Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Opatrovnický soud je takový opruz, že stavebky mají nastavený limit, kdy jdou do rizika výplaty pouze s podpisy rodičů a nikoliv s rozhodnutím soudu. Při platbě 20k ročně krát šest let, plus podpora, plus úroky to většinou k tomu limitu nedosáhne.

Jasne. Ale predpokladal jsem, ze to tam vsechno necha ohrivat, kdyz psal 3 stavebka po 6 letech (coz je zbytecne, protoze nemusi vypovidat a zakladat nova...).

Odesláno

Ve sporitelne jsem nechal synkovi udelat ucet a bylo mi receno, ze k tomu uctu je moznost pro syna zridit vkladni knizku s 2% urokem, coz je jak urok na stavebku. Asi to tak udelame a budu tam sporit.

Odesláno

Bandicoot:     zaleží jak si ty děti vychováš.  Jinak ano tak nějak jsem počítal, že to tam nechám 3x 6 let bez změny. ale ono člověk nikdy neví co bude za 6 let :eek:

Gorlo:            která je to spořitelna? Česká? (nemám je rád, samý poplatky a poplatky atd.) 2% dobrý ale záleží na dalších poplatcích.

Odesláno (upraveno)

Jinak ano tak nějak jsem počítal, že to tam nechám 3x 6 let bez zmeny.

Nech to tam min na 6 let, potom spor klidne dal a uvidis. Kdykoliv to potom muzes vyluxovat (po 6 lete vazaci dobe).

Upraveno uživatelem jartop

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...