Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer. Zajímalo by mě jak tyto automaty fungují. Mají ruční nátah a potom se dotahují pohybem ruky. Ale jak dlouho? Nebo se zas musí třeba po dvou dnech ručně dotáhnout? Mě příde že ten automatický nátah nestíhá.

Odesláno

Teoreticky muzes mit praskle pero, potom je doba chodu kratsi. Praskle pero je ale u cal.96 vyjimka, nebo spis bude vadny odlucovac, takove " bronzove" kolecko s tremi nytky. Pokud hodinky nemely pravidelny servis, je to nejslabsi misto. Prodrene lozisko rotoru poznas tak ze pri pohybu s hodinkami ve vsech smerech narazi rotor na zakladnu stroje (tupe, a nejvic slysitelne zvuky). Rotor navic natahuje hodinky pouze v jednoum smeru oteceni.

Odesláno

rmx napsal:
Teoreticky muzes mit praskle pero, potom je doba chodu kratsi. Praskle pero je ale u cal.96 vyjimka, nebo spis bude vadny odlucovac, takove \" bronzove\" kolecko s tremi nytky. Pokud hodinky nemely pravidelny servis, je to nejslabsi misto. Prodrene lozisko rotoru poznas tak ze pri pohybu s hodinkami ve vsech smerech narazi rotor na zakladnu stroje (tupe, a nejvic slysitelne zvuky). Rotor navic natahuje hodinky pouze v jednoum smeru oteceni.

Tak přesně to je ono.

• Po letech...
Odesláno
  V 14. 5. 2007 v 7:42, rmx napsal:

Teoreticky muzes mit praskle pero, potom je doba chodu kratsi. Praskle pero je ale u cal.96 vyjimka, nebo spis bude vadny odlucovac, takove " bronzove" kolecko s tremi nytky. Pokud hodinky nemely pravidelny servis, je to nejslabsi misto. Prodrene lozisko rotoru poznas tak ze pri pohybu s hodinkami ve vsech smerech narazi rotor na zakladnu stroje (tupe, a nejvic slysitelne zvuky). Rotor navic natahuje hodinky pouze v jednoum smeru oteceni.

Rozšířit  

Je tu niekde pisane popripade nazorne ukazane ako to opravit? Teda ten odlucovac natahu?

Odesláno

Odlučovač se opravit prakticky nedá. zkoušel jsem to, ale je to tak 10% ano a 90%ne je to snýtované. A hlavně si nesmíš stratit pružinku co do něj zapadá 😉.

Ložisko rotoru se dá v nouzi stáhnout, ale moc dlouho to nevydrží. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...