady Clifton, a to 10055 (popř. ve variantě modrého ciferníku) a řady Hampton, a to 10026? Jsem teď ve finálním tažení výběru hodinek (mám již čas pouze v řádu dní) a dovolím si Vás tímto poprosit o případné osobní postřehy k výše uvedeným. Jestli to chápu dobře, tak vevnitř tepe "pouze" ETA, což za cenu dotýkající se skoro pěti nul není úplná hitparáda.. Pokud mi tyto budou vyvráceny, mám jasno a sejdeme se pak velmi brzo ve vlákně s fotkami nových přírůstků. Pokud je považujete za zajímavou volbu, mám po bezesných nocích co dělat. Děkuji moc!!
bubuking Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 doporucuji si precist test v Uhrenmagazinu http://www.testberichte.de/p/baume-mercier-tests/clifton-10055-testbericht.html ..vysly docela dobre... ziskaly i cenu http://www.watchtime.net/promotion/hotspot/baume-mercier-1-preis-fuer-die-clifton-mondphase/
michca Odesláno 18. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Díky moc, koukal jsem na to a pomocí slovníku i klíčoval pár slov ve verdiktu recenze (němčina je vskutku nádherný jazyk.. ) Tvůj osobní názor na ně je jaký, mohu-li být tak smělý.
Radeg Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Jak to dopadlo, koupil jsi je? Já mám vyhlédnuté B&M Clifton Chronograph s modrýma ručičkama, ale ty ještě nejsou na trhu:-(
michca Odesláno 22. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Ještě to nedopadlo, řeším ještě jednu variantu. Finále bude ve vlákně "hodinky s aurou".
bubuking Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Díky moc, koukal jsem na to a pomocí slovníku i klíčoval pár slov ve verdiktu recenze (němčina je vskutku nádherný jazyk.. ) Tvůj osobní názor na ně je jaký, mohu-li být tak smělý.podle mě už to, že získaly cenu čtenářů mluví za sebe...mě se líbí moc...a ani by mi nevadilo, že v nich tepe Eta s Depraz-Modulem...v testu je chválili...vyčítali jim však přesnost chodu..ale protože test nemám v plném znění..těžko můžu posoudit kritizované hodnoty..(já mám Clasimy a ty dělají denně +2s) .značka jako taková však tak rožšířená není..někdy se jí říká malý Cartier (v rámci Richmont-group vykazuje druhé nejvyšší prodeje dle kusů)....a když se člověk podívá na vývoj cen...tak ty dost padají...po ca. dvou letech jsou na půlce PC...na nové lze vyjednat větší slevu...s tím je nutno počítat....kdo si je koupí, bude mít jistotu určité unikátnosti a neokoukanosti....BM se vyznačuje použitím špičkových materiálů a vysokou kvalitou pouzder..když jsem se dotazoval ve fabrice, jak upravovali strojek v mých hodinkách...tak mi sdělili hodně obecné informace a zbytek je prý obchodní tajemství...z mého pohledu zde proti sobě stojí dva pohledy ..cena pro nové hodinky si myslím, že je přiměřená..ale bude prudce padat (alespoň na začátku)...pokud by člověk uvažoval o second handu...tak by za nějakých 4-4,5k eur šlo určitě poskočit v kvalitě o třídu výše (s minimálním budoucím poklesem ceny). někde jsem jako alternativu k nim četl Longines Master Mondphase..tak ty se ted daji koupi za solidni cenu na nemeckem uhrforu..http://uhrforum.de/longines-master-mondphase-t157499
michca Odesláno 24. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 No paradoxně právě pouzdro je to, co se mi na nich nezdá nejvíce. Z nějakého důvodu mi nepřijde příliš propracované, mám z něj pocit, že šlo na hodinky tak v 85% hotovosti své výroby, takový odlitek. To už samozřejmě přeháním, ale pro popis pocitu těžko volit slova.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se