Godin Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Zítra se vrátím a jdu taky, Jeníku, můžeš prosím něco zamluvit, nějak jsem to nezvládl :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Taky se hlásím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 zítra 19:00http://www.stpatrick.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) zítra 19:00 http://www.stpatrick.cz/ super, těším se.... i na toho holickýho neznaboha, co nezvoní Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Berete mezi sebe i Pražáky? Že bych se jednou stavil Vás navštívit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Berete mezi sebe i Pražáky? Že bych se jednou stavil Vás navštívit... Jasňačka, jseš tady u nás v Perníkově? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Ještě ne, ale přijedu. Rád poznám město perníčků, kde jsem asi nikdy nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Díky za vřelé přijetí mezi Vámi. Bylo mi ctí poznat fajn lidi ve fajn městě. A odpoveď na náš zapeklitý dotaz je, že na 7,04 gramu kávy ethiopis uirgacheffe grade 2 je potřeba přesně 62 zrnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 (upraveno) Díky za vřelé přijetí mezi Vámi. Bylo mi ctí poznat fajn lidi ve fajn městě. A odpoveď na náš zapeklitý dotaz je, že na 7,04 gramu kávy ethiopis uirgacheffe grade 2 je potřeba přesně 62 zrnek příjemný večer, přitáh jsem domů, pět hodin si chrupnul a jel jsem kupovat v šest ráno hodinky do Hradce Králové. Na pumpu Jéžiši, dvoutisící post, já si to hlídám pro nějaké moudro, a pak tady plácnu takovou cypovinu Upraveno 28. prosince 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 viděl bych to zase na čtvrtek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 jestli zítra tak jsem připraven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 jestli zítra tak jsem připraven Jindřich hraje, tak co do vinárny.....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Se pořádně zmrskat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 co bych neudělal pro to abych to naše přátelství utužil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Co na to Slunečník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Chlapi, vinárna bude natřískaná, na nás je nával, to se musí rezervovat hodně dopředu Ne vážně, zvolte jinej den, chci si s váma pokecat což při hraní moc dobře nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Chlapi, vinárna bude natřískaná, na nás je nával, to se musí rezervovat hodně dopředu Ne vážně, zvolte jinej den, chci si s váma pokecat což při hraní moc dobře nejde. No tý vole, takový melody boys a natřískaná vinárna. Tak si vlez na kredenc, náfuko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 A pátek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Já asi v pátek nemohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Ani já pátek nevidím dobře. Nechte to na příští týden, jinak samozřejmě pokud chcete zítra dorazit, tak doražte, ale moc nepokecáme :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se