Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

hele, a nechtělo by se vám zas do Rybárny, jak to tam včéra Pohlreich vylepšil?

Ale sundal tam sítě,Milisák si nebude mít kam odkládat vypité panáky a hodinky.

2. bych se do Doli stavil to mám volno.

Já bych do Rybárny klidně šel, mně se tam líbí. I když škoda těch sítí, ty byly fakt praktický. Ale von to tam Zlej Kuchař moc teda nevylepšil, byl sem tam v srpnu a byl to docela kedhaus.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych do Rybárny klidně šel, mně se tam líbí. I když škoda těch sítí, ty byly fakt praktický. Ale von to tam Zlej Kuchař moc teda nevylepšil, byl sem tam v srpnu a byl to docela kedhaus.

Rybárna je hrozná. Ještě o prázdninách to šlo, ale co se tam děje teď, to je na pár facek. Namátkou - spálený kapří hranolky, studená svíčková, gratinovaný brambory studený, ten pytlík s dlouhými vlasy se slečnou vinařkou vůbec nestíhali, nenosili pití nic. Tam už ani nepáchnu.

A kdo teda jde?

Miloš

Vlasta

Milisák

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Rybárna je hrozná. Ještě o prázdninách to šlo, ale co se tam děje teď, to je na pár facek. Namátkou - spálený kapří hranolky, studená svíčková, gratinovaný brambory studený, ten pytlík s dlouhými vlasy se slečnou vinařkou vůbec nestíhali, nenosily pití nic. Tam už ani nepáchnu.

A kdo teda jde?

Miloš

Vlasta

Milisák

No tak já pudu kam chcete, já sem zvyklej poslouchat.

Odkaz ke komentáři

No vidím do Romana až na dno, nechce se mu chodit a chce nám znechutit tu malebnou hospůdku u Matičníh jezera a přitom v Blériotu to taky není žádná hitparáda :D Co zkusit pro změnu nějakou mexickou kuchyni? Je to mezi váma samej chili žrout, tak nějakou krčmu doporučte. Jinak jestli platí toho 3., tak já taky jdu.

Odkaz ke komentáři

No vidím do Romana až na dno, nechce se mu chodit a chce nám znechutit tu malebnou hospůdku u Matičníh jezera a přitom v Blériotu to taky není žádná hitparáda :D Co zkusit pro změnu nějakou mexickou kuchyni? Je to mezi váma samej chili žrout, tak nějakou krčmu doporučte. Jinak jestli platí toho 3., tak já taky jdu.

A proč nemůžem jít třeba zejtra???
Odkaz ke komentáři

A proč nemůžem jít třeba zejtra???

no můžem, coby ne....

mexická je humus. Já pojedu kamkoli, jen mě netahejte do hospody na hnusný žrádlo. Beztak se v hospodách stravuju furt a nejradši mám doma chleba se sádlem. Jak vaří u zmijí? nebo koleno a kra kra? Plzeňka? (pívo tam je lepší než bylo a žebra taky celkem gut)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Já zejtra nemůžu, jdu s paní Godinovou do tanečních :D pro starší a pokročilé :D

To si děláš p...l...ta moje chce taky!!!

Tak už vím, kde to uděláme, aspoň se pobavíme :whistle:

Odkaz ke komentáři

Tak jak děcka!? Já zítra jedu do HK tak bych to spojil s posezením v milé společnosti!

je mi líto, ale asi to zejtra takhle narychlo neklapne, pokud se to nedomluvilo doteď. Co toho 3.11? Místo a čas bude do konce týdne.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...