Návštěvník km.kmk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Myslels hydrantovanej...? mysel opak dehydrovanýho takže hydrovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Myslels hydrantovanej...? mysel opak dehydrovanýho takže hydrovanej já vám nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 já vám nerozumím To je tou teplotou, dej si vobklad, třísla , kotníky, zápěstí...když to neklesne, tak čípek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 mysel opak dehydrovanýho takže hydrovanej Jj, přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 teď už to mu vůbec nerozumím. Dám si rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Jj, přesně tak. To je von, kdes to vyhrabal? Koupat jsme se nikdy společně nebyli. Tys s ním byl v sauně...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 teď už to mu vůbec nerozumím. Dám si rum Kdyžtak na rum se nemaj brát antibiotika, ale to asi víš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Kdyžtak na rum se nemaj brát antibiotika, ale to asi víš... Na rýmu se antibiotika nedávaj, jen slepičí polífka, česenek a zázvor, už to psal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 To je von, kdes to vyhrabal? Koupat jsme se nikdy společně nebyli. Tys s ním byl v sauně...! Výjimečně nemá M65. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Výjimečně nemá M65. tu nosí jindřich ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Výjimečně nemá M65. Kopejte do nemohoucího. To je vám podobný edit: To mám asi za to, že jsem se včera tlemil Godinovi, když mi zoufalej volal, že je zakolonovanej ve sněhu někde u Žďáru. Větší radost mi nemoch udělat. Upraveno 16. února 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Kopejte do nemohoucího. To je vám podobný nene, já ti dal radu, i báseň...jen do toho čípku se ti nechce viď...? re : EDIT: hele nebuď měkkota, jednou máš rýmu, tak se tomu postav ne...? Upraveno 16. února 2012 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Hov.o, jedu vlakem... mysel opak dehydrovanýho takže hydrovanej To je tou teplotou, dej si vobklad, třísla , kotníky, zápěstí...když to neklesne, tak čípek... To je von, kdes to vyhrabal? Koupat jsme se nikdy společně nebyli. Tys s ním byl v sauně...! Na rýmu se antibiotika nedávaj, jen slepičí polífka, česenek a zázvor, už to psal... tu nosí jindřich ne? nene, já ti dal radu, i báseň...jen do toho čípku se ti nechce viď...? ty wole, kde je ta báseň? zase ňáká moderna? bez rýmy, teda bez rýmu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 ty wole, kde je ta báseň? zase ňáká moderna? bez rýmy, teda bez rýmu? 128 na konci stránky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 128 na konci stránky aha jo, dík já mám krátkej monitor, já to neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 aha jo, dík já mám krátkej monitor, já to neviděl Nemocnej a s krátkym, to sme potřebovali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Děláte si ze mě p...l, ale nás už tam jezděj zachraňovat i tanky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.talanda Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Sníh už je minulostí, mrazy polevily. Co nějaké to pivo? Samozřejmě termín a místo nechám na Vás, na váženějších členech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Sníh už je minulostí, mrazy polevily. Co nějaké to pivo? Samozřejmě termín a místo nechám na Vás, na váženějších členech :-) klíííd všechno bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Sníh už je minulostí, mrazy polevily. Co nějaké to pivo? Samozřejmě termín a místo nechám na Vás, na váženějších členech :-) Za chvíli jdu vyhazovat auto , abych vůbec vyjel z těch rozbredlych sraček a zacalO zase padat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se