jartop Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Opatrovnický soud je takový opruz, že stavebky mají nastavený limit, kdy jdou do rizika výplaty pouze s podpisy rodičů a nikoliv s rozhodnutím soudu. Při platbě 20k ročně krát šest let, plus podpora, plus úroky to většinou k tomu limitu nedosáhne.Jasne. Ale predpokladal jsem, ze to tam vsechno necha ohrivat, kdyz psal 3 stavebka po 6 letech (coz je zbytecne, protoze nemusi vypovidat a zakladat nova...).
gorlo Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Ve sporitelne jsem nechal synkovi udelat ucet a bylo mi receno, ze k tomu uctu je moznost pro syna zridit vkladni knizku s 2% urokem, coz je jak urok na stavebku. Asi to tak udelame a budu tam sporit.
jartop Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Tak pokud mas cas, tak se tech 10% z vkladu hodi...
zviry Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Bandicoot: zaleží jak si ty děti vychováš. Jinak ano tak nějak jsem počítal, že to tam nechám 3x 6 let bez změny. ale ono člověk nikdy neví co bude za 6 let Gorlo: která je to spořitelna? Česká? (nemám je rád, samý poplatky a poplatky atd.) 2% dobrý ale záleží na dalších poplatcích.
jartop Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 (upraveno) Jinak ano tak nějak jsem počítal, že to tam nechám 3x 6 let bez zmeny.Nech to tam min na 6 let, potom spor klidne dal a uvidis. Kdykoliv to potom muzes vyluxovat (po 6 lete vazaci dobe). Upraveno 5. ledna 2014 uživatelem jartop
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se