Jiribartl Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Díky za porovnání. Na monstra rád vzpomínám, kdybych si mohl vybrat, asi křížence . Ale vážně, zejména kvůli strojku asi ta nová
Návštěvník YPO Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 se mi docela líbjej tydle červený ---- žebynávrat do roku 2007 ? :-) http://www.ablogtowatch.com/seiko-srp313k1-new-monster-dive-watch-review/
groula Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Musim se přiznat, že když sem viděl t zajímavý ďábelsky barevný kombinace, tak se mi nový monstra líbily. Když ale na ně koukám tady, tak musim říct, že starý sou hezčí.Ta korunka u novejch vůbec k ničemu neladí u těch starejch to lícuje se zdrněním lunety a ty špičatý lumi body, to taky neni ono.U mě jednoznačně stará verze.A černá.číslička u minutovejch indexů vůbec nevnímám, ty tlustý lumi čáry je s přehledem vymažou z pohledu :-)
heisn Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 YPO tyhlety drákulové jsou taky zajímavý, ale už mi přijde že je to trošku šílenost. Chtělo by to vidět je v reálu, aby si člověk udělal představu.
Radik Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Jestli se někdy k těm Monstrům odhodlám, tak jdou do užšího výběru "oranžády" a "drákulové". A teď který?!
Návštěvník YPO Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 (upraveno) Ještě přidám detail korunky. Na nových Monstrech je to jedna z nejvýraznějších změn. DSC05616.jpgsem furt přemejšlel gde sem to viděl a vono to bude asi ze samurajů (ta korunka) Upraveno 7. ledna 2014 uživatelem YPO
Návštěvník Strocek Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Chtěl bych se zeptat když máš černou i oranžovou variantu, jestli ta oranžová nějak neruší přijdou mi ty černé lépe čitelnější. A jakej je ten isofrane. Myslím, že kdybych si monstry ať už jakýkoliv pořídil (přemýšlím o nich) tak bych do něj asi taky šel. A nemá někdo zkušenosti s variantou SRP311, která mi přijde možná nejhezčí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se