Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Návštěvník km.kmk

Dobrý den,tedy spíše večer,jsem tu staronový,

četl jsem, že se scházejí členové tohoto fóra ve Východních Čechách, docela bych se rád o svoji nemoc podělil nejen na ploše monitoru. Jak to na takových setkáních chodívá? Je možné Vás navštívit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,tedy spíše večer,jsem tu staronový,

četl jsem, že se scházejí členové tohoto fóra ve Východních Čechách, docela bych se rád o svoji nemoc podělil nejen na ploše monitoru. Jak to na takových setkáních chodívá? Je možné Vás navštívit?

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Milý staronový člene.

Na těchto stránkách mi několik místních, a mnou vážených, členů vysvětlilo jak to chodí a pokud si pamatuji, tak jsi byl mezi nimi ;).

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6902-sraz-chronomagu-vychodni-cechy/page__st__400

Od příspěvku 416 :D

Tak kdy uděláme další slezinu?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Doufám jen, že to není celé jen o prachsprotém opíjení se, močení do umývadel, poměřování si p*e*n*i*s*ů a podobných zvrhlých choutkách. Já jsem spíše trochu intelektuálně zaměřen :rolleyes: .

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Doufám jen, že to není celé jen o prachsprotém opíjení se, močení do umývadel, poměřování si p*e*n*i*s*ů a podobných zvrhlých choutkách. Já jsem spíše trochu intelektuálně zaměřen :rolleyes: .

Na Rybárně změnili kuchaře, k lepšímu samo. Mohli bysme si jít vožrat dáseň, vochcat umyvadlo a potvrdit si, že Pete má nejmenšího šulina. Gdy?
Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Jako tendle tejden, jo? To bych sem moh. Hele, jen tak pro voziveni - neudelame to komplet bez hodinek? Jako ze dukaz lasky.

To nemůžu, já se pak cejtím méněcennej... :worried_anim:
Odkaz ke komentáři

Klidně bez hodinek, já s tím nemám problém. Nebo víte co, vezmu si hodinky, které jsem měl před chronomagem ;)

já du s hodinkama, bez hodinek sem nahatej. Sem tam poslal rezervaci po mailu, prozvoňte je někdo ve středu, esli to platí 466 614 056
Odkaz ke komentáři

Bylo to příjemné posezení. Díky všem.

Zápis :

1) Pro řepomila máme sehnanou kozu hermafroditu :) Je lepší než sekačka nebo trakturek.

2) Víme, že na diskotéku jedině do Bydžova.

3) Při masáži s krásnou masérkou vadí lidé, kteří provozují nordic walking. Pak věci nefungují tak jak by si majitel přál.

4) Thajské masáže se podobají lámání v kole, zvlášť když má někdo krátký šlachy.

5) Želva má zlý kukuč a jde z ní strach

6) Grundle bez hlaviček nepůsobí tak smutně a lépe chutnají, hlavičky na talíři ale působí depresivně a mají smutné oči.

7) Byla nám předvedena malá ukázka z workshopu tantry. Moc děkujeme, bylo to nezapomenutelné. Škoda že nedorazil zelenoočko a jahůdkou.

Upraveno uživatelem pete
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...