Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

muscle watches... kouká se na to líp, než třeba na Welder.... aspoň mě jo. :rolleyes: Ty tvoje postnutý Paneraie MM, jsem doteď neznal. Dík.

A rozhodně titan, mosaz je na těch fotkách p.r.d.e.l.n.í.

Upraveno uživatelem GSIA79
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

objednany titan, black, date... (klasicky dial, nie california)

Odjakziva som chcel titanovy ennebi ale nedal by som zan ani tretinu...

ze by som bol prvy na fore??? za tie peniaze nikto iny??? Na 99% je to z rovnakej fabriky ako helson a armida, co som zistil.

Spracovanie je spickove a na urovni 1000 USD a drahsich hodiniek!

47mm je sice dost, ale mal som vyse 5 hodiniek v podobnej velkosti (46mm a viac) takze nic nove to nebude, aj ked, asi privelke...

okrem ineho je tam pouzitelny gumeny, ale aj kozeny remen... a konecne aj spony pouzitelne... Skoda toho lowendoveho seika vnutri, ale cele je to za babku, ono by sa to predavalo aj za 600 a aj za 800 USD, ako mnohi odhaduju, vratane mna...

edit: a nasiel som super stranku na facebooku, bronze watches, tak nejako... paradne fotky! Hojne tam su aj tieto maranez mosadzne...

Upraveno uživatelem vrcan
Odesláno (upraveno)

Mám černé titanové bez datumu už asi měsíc. Nádhera.

Upraveno uživatelem Karlosek
Odesláno

Karlosek, aj som si myslel ze kupis... mimochodom tvoje Layan by si teraz predal snad aj drahsie...

Ako ich nosis, na gume (mimochodom je takmer rovnaka kvalita ako isofrane, ze?) alebo na kozi? Mne prisiel cierny kozeny remen a nie hnedy - ako pri skorsich kusoch, takze ten sa moc ani neda pouzit, dal som na moj iny hnedy remen a pouzil som ponorkovu sponu.

Presnost ale mam okolo sekundy denne! A na ruke ani o nich neviem, titan je super.

Odesláno (upraveno)

No jasně. Máme podobný vkus na hodinky. :)

Nosím je na gumě. Překvapila mě její kvalita. A spona je bezchybná. Isofrane jsem nikdy neměl, tak nemůžu porovnávat, ale guma na těchto hodinkách je skvělá.

Já měl kožený řemen hnědý, ale je na mně krátký. Použiju z něj jen sponu. Zbytek si ušiju.

Ještě se mi na nich líbí safír s antireflexem. Oproti starým Layanům je to pokrok.

Některým se nelíbí ručičky a ciferník, ale mně přijdou OK. A luminiscence je také skvělá. Lepší, než na Layanech a už tam byla dost dobrá.

Co se týká přesnosti, budu je muset seštelovat. Dělají tak 25 s do plusu za den. Staré Layany dělají asi 2 s do plusu denně, ale to jen odhadem, protože nemají sekundovku.

jal8bd.jpg

Upraveno uživatelem Karlosek
  • po měsících...
Odesláno

pride mi novy 44mm zeleny cali, najlepsie je, ze zachovali sirku lunety a lug size ako pri 47mm a celkovo posobia este robustnejsie.

mimochodom nova 44mm seria je iba s cali dialom, bez date a v titane zial nebude, co je velka skoda...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...