Milis Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Ježišmarjá tak poďte ve středu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Ve středu by to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 ve středu nemožu, máme se ženou výročí svatby a to do hospody nejdu. Teda jdu, ale s ní. Jedině kdyby jste sehnali mandolíny a střihli si u našeho stolu o sole mio. To bych vás tam strpěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Já bych si připravil nějakou básničku.Stačilo by to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Já bych si připravil nějakou básničku. Stačilo by to? ty znáš jenom ty básničky a písničky vod toho prasáka, co nosí šprcky na hlavě při koncertě, takže s díky odmítnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.talanda Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2011 ty znáš jenom ty básničky a písničky vod toho prasáka, co nosí šprcky na hlavě při koncertě, takže s díky odmítnu. myslíš Hustého Wimpyho? Toho bych si na výročí taky asi nevzal :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 čtvrtek 3.11. Plzeňka v 19:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.talanda Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 budu tam. Teda pokud nebudu zrovna v porodnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 budu tam. Teda pokud nebudu zrovna v porodnici. Dostenete se někdo do města, abyste to rezervovali? V létě měnili majitele a mají nová telefonní čísla, bohužel na webu i na informacích jen ta stará. Já jsem zejtra v Práglu, tak se tam nedostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Dostenete se někdo do města, abyste to rezervovali? V létě měnili majitele a mají nová telefonní čísla, bohužel na webu i na informacích jen ta stará. Já jsem zejtra v Práglu, tak se tam nedostanu. Že bych se tam stavil? Stejně potřebuju do Litomyšle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Já bohužel ne :-(, ač to mám nejblíž, dnes dorazím domů až kolem půlnoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 já taky ne, sem stydlivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Sice jsem taky stydlivej ale překonal jsem to a zamluvil vám to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Hele, vod kolika tam kdo bude? Já pojedu z Prahy a tak přemejšlim, že bych jel rovnou a mrsknul to tam zas na hotel. Ale to předpokládá, že bych byl třeba už v pět v hospodě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 od 19,00 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 od 19,00 hod. Ňákej komisní, có? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Takový my na dráze musíme bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 no, já bych vás moc rád viděl, a jak to vypadá, asi by se dal domluvit i taxik z prahy:) ale mám bolavý záda a žeru brufen, tak zatím nevím. uvidím zítra. ta plzeňka může být fajn, ale zavíraj už v jedenáct a vlak jede až ve 2:34. pudem pak jinam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 no, já bych vás moc rád viděl, a jak to vypadá, asi by se dal domluvit i taxik z prahy:) ale mám bolavý záda a žeru brufen, tak zatím nevím. uvidím zítra. ta plzeňka může být fajn, ale zavíraj už v jedenáct a vlak jede až ve 2:34. pudem pak jinam? Jasně, v Pardubicích maj báry votevříno i do půlnoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 ... i do půlnoci. ok, tak já dám zítra vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se