HondzaX Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Když už se tu píší zkušenosti s ověřováním pravosti, tak přihodím jednu aktuální. Kolega byl během ledna ověřovat Rolexky u Bechyněho a naúčtovali mu 1500,- za ověření. Celkem jsem na to koukal, když mi to říkal, protože jsem žil v domnění (na základě některých postů a recenzí zde na fóru), že to dělají zadarmo. Prý ale příjemné zacházení a milá obsluha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2024 V 5. 2. 2016 v 15:57, HondzaX napsal: Když už se tu píší zkušenosti s ověřováním pravosti, tak přihodím jednu aktuální. Kolega byl během ledna ověřovat Rolexky u Bechyněho a naúčtovali mu 1500,- za ověření. Celkem jsem na to koukal, když mi to říkal, protože jsem žil v domnění (na základě některých postů a recenzí zde na fóru), že to dělají zadarmo. Prý ale příjemné zacházení a milá obsluha. Jenom technická jak je samotné ověření, časově náročné? Teď jsem tam volal, a netřeba se objednat, podmínky stejné, jak uvádí kolega. Předem díky, J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se