Návštěvník Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 dobrá, klidně čtvrtek. Kdo dál ve čtvrtek jo
Vlastimil Talanda Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 dobrá, takže jsme zatím 4, v úterý ráno to objednám. Sand se ještě někdo přidá. Těším se, až Vás poznám
Vlastimil Talanda Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 Tak ve Velvetu je to zamluvené na čtvrtek na 18.00 na mé jméno.
l3stat Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 pánové omlouvám se vám že opět chybím dost mě to sere ale přítelkyně je v nemocnici a já nesehnal hlídání na dnešek tak si to užijte
pete Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 pánové omlouvám se vám že opět chybím dost mě to sere ale přítelkyně je v nemocnici a já nesehnal hlídání na dnešek tak si to užijte No a já taky nedorazil, nebť před půl hodinou mě vysadili chlapi u baráku...paráda, to se to zase po...No tak příště...třeba za tři týdny
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 (upraveno) No a já taky nedorazil, nebť před půl hodinou mě vysadili chlapi u baráku...paráda, to se to zase po...No tak příště...třeba za tři týdny tak sme si to užili, prosrali jste hoši předváděčku stowa seatime, se kterými jsem se já ješita ješitná chlubil, a spoustu chytrých řečí na téma .... hudba našich dětí, asertivita v obchodech, jakej je Kabelka kabrňák, vyhazování lidí z práce, finanční krize, kytary a lepení ňákýho bazmeku na ně, ceny bytů v pardubicích, Led Zeppelin jako srdeční muzika, spyderco je nejlepčejší kudlička, Tvoje roztomilé koko****ny ze 70. let v sekci HUMOR (diskotéka na pařbě), vztah našich poloviček k hodinkám a mnohé jiné pro život užitečné věci. Upraveno 22. ledna 2009 uživatelem Roman I.
pete Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 tak sme si to užili, prosrali jste hoši předváděčku stowa seatime, se kterými jsem se já ješita ješitná chlubil, a spoustu chytrých řečí na téma .... hudba našich dětí, asertivita v obchodech, jakej je Kabelka kabrňák, vyhazování lidí z práce, finanční krize, kytary a lepení ňákýho bazmeku na ně, ceny bytů v pardubicích, Led Zeppelin jako srdeční muzika, spyderco je nejlepčejší kudlička, Tvoje roztomilé koko****ny ze 70. let v sekci HUMOR (diskotéka na pařbě), vztah našich poloviček k hodinkám a mnohé jiné pro život užitečné věci. Ani nevíš jak je mi líto, že to nedopadlo...
Godin Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Jo jo, bylo to fajn, ještě teď mě bolí hlava.
Vlastimil Talanda Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 jj, bylo to fajn. Hlavně jsem rád, že už vím, abych si dal bacha na gesta
sonny.c Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 také mám mírné bolení,ale aspoň vím že se něco dělo..... tak kdo chce příští týden tady,podpoříme hendikepovaná zvířátka,hlavně opičky
Návštěvník Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 (upraveno) také mám mírné bolení,ale aspoň vím že se něco dělo.....tak kdo chce příští týden tady,podpoříme hendikepovaná zvířátka,hlavně opičky jenom hlava nebo se pomsta kuchaře, jak se to jmenovalo nevím, způsobila peklo a bolest i jinde?edit: smazání obrázku z citace Upraveno 23. ledna 2009 uživatelem Roman I.
sonny.c Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 no ona Pomsta kuchaře žádnou bolest nezpůsobila jen mírné pálení (takové kojenecké jídlo),jen ta hlava pobolívala ale už dobrý jinak potom co jsem ochutnal tohle tak bych něco o pálivosti moh vědět http://cs.wikipedia.org/wiki/Vindaloo tu je k tomu komentář(můj ne) http://internetmushroom.blogspot.com/2006/...e-vindaloo.html
Vlastimil Talanda Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Vindaloo mě začíná zajímat čím dál víc. Asi budu muset vyhledat restauračku, kde se to dá zkusit
Vlastimil Talanda Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 také mám mírné bolení,ale aspoň vím že se něco dělo..... tak kdo chce příští týden tady,podpoříme hendikepovaná zvířátka,hlavně opičky tak to mě mrzí, že nebudu moct. Pomoct zvířatům a navíc si odnést opičku domů, to je více než zajímavé. Zkusim se z trapné firemní oslavy nějak vytratit
Návštěvník milosklikar Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 Tak kdo dorazí na ANIMALFEST ? Já jdu tak na osmičku.
Godin Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Zdar chlapci, co by jste řekli dalšímu srázku? Navrhuji zcela výjimečně BSP na pátek a to zrovna na příští pátek 13 (bo v tradiční čtvrtek nemůžu) a to pro změnu třeba zase v Hradci. Další týden jsem pryč a nevím jestli bych to tak dlouho vydržel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se