Smazany profil 001 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Dobrý večer, po téměř dvou a půl letech tichého sledování tohoto fóra jsem se konečně rozhoupal také něčím přispět. Nekonečně dlouho jsem přemýšlel jaké hodinky si pořídím, a se železnou pravidelností svou volbu měnil. Jistě to znáte, dnes jsou to potápky zítra nutně potřebuji pilotní a tak stále dokola. Zlom nastal dnes dopoledne, kdy jsem ''náhodou'' procházel kolem klenotnictví a ve výloze viděl Hamilton Jazzmaster s černým ciferníkem na nerezovém tahu. Odhodlal jsem se tedy dovnitř, vyzkoušel a ..... zakoupil. V porovnání s některými kousky tady na fóru to asi neni žádná hitparáda ale já jsem z nich naprosto nadšený. I přes svou velikost mi sedí pohodlně na ruce (jen na tu váhu si budu muset zvyknout). Do teď jsem nosil Citizen Supertitanium a zpracování a celkový dojem se nedá srovnávat, u mě tedy velká spokojenost. Přikládám pár fotek (bohužel jen z mobilu). Děkuji za pozornost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Moc gratuluju k pěkným hodinkám. Na stejný model mám zálusk už od začátku co jsem tu (výběr kandidátů už se sice rozšířil, ale tyto zůstávají). Hlavně ať dělají radost co nejdýl. Pokud by ti to nevadilo, rád bych se zeptal kde je měly a za kolik (klidně do SZ).
Liqid Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Moc pěkné hodinky, určitě časem přidej lepší fotky, ty Hamiltony si to zaslouží.
Jsilver Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Gratulace, pekne hodinky a budou jiste dobre slouzit
dandy Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Gratulujem ku skvelej voľbe. Nech ta dlho bavia.
Smazany profil 001 Odesláno 6. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Pokusil jsem se o lepší fotky tak tady jsou. Víc ze sebe asi už nedostanu. Jinak se mi nosí parádně, ani těch skoro 200 gramů nijak zvlášť na ruce nepociťuji. Dneska jsem v práci prokoukal půlku času na zápěstí, doufám že mě nikdo nepozoroval ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Mel jsem je v bicoloru, coz se mi velice libilo na rozdil od vetsiny zde na foru. Obecne si myslim, ze jsou to jedny z nejpovedenejsich univerzalu na denni noseni.
vojtech vavra Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Prekrasne hodinky. Zrovna vcera jsem na ne koukal u Hanaka v Brne. (verze s kozenym paskem)Dlouho mam na ne zalusk
roman_d Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 potvrzuju, mám stejný model se stříbrným cifrem na kuži a jsou to moje nejoblíbenější. Koukám že i ten tah bych dal..jdu se po něm podívat :-)
Smazany profil 001 Odesláno 9. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Já mám raději tahy, a tenhle na Hamiltonech se nosí příjemně akorát ze začátku troche vrzal a přidává na váze no. Kožený řemínek určitě do budoucna pořídím. Máš na tom svým normální sponu nebo takovou tu překlápěcí?
Sashoun Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Peknej kousek, na kuzi by jim to mozna seklo vic
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se