Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

To Stat: Nojo, snad to bez Tebe do pátka vidržýme :D :D :D A slibuju Ti, že tohle je poslední srandička na Tvoji dramatiku - seš větší, taky by se mě mohla rozbít v pátek držťka, žejo... :cheers:

Jinak bych to viděl na Husu, co?

Upraveno uživatelem New Milis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Stat: Nojo, snad to bez Tebe do pátka vidržýme :D :D :D A slibuju Ti, že tohle je poslední srandička na Tvoji dramatiku - seš větší, taky by se mě mohla rozbít v pátek držťka, žejo... :cheers:

Jinak bych to viděl na Husu, co?

Mo já teda hlasuju za Knihomola, ale samozřejmě se přizpůsobím

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

S tím zítřkem, vlastně dneškem to byl jen takovej žertíček. Sem netušil, že se toho tak chytnete. To už se klidně můžeme přestěhovat do jednoho baráku a scházet se ráno a večer..... Třeba na chodbě nebo na balkoně, jako ti chlapi, co maj svý dny pořád.... :cheers:

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
Tak rezervace je zítra 11.4. v hospodě U Knihomola, od 18:00 na jméno Milan Pekárek. S Godinem tam ovšem budeme troubit již od 17:00, je to těžký alkoholik a nedal jinak.

to zas budete vypadat..... :drunk:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

to: Milis, Godin, stat :

Jak jste včera dopadli? Myslím, párek, kapusta, hranostaj, neštovice atd....... :lol:

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
Hehe, dobrý - akorát kolem půlnoci chlapci kopli do vrtule... Ta tequila mě dneska taky trošku prohnala... :)

tak to jsem, koukám, odešel včas. po tequile zvracím... :sick01:

Odkaz ke komentáři

tak to jsem, koukám, odešel včas. po tequile zvracím... :sick01:

tequilu pil jenom Milan, já když už mi to pivo lezlo ušima jsem jako slušně vychovaný chlapec přešel na džus.

Odkaz ke komentáři

Hehe, dobrý - akorát kolem půlnoci chlapci kopli do vrtule... Ta tequila mě dneska taky trošku prohnala... :)

Vzhledem k tomu, že já si taky dnes poseděl a tequilu jsem nepil, tak bych to tipoval spíš na to perlivé pivko :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
Vzhledem k tomu, že já si taky dnes poseděl a tequilu jsem nepil, tak bych to tipoval spíš na to perlivé pivko :)

u mě dobrý...posezení standartní :flex:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...