l3stat Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2008 já zejtra nemůžu až v pátek ale jinak nápad to špatnej není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2008 (upraveno) To Stat: Nojo, snad to bez Tebe do pátka vidržýme :D A slibuju Ti, že tohle je poslední srandička na Tvoji dramatiku - seš větší, taky by se mě mohla rozbít v pátek držťka, žejo... Jinak bych to viděl na Husu, co? Upraveno 7. dubna 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2008 pánové je mě to strašně líto,ale bude to zas beze mě doufám že se další termín povede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2008 To Stat: Nojo, snad to bez Tebe do pátka vidržýme :D A slibuju Ti, že tohle je poslední srandička na Tvoji dramatiku - seš větší, taky by se mě mohla rozbít v pátek držťka, žejo... Jinak bych to viděl na Husu, co? Mo já teda hlasuju za Knihomola, ale samozřejmě se přizpůsobím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2008 Mo já teda hlasuju za Knihomola, ale samozřejmě se přizpůsobím Knihomolna v pátek v pohodě, to se ví - já jen myslel, že Miloš chce na pivo i zejtra, tak to jsem myslel tu Husu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2008 Kluci já se za váma musím vydat alespoň na tejden - budeme si leštit antireflexy a pít kořalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2008 No, to bych měl bobky, abych si nepodrápal vnitřní antireflex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 (upraveno) S tím zítřkem, vlastně dneškem to byl jen takovej žertíček. Sem netušil, že se toho tak chytnete. To už se klidně můžeme přestěhovat do jednoho baráku a scházet se ráno a večer..... Třeba na chodbě nebo na balkoně, jako ti chlapi, co maj svý dny pořád.... Upraveno 8. dubna 2008 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 Tak rezervace je zítra 11.4. v hospodě U Knihomola, od 18:00 na jméno Milan Pekárek. S Godinem tam ovšem budeme troubit již od 17:00, je to těžký alkoholik a nedal jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 Tak rezervace je zítra 11.4. v hospodě U Knihomola, od 18:00 na jméno Milan Pekárek. S Godinem tam ovšem budeme troubit již od 17:00, je to těžký alkoholik a nedal jinak. to zas budete vypadat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 ok budu tam Godine povezu tě opět domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 ok budu tam Godine povezu tě opět domů Tak to potom už vůbec nemá chybu. Už se těším na hojnou účast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 (upraveno) to: Milis, Godin, stat : Jak jste včera dopadli? Myslím, párek, kapusta, hranostaj, neštovice atd....... Upraveno 12. dubna 2008 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 to: Milis, Godin, stat : Jak jste včera dopadli? Myslím, párek, kapusta, hranostaj, neštovice atd....... Hehe, dobrý - akorát kolem půlnoci chlapci kopli do vrtule... Ta tequila mě dneska taky trošku prohnala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 Hehe, dobrý - akorát kolem půlnoci chlapci kopli do vrtule... Ta tequila mě dneska taky trošku prohnala... tak to jsem, koukám, odešel včas. po tequile zvracím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 tak to jsem, koukám, odešel včas. po tequile zvracím... tequilu pil jenom Milan, já když už mi to pivo lezlo ušima jsem jako slušně vychovaný chlapec přešel na džus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 Hehe, dobrý - akorát kolem půlnoci chlapci kopli do vrtule... Ta tequila mě dneska taky trošku prohnala... Vzhledem k tomu, že já si taky dnes poseděl a tequilu jsem nepil, tak bych to tipoval spíš na to perlivé pivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 Vzhledem k tomu, že já si taky dnes poseděl a tequilu jsem nepil, tak bych to tipoval spíš na to perlivé pivko u mě dobrý...posezení standartní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2008 pivkem to určítě nebylo já sem v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2008 Ahoj,tak kdy bude další akce? Minule mě to nevyšlo a už jse mi začí ná stýskat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se