sonny.c Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Ještě není nad čím jásat cíl je zatím v nedohlednu.Když to dobře půjde tak jako zácvik na mašině za cca.3 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Ještě není nad čím jásat cíl je zatím v nedohlednu. Když to dobře půjde tak jako zácvik na mašině za cca.3 měsíce. Mašinfýrerové, myslivci a hasiči, to sou největší vopilci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Mašinfýrerové, myslivci a hasiči, to sou největší vopilci. Jo ještě se mám co učit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Dobrý den,tedy spíše večer,jsem tu staronový, četl jsem, že se scházejí členové tohoto fóra ve Východních Čechách, docela bych se rád o svoji nemoc podělil nejen na ploše monitoru. Jak to na takových setkáních chodívá? Je možné Vás navštívit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Dobrý den,tedy spíše večer,jsem tu staronový, četl jsem, že se scházejí členové tohoto fóra ve Východních Čechách, docela bych se rád o svoji nemoc podělil nejen na ploše monitoru. Jak to na takových setkáních chodívá? Je možné Vás navštívit? :lol2: :lol2: Milý staronový člene. Na těchto stránkách mi několik místních, a mnou vážených, členů vysvětlilo jak to chodí a pokud si pamatuji, tak jsi byl mezi nimi . http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6902-sraz-chronomagu-vychodni-cechy/page__st__400 Od příspěvku 416 Tak kdy uděláme další slezinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 (upraveno) Doufám jen, že to není celé jen o prachsprotém opíjení se, močení do umývadel, poměřování si p*e*n*i*s*ů a podobných zvrhlých choutkách. Já jsem spíše trochu intelektuálně zaměřen . Upraveno 12. května 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Doufám jen, že to není celé jen o prachsprotém opíjení se, močení do umývadel, poměřování si p*e*n*i*s*ů a podobných zvrhlých choutkách. Já jsem spíše trochu intelektuálně zaměřen . Na Rybárně změnili kuchaře, k lepšímu samo. Mohli bysme si jít vožrat dáseň, vochcat umyvadlo a potvrdit si, že Pete má nejmenšího šulina. Gdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 (upraveno) jejdanánku, to se snad i trošku bojimnašel jsem v historii peteho původní avatar Upraveno 12. května 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 (upraveno) To se poznají kamarádi...No tak třeba příští čtvrtek? 19.5.Musím si nastudovat něco intelektuálního na rozhovor s tím staronovým Edit: A můj starý avatar je tento, pokud si pamatuji Upraveno 12. května 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 no dyk řikám... má nejmenšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 čtvrtek, tož dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 ... tož, ja bych sa aj přidál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Zamluví někdo z místních Rybárnu??? V koutku vzadu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Jako tendle tejden, jo? To bych sem moh. Hele, jen tak pro voziveni - neudelame to komplet bez hodinek? Jako ze dukaz lasky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Jako tendle tejden, jo? To bych sem moh. Hele, jen tak pro voziveni - neudelame to komplet bez hodinek? Jako ze dukaz lasky. To nemůžu, já se pak cejtím méněcennej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Klidně bez hodinek, já s tím nemám problém. Nebo víte co, vezmu si hodinky, které jsem měl před chronomagem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Klidně bez hodinek, já s tím nemám problém. Nebo víte co, vezmu si hodinky, které jsem měl před chronomagem já du s hodinkama, bez hodinek sem nahatej. Sem tam poslal rezervaci po mailu, prozvoňte je někdo ve středu, esli to platí 466 614 056 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Jako tendle tejden, jo? To bych sem moh. Hele, jen tak pro voziveni - neudelame to komplet bez hodinek? Jako ze dukaz lasky. Ja mam nove a chci se pochlubit :-) To mi prece nemuzete udelat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 (upraveno) Bylo to příjemné posezení. Díky všem.Zápis :1) Pro řepomila máme sehnanou kozu hermafroditu Je lepší než sekačka nebo trakturek.2) Víme, že na diskotéku jedině do Bydžova.3) Při masáži s krásnou masérkou vadí lidé, kteří provozují nordic walking. Pak věci nefungují tak jak by si majitel přál.4) Thajské masáže se podobají lámání v kole, zvlášť když má někdo krátký šlachy.5) Želva má zlý kukuč a jde z ní strach6) Grundle bez hlaviček nepůsobí tak smutně a lépe chutnají, hlavičky na talíři ale působí depresivně a mají smutné oči.7) Byla nám předvedena malá ukázka z workshopu tantry. Moc děkujeme, bylo to nezapomenutelné. Škoda že nedorazil zelenoočko a jahůdkou. Upraveno 19. května 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Bylo to příjemné posezení. Díky všem. Zápis ... tak to vypadá, že jsem prosral možnost něčemu se přiučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se