MaxT Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Sluší pánovi.... Seš šikovnej Maxi! Díky, od odborníka to zvlášť potěší
LovecK Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Gratulace i k tretimu prirustku, konecne taky neco co me nechava v klidu...
MaxT Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 (upraveno) A víš, že jsem si i říkal, že asi Pateky musely jít do světa. Ale pěkně jsi tu díru zaplnil, přesně podle mého gusta. Teď už jenom nějaký pěkný divery a más celoročně vystaránoNo ať je tedy po Tvém, aneb chrono přírůstek 4/2014.Děsné foto mobilem ze včerejší cesty pendolinem z nákupů. Edit: ty nálepky z lunety bych asi měl sundat Upraveno 25. ledna 2014 uživatelem MaxT
sibirnaya Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 ad Ingy, pominu li debatu vo strojku a na chvili prekousnu ETU za kilo pade, tu datomovku jim nevodpustim. ja proste nechapu, proc aspon tam nenechali ten ING font..
st1g Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Peťo? Ty jsi opravdu opustil klub PP Morava? Jinak hodinky máš všechny krásné... Chtělo by to kafe .
MaxT Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Pořídit si za tejden troje hodinky top kategorie chce opravdu kuráž a člověk na to magorem prostě být musí ! Jinak samozřejmě další gratulace, bílá jim sluší a i když k této generaci Ingů mám několik výhrad, pořád jsou to krásný stroje.....a prosím tě, jakou sestavou momentálně disponuješ? PP, Rolex GMT, Rolex DJ, IWC Ingenieur- docela bych ráno měl dilema co na ruku. Chybí mi tam ještě nějaké pořádně sportovní kousky a máš vystaráno. edit- už vidím že čekáš na aquatimery, na zkušenosti s nimi jsem taky docela zvědavejUstálená parta snad na pár měsíců tedy zní: LLD, GMT Master II C, DJ II Blue, IWC Ing white a PAM 00024. Tímto moc děkuji zprostředkovateli, on ví komu. Vřelý dík, jsi prima chlap a já móóc spokojený parchant.
NERO.8 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 výborné ? konečně s Tebou přestala být nuda ?
MaxT Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 ad Ingy, pominu li debatu vo strojku a na chvili prekousnu ETU za kilo pade, tu datomovku jim nevodpustim. ja proste nechapu, proc aspon tam nenechali ten ING font.. No to máš těžký, mě zase Ingy nezajímaly vůbec a pak jsem viděl tyto a bylo vymalováno. Sto lidí, sto chutí.
MaxT Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 (upraveno) Peťo? Ty jsi opravdu opustil klub PP Morava? Jinak hodinky máš všechny krásné... Chtělo by to kafe .Kafe dám rád a klub jsem opustil v představě že to bude na pár hodin. Aquanauty odešly a měly být připravené fungl nové blue Nautily. Želbohu nakonec nebyly a výhled kdy budou je velmi nejasný.No a tak bylo potřeba smutek a díru nějak zaplácnout. A nakonec jsem tomu i rád. Na chvíli vyzkouším něco nového a ty Nautily pak stejně jednou dorazí.Akorát to ještě pro jistotu vezmu oklikou přes AP RO abych si byl jistý.AP RO měly také být včera, dost jsem nechápal že v monobrand butiku AP není ke koupi základní model tedy15400. Ale jak jsem již psal, Ingy mi to nečekaně a nad očekávání vynahrazují. Upraveno 25. ledna 2014 uživatelem MaxT
StefanM Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Krasna partia hodiniek. Len ma desi predstava, ze uz ani PP nie su hodinky z kategorie definitivnych. Nakoniec zistime, ze cesta je ciel
MaxT Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Krasna partia hodiniek. Len ma desi predstava, ze uz ani PP nie su hodinky z kategorie definitivnych. Nakoniec zistime, ze cesta je ciel No, lépe to snad ani vystihnout nelze.
MaxT Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Přírůstek 4/2014 part two.Už jsem pár PAMek měl a všechny byly prima. Nechápu ale jak jsem mohl naprosto ignorovat tyhle základní Submersible. Jsou fakt moc fajn.A můj oblíbený J.P.B. si to evidentně myslí také. Apropos, hnědý řemen ala J.P.B. je již na cestě.
MaxT Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Přírůstek 2/2014, notoricky známé DJ II.Co k nim říci? Na rozdíl od GMT II které vlastním a Dayton které jsem vlastnil jsou tyto výsledkem velmi dlouho promýšleného kroku. Mimo zmíněných jsem již měl možnost párkrát vyzkoušet či pečlivě prohlédnout klasické Suby, Suby v bicoloru, ceramic Suby v obou barvách i SDDS.Z čistě subjektivního pohledu drze konstatuji, že toto jsou ty nej Rolexy které se vyrábí.Pohodlí takřka na úrovni zmiňovaných PP či IWC, čitelnost ciferníku perfektní a to co dokáže modrá při určitých úhlech světla těžko popsat,natož v aktuálních světelných podmínkách odfotit.Jsem moc rád, že jsem se nechal stejně jako v případě IWC přemluvit na jinou barvu než černou.
sashator Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 (upraveno) Akorát to ještě pro jistotu vezmu oklikou přes AP RO abych si byl jistý.AP RO měly také být včera, dost jsem nechápal že v monobrand butiku AP není ke koupi základní model tedy15400. Ale jak jsem již psal, Ingy mi to nečekaně a nad očekávání vynahrazují.Tak na Audemary se teda moc těším, na PP nikdy nedosáhnu ale Royal Oaky bych rád jednou (až dospěju) vyzkoušel a zrovna klasická verze je nejlepší. A u AP jsi o světlé verzi nepřemýšlel? Mě přímo uhranula Upraveno 25. ledna 2014 uživatelem sashator
MaxT Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Tak na Audemary se teda moc těším, na PP nikdy nedosáhnu ale Royal Oaky bych rád jednou (až dospěju) vyzkoušel a zrovna klasická verze je nejlepší. A u AP jsi o světlé verzi nepřemýšlel? Mě přímo uhranulaNe že přemýšlel, jel jsem pro světlou verzi a v krámě neměli žádnou. Možná i proto jsem neváhal a během okamžiku jsem sáhnul po Ingách v bílé. Až po návratu domů jsem se dočetl, že v případě nových Ingů je to takřka pravidlo. A jinak, pokud dosáhneš na AP, pohodlně dosáhneš i na PP. Ten rozdíl je tam už v těchto levelech skoro zanedbatelný.
huhu4d Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 ahoj mas to krasne, idealne kombo. Asi by som este pridal nejake lepsie radiomiry ( napr 268 ). A mozno by som predaj DJ Kedze mas iwc ako oblekovky/univerzaly
Návštěvník tonytrubka Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 .... Pro odpůrce ETY rovnou připomínám, že mi je to celkem fuk, naopak. .... Hodinky parádní!Jen si myslím že jsi chtěl napsat " Pro odpůrce ceny za ETU "
MaxT Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 (upraveno) ahoj mas to krasne, idealne kombo. Asi by som este pridal nejake lepsie radiomiry ( napr 268 ). A mozno by som predaj DJ Kedze mas iwc ako oblekovky/univerzaly Radiomir jistě nejsou od věci, pár jsem jich měl a je možné, že až mě doufám za dlouho opět zachvátí choroba tak nějaké koupím. Ale právě po zkušenosti s Radiomir + ruční nátah již vím, že má hranice nositelnosti má ne 2, ale 3 pravidla. WR min. 100, datum a automat.Co se DJ týče, většina Rolex fandů to asi nepochopí, ale pokud bych se nějakých zbavoval tak spíše GMT než DJ. Každopádně v tuto chvíli to nehrozí. Upraveno 25. ledna 2014 uživatelem MaxT
sibirnaya Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 ad AP - 15400 neber, jsou desne disproporcni, staci je dat vedle 15300 a je to hned videt. umele zvetseny, jak explorer 39, a neprospelo jim to, jak exploreru 39 a jejich kalibry se docela serou..
MaxT Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 (upraveno) ad AP - 15400 neber, jsou desne disproporcni, staci je dat vedle 15300 a je to hned videt. umele zvetseny, jak explorer 39, a neprospelo jim to, jak exploreru 39 a jejich kalibry se docela serou..No jo no. když mě se jako jediný AP líbí bílý 15400. Ale nakonec je možné že se jim vyhnu zcela. Teď mám na nějaký čas pokoj, všechny digi brand new a hodinkový budget 0. A co se velikosti týče, je to fakt jen otázka osobních preferencí a úhlu pohledu. O DJ II tvrdí spousta lidí totéž a já jsem z nich unešený. Upraveno 25. ledna 2014 uživatelem MaxT
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se