Me2d Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Zdravím Vás ve spolek, moc prosím, dokáže tyto palubní hodiny někdo opravit? Někde jsem četl, že je tam nějaký ruský strojek, ale nevím už kde a tady jsem nic nenašel, chtěl bych je instalovat do obytné avie :-) Děkuji moc za jakoukoliv radu, ideálně někdo směr Praha-východ. Hodiny se mi moc líbí a nechce se mi je nechat jen tak ležet ve skříni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Zkus napsat členovi s nickem mechano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Děkuji, zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 21. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 Mechano má zřejmě velmi mnoho práce, prosím nevíte někdo ještě o někom šikovném, kdo by to uměl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 máš dva kusy? můžu se na to podívat, jsem Praha východ Říčany -Jažlovice. Stejné hodinky mám troje, tak o nich něco vím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 21. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 Prosím napiš mi tel na sebe do sz, děkuji velice, zítra se ozvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spider První Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Ahoj všichni!Nevíte někdo co je to za logo na těchto hodinách do autobusu? Mám druhé kde je klasické logo Prim.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Chronotechna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spider První Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Taky jsem si říkal, ale otázka je proč je na některých Chronotechna a na jiných Prim. Že by starší hodiny měly ještě Chronotechnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Taky jsem si říkal, ale otázka je proč je na některých Chronotechna a na jiných Prim. Že by starší hodiny měly ještě Chronotechnu?Prvních několik let se na autobusových hodinách skutečně používalo logo Chronotechna, teprve po roce 1957 se začalo používat logo Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.de Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Mám doma taky jedny autobusové hodiny s logem Chronotechna.Najde se tady někdo kdo ví jestli jsou podsvícené- zespodu vypadají jakoby se dali zapojit k trafu, ale nemám odvahu to vyzkoušet.Nerad bych je napojil na 24V a pak zjistil, že jsem v nich něco poškodil. Děkuji za případnou radu.P.S.: Chtěl jsem nahrát nějakou tu fotku, ale asi jsem na to moc levej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spider První Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Ano, dají se posvítit. Nemusíte se bát :-) Zkoušeli jsme to. Napojit, žárovičky a už to jede.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spider První Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 PODSVÍTIT! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.de Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Díky za radu, náhodou jsem včera potkal starýho autobusáka, tak sem ho hned vyzpovídal a už vím jak na to.Hned v pondělí koupím žárovky a bude hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se