Milis Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Jo a po třetí techyle jsi ukecanej jako rádio. Počkat, dyk techylu nepiješ Pije, a jak. Já se pokusim přijít ale za nic plus mínus neručim, mně se tyhle věci zakazujou. Já sem hustej jenom v práci a tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Omlouvám se za dotaz,ale nepojedete někdo z HK,že bych se za něj pověsil. Netuším moc kde se tra trachtace koná ! Na mapu jsem hleděl,ale,,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Dal někdo vědět p.Tichému,nevím jestli to má cenu riskovat Haldu bez něj.No když tak uděláme výstup s obsluhou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Dal někdo vědět p.Tichému,nevím jestli to má cenu riskovat Haldu bez něj. No když tak uděláme výstup s obsluhou Jdu k němu zítra, řeknu mu to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 Tak kde jste kdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 Tak kde jste kdo? za dvcet minut jsem tam. vydrž, čekám na Láďu, bere mě autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 krátký sumář...1. Sešlo se deset kusů a spousty pěkných hodinek2. a spousty nožů - osobně se mi líbil ruský útočný perořízek od člena snackmc3. vintážní hodinky mají něco do sebe - Longinesky zvlášť a chronografy vůbec4. černý doxy jsou černější než noc a Láďa má o čem přemýšlet5. Roman je jenom trochu blázen, když si čas od času píše do zápisníku6. Petemu porostly vlasy, vymejšlí bejkárny a chce si koupit monstra - Miloš teda taky, ale ten si je kupuje na chvilku, taže to se nepočítá7. Dušáci umějí vypíglovat omegy, ať si říká kdo chce co chce8. panáky naštěstí neproběhly, celý sedánek se nesl v bohulibém vánočním rozjímání, kromě momentu, kdy někteří odrzlí členové, jmenovitě Godin, Milosklikar, I3Stat a trošku i Pete vysírali, že se hadí řemen na paneraje nehodí.9. trochu si to myslel i Sonny.C, ale ten nemluví, takže o tom nemluvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 Bylo to příjemné předvánoční posezení.Jen bych doplnil, že restaurace se zlepšíla cca o 300% a určitě příště navštívíme znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 (upraveno) krátký sumář... 1. Sešlo se deset kusů a spousty pěkných hodinek 2. a spousty nožů - osobně se mi líbil ruský útočný perořízek od člena snackmc 3. vintážní hodinky mají něco do sebe - Longinesky zvlášť a chronografy vůbec 4. černý doxy jsou černější než noc a Láďa má o čem přemýšlet 5. Roman je jenom trochu blázen, když si čas od času píše do zápisníku 6. Petemu porostly vlasy, vymejšlí bejkárny a chce si koupit monstra - Miloš teda taky, ale ten si je kupuje na chvilku, taže to se nepočítá 7. Dušáci umějí vypíglovat omegy, ať si říká kdo chce co chce 8. panáky naštěstí neproběhly, celý sedánek se nesl v bohulibém vánočním rozjímání, kromě momentu, kdy někteří odrzlí členové, jmenovitě Godin, Milosklikar, I3Stat a trošku i Pete vysírali, že se hadí řemen na paneraje nehodí. 9. trochu si to myslel i Sonny.C, ale ten nemluví, takže o tom nemluvil. Nejdůležitější ale je , že milosklikar za to vysírání dostal 67 negativních hodnocení...... EDIT : 68 ( sem si neuvědomil, že těch panéééristů je tak hodně) Upraveno 23. prosince 2010 uživatelem milosklikar 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 (upraveno) Bylo to příjemné předvánoční posezení. Jen bych doplnil, že restaurace se zlepšíla cca o 300% a určitě příště navštívíme znovu. se přiznej, že se ti líbila obsluha..... Upraveno 23. prosince 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Nejdůležitější ale je , že milosklikar za to vysírání dostal 67 negativních hodnocení...... EDIT : 68 ( sem si neuvědomil, že těch panéééristů je tak hodně) Dobře, dobře, dal jsem ti tam těch 68 negativů sám, ale protože věřím v tvou nápravu, jeden jsem ti umázl. Víc jich nezvládnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Pozezeni bylo prijemne a klidne. Osobne do priste musim doresit dopravu, aby mohli probehnout TY PANAKY :-) Krásné svátky, klid, pohodu a hodně krásných hodinek všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 se přiznej, že se ti líbila obsluha..... Jojo líbila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Jojo líbila .... a komu ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Dlouho se nic nedělo.... můžu 13.1. , 20.1. , 27.1. , 3.2. Nehlaste se všichni, minule jsme se skoro nevešli ke stolu.....Asi Pce, i když u Lva v HK to má takovou zvláštní atmosféru. Ty kachličky na hajzlu mě přiváděj do zvláštního stavu souladu a harmonie s jsoucnem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Dlouho se nic nedělo.... můžu 13.1. , 20.1. , 27.1. , 3.2. Nehlaste se všichni, minule jsme se skoro nevešli ke stolu..... Asi Pce, i když u Lva v HK to má takovou zvláštní atmosféru. Ty kachličky na hajzlu mě přiváděj do zvláštního stavu souladu a harmonie s jsoucnem..... 27.1., udělal bych to zase na Haldě. Jen ať se všichni přihlásí, ty tvoje kecy se stejně nedaj dlouho poslouchat, tak se konverzace zase může osvěžujícím způsobem rozvonět i jinam, než o tom, jak se doma pereš s kocourem .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) 27.1., udělal bych to zase na Haldě. Jen ať se všichni přihlásí, ty tvoje kecy se stejně nedaj dlouho poslouchat, tak se konverzace zase může osvěžujícím způsobem rozvonět i jinam, než o tom, jak se doma pereš s kocourem .... tebe serou ty papriky viď? pamatuješ , cos mi napdsal do památníčku?: Nepřipadá si s ním krásná,ikdyž by měla.Jeji rudé rty se barví do běla.Její ruka se zachvěla,když si po prsou přejela......v tu chvíli ješt víc posmutněla.Mnohem víc by toho napsat mohla a chtěla ale... schnily jí papriky..... Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 co to je??? to je dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) Tos vymyslel, tenkrát na nudi... to si nepamatuješ? rychle zapomínáš cos vášnivě a vroucně trhal ze stromu rozkvetlého, nabízejícího plň plodů a nektar sladký tak, že dávíc hrtan i hltan byl pln všech těch šťáv... asi tě sejmu kosou.... hajzle nevěrnej Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Halda ... to je asi kvůli té blonďaté servírce? Tak tentokrate si to užijte beze mě. Budu na Vás vzpomínat u sklenky něčeho dobrého :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se