Qwertz Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Chlapáci, jsem rád, že jsem vás zase po době viděl...M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Jó, bylo to fajn a už šmejdím na Habanero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Ciwe tak vás musím upozornit, že ruka, na kterou sem si lil ty sračky, mě začíná permanetně pálit. Jestli se mně děje to samý v žaludku, mám se na co těšit. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Furt tě to pálí? A je to pyj držící nebo ta druhá prádlo držící? Myl ses? Co na to Jan Tleskač? Kapsaicin se přidává do mastí na artrózu, budeš mít tlapičku pěkně zahřátou. Pro pocestné ve vlákně. Včera jsme volizovali chilli extrakty, jednu vomáčičku těch 250.000 SHU a pak nějakej výtažek 1.000.000 SHU. Milis musel vyhrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Nic mně to nedělalo, až na těch deset minut na hajzlu, schoulenej do klubíčka, něco mě žralo v břiše. Ruka už pomalu přestává a pytlík mě přestal pálit včera už po necelejch třech hodinách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Tudle středu máme minidostaveníčko s dvěma místními vystreslíky, tak kdyby se chtěl někdo přidat tak budem někde od cca pěti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Ciwe já vlastně vůbec nemůžu, celej tejden pěstuju pejska a do Pardubic do hospody s nim nemůžu, je nějakej divokej a ještě bych ho ztratil. Sakra, sorry, sestim smiřte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Dnes od 19:30 zamluven stul v pcich u st.patrick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Co příští tejden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Tak být to ve čtvrtek, tak bych se přidal, pokud by mi do toho nic nevlezlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Co ve středu,šlo by to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Středa OK. Hlásí se Slunečník, Godin, já Milouš a kdo ještě? Holická Mlátička, Soňňák? V 18:00 u Patrika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Zejtra by to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Du Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 já nevim, byl sem včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 já nevim, byl sem včeraPoď, neboj. Navíc tě zvu a můžu tě hodit v noci houm, jsem velkým dlužníkem... Každopádně dnes v 19. tam sedím já, Slunečník, Godinek a Soňňák a všichni ostatní jsou vítáni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Hoši rezervejšn na 18:30 na jméno Miloš Kabelka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Tvl, to zas bude vostuda, je manickej :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Ho\/no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Deset gynesů a od rána sem jak čečetka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se