Vladar91 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Druhý pokus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 13:01, shotik napsal: ja to měl loni takhle a hodne se mi po nich stýská :// Bez názvu.jpg Sice trochu OT,ale není to focené na Mácháči?Trochu mi to tak připadá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Martyp: připadá ti to správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 12:41, Vladar91 napsal: Taky něco dávám JimmyJimmy: prosimtě co to máš za gumu? vypadají na ni parádněJe to tento http://www.ebay.com/itm/Men-Silicone-Rubber-Watch-Strap-Band-Deployment-Buckle-Waterproof-22-24mm-Blue-/181534771823?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&var=480498677062&hash=item2a4450ca6f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 18:28, shotik napsal: Martyp: připadá ti to správně. Já si řikal,že bych to tam měl poznat.. Díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Počasí bylo přívětivé, tak jsem Oyster nechal doma a přezul na Nato. Myslím že jim sluší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 (upraveno) Na tom slunko snad vypadají ještě lépe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. dubna 2015 uživatelem ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 A ještě jedna :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 26. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Tak jsem zase zpátky!!! Teď už definitivní verze - Pepsiny na jubilée.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 29. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Ještě jednu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Je to tady nějake vlažne, tak jedna pracovni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ty otočene přilohy mi vadi. Nevim co s tim. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem Jimmy-Jimmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 V 17. 8. 2015 v 9:52, Jimmy-Jimmy napsal: Je to tady nějake vlažne, tak jedna pracovni. IMG_20150817_110202.jpgty otočene přilohy mi vadi. Nevim co s tim.Mě to taky dělá(iPhone). Vždycky než něco nahraji, tak to uložím v otočené poloze a pak to vrátím zpět. A funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Už jsem na to přišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 klasika vsech klasik:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Koupačka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 8. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 (upraveno) Jedny z těch definitivních! Na první fotce setkání s minulými SKX009, které ze mě vymámil kámoš ve slabší chvilce (jsou na Riosu s double domed safírem) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. října 2015 uživatelem RobertPlant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Mám dotaz, vložka lunety na těch se safírem je originál? Na té fotce to vypadá, že minutové indexy jsou jemnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Jj, ta byla měněná minulym majitelem. Ale podle všech indícií se mělo jednat o origo Seiko part. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Tak já sem taky přihodím ty moje Coca Coly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se