snackmc Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Hlásím se také a myslím že Dalila bude rovněž pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Tak kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Asi večeře, a nějaké to pivo popř. panáka, takže navrhuji např. ........... Velvet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 (upraveno) Poznáváte našeho ještěrkáře? Zkopírováno z Pražského srazu. Tada, na 12.listopad.2010 - 01:18, řekl:...dva Milisové ... jsou moc Milis? To je ten maniak co ublejval z Orlíků místo aby se mu nábožně rozklepaly kolena? Tak toho neznám...A potom co na Orlíky tahal zapalovač aby zjistil jestli ciferník je fakt asfaltovej, tak nejen že ho neznám, ale ani ho nemám rád.Je to hnusnej ekoterosrista, co mi chtěl vrátit ty bažanty. :D edit: on dokonce srovnával Orlíky s nějakejma Seikama nebo Rolexama, já nevim, vypadá to stejně... Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem pete 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Poznáváte našeho ještěrkáře? Zkopírováno z Pražského srazu. Tada, na 12.listopad.2010 - 01:18, řekl: ...dva Milisové ... jsou moc Milis? To je ten maniak co ublejval z Orlíků místo aby se mu nábožně rozklepaly kolena? Tak toho neznám... A potom co na Orlíky tahal zapalovač aby zjistil jestli ciferník je fakt asfaltovej, tak nejen že ho neznám, ale ani ho nemám rád. Je to hnusnej ekoterosrista, co mi chtěl vrátit ty bažanty. :D edit: on dokonce srovnával Orlíky s nějakejma Seikama nebo Rolexama, já nevim, vypadá to stejně... Co je ku.a za bláboly? To že řekl Milisák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Co je ku.a za bláboly? To že řekl Milisák? Já nevím, koukl jsem se na Pražský sraz a tohle tam píší. Ale musím uznat, že ten zapalovač mi ho malinko připoměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Jsem byl dneska po delší době v La Cabaně na průzkum a musím říct že dobrý,až na to pivo do 0,4 to nemám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Jsem byl dneska po delší době v La Cabaně na průzkum a musím říct že dobrý,až na to pivo do 0,4 to nemám rád. Tys ve škole při počtech nedával pozor a teď se nemůžeš dopočítat, kdy máš jít domů, viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Tys ve škole při počtech nedával pozor a teď se nemůžeš dopočítat, kdy máš jít domů, viď? Přesně to se pak nemůže člověk dopočítat kdy má hladinku a měl by jít dom. Chtělo by to nějakou lunetu s přepočtem na promile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 La Cabana je OK na jídlo, na chlastaní už zase tak moc ne :-( Jsem byl dneska po delší době v La Cabaně na průzkum a musím říct že dobrý,až na to pivo do 0,4 to nemám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 volám do velvetu a rezervuju na 18.11. na 19:00 10 míst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 volám do velvetu a rezervuju na 18.11. na 19:00 10 míst Není to moc? Že tys po tý huse přibral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 (upraveno) Není to moc? Že tys po tý huse přibral... MilošGodinStatistikaRomanMilisSonny.CPeteSnackmcGasDalila stačí Einsteine? Upraveno 15. listopadu 2010 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Kuwa to bude velký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Kuwa to bude velký... No to tedy bude. To je malej ples... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Bude tombola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Bude tombola. ... a jéje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 ... a jéje. Jedině dát Romanovi I. falešné instrukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Bude tombola. No a co kdyby hlavní výhrou byl RomanI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 No a co kdyby hlavní výhrou byl RomanI No to bys to vyhrál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se