Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Doporučené příspěvky

Odesláno

pánové omlouvám se vám že opět chybím dost mě to sere

ale přítelkyně je v nemocnici a já nesehnal hlídání na dnešek

tak si to užijte

Odesláno
pánové omlouvám se vám že opět chybím dost mě to sere

ale přítelkyně je v nemocnici a já nesehnal hlídání na dnešek

tak si to užijte

No a já taky nedorazil, nebť před půl hodinou mě vysadili chlapi u baráku...paráda, to se to zase po...No tak příště...třeba za tři týdny :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
No a já taky nedorazil, nebť před půl hodinou mě vysadili chlapi u baráku...paráda, to se to zase po...No tak příště...třeba za tři týdny :thumbsup_anim:

tak sme si to užili, prosrali jste hoši předváděčku stowa seatime, se kterými jsem se já ješita ješitná chlubil, a spoustu chytrých řečí na téma .... hudba našich dětí, asertivita v obchodech, jakej je Kabelka kabrňák, vyhazování lidí z práce, finanční krize, kytary a lepení ňákýho bazmeku na ně, ceny bytů v pardubicích, Led Zeppelin jako srdeční muzika, spyderco je nejlepčejší kudlička, Tvoje roztomilé koko****ny ze 70. let v sekci HUMOR (diskotéka na pařbě), vztah našich poloviček k hodinkám a mnohé jiné pro život užitečné věci. ;)

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno
tak sme si to užili, prosrali jste hoši předváděčku stowa seatime, se kterými jsem se já ješita ješitná chlubil, a spoustu chytrých řečí na téma .... hudba našich dětí, asertivita v obchodech, jakej je Kabelka kabrňák, vyhazování lidí z práce, finanční krize, kytary a lepení ňákýho bazmeku na ně, ceny bytů v pardubicích, Led Zeppelin jako srdeční muzika, spyderco je nejlepčejší kudlička, Tvoje roztomilé koko****ny ze 70. let v sekci HUMOR (diskotéka na pařbě), vztah našich poloviček k hodinkám a mnohé jiné pro život užitečné věci. ;)

Ani nevíš jak je mi líto, že to nedopadlo... :crying_anim:

Odesláno

také mám mírné bolení,ale aspoň vím že se něco dělo.....

tak kdo chce příští týden tady,podpoříme hendikepovaná zvířátka,hlavně opičky :worried_anim: post-735-1232701077.jpg

Odesláno (upraveno)

tak kdo chce příští týden tady,podpoříme hendikepovaná zvířátka,hlavně opičky

jenom hlava nebo se pomsta kuchaře, jak se to jmenovalo nevím, způsobila peklo a bolest i jinde?

edit: smazání obrázku z citace

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

tak kdo chce příští týden tady,podpoříme hendikepovaná zvířátka,hlavně opičky :worried_anim: post-735-1232701077.jpg

tak to mě mrzí, že nebudu moct. Pomoct zvířatům a navíc si odnést opičku domů, to je více než zajímavé. Zkusim se z trapné firemní oslavy nějak vytratit

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Tak kdo dorazí na ANIMALFEST ? Já jdu tak na osmičku.

Odesláno

Zdar chlapci, co by jste řekli dalšímu srázku? Navrhuji zcela výjimečně BSP na pátek a to zrovna na příští pátek 13 (bo v tradiční čtvrtek nemůžu) a to pro změnu třeba zase v Hradci. Další týden jsem pryč a nevím jestli bych to tak dlouho vydržel :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...