Návštěvník km.kmk Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 ty wole tak to nevim, v pátek v 8:30 musím být ve Slaném Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Dobrej seroš! Jednou vám to dopadne . Určitě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 ty wole tak to nevim, v pátek v 8:30 musím být ve Slanémno tak se nevyleješ jak váza a ráno budeš fresh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Hm...to prave neumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Já to říkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 tak abysme za tou trapárnou stáhnuli oponu. Zbývá Godin, Sonny, JDenver, co přijede na estrádu, a já. Tak já to tam zruším... Milisi sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Tak já nechápu, to jsme ti málo nebo co? Proč bys to hned rušil? A o ten den dříve blbý? To by přijel třeba i Milis, než se za ním zavřou brány Karibiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 My děláme minisrazy třeba i ve dvou. My se totiž rádi vidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 zruším rezervaci pro 10 lidí. na pivo jít můžeme. Třetího záleží na chlupáčoj. Já jsem v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Kurva to uz zase nemuzu, toho tretiho!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Tak jsem si přečetl posty za posledních cca. 24 hod. a musím přiznat, že tu sedím s otevřenou hubou a silně nechápavým výrazem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 normální stav. Pokud přijedeš, budeme čtyři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Tak jsem si přečetl posty za posledních cca. 24 hod. a musím přiznat, že tu sedím s otevřenou hubou a silně nechápavým výrazem.Nenech se zmást jdeme 4 a neboj se někdo ještě dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiusb Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Já bych taky rád dorazil, pokud to nevadí.. upřímně, byl bych rád, kdyby se mi někdo zkušený mrknul na nový přírůstek . Zatím se mi nepodařilo pochytit, zda existuje konkrétní termín a místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Sonny se ti mrkne na prirustek, von to rad. Budeme v myslivne od 18:30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Sonny se ti mrkne na prirustek, von to rad. Budeme v myslivne od 18:30.No podle toho co přirostlo a kam popřípadě bych to říznul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Den D je tady. Doufám, že tam vaří tak dobře jak říkal Roman. Kdybych tam náhodou seděl sám, tak ať se alespoň dobře nadlábnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Je cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Nemuzu ve ctvrtek, jinak O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se