Návštěvník Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2008 Moc jsem na chlastání ve čtvrtek s Vámi těšil. Nemohu přijíti, neb jsem pracovně mimo Pardubky. Příští sraz doufám nevynechám. Jsem veskrze citlivý, nesmělý člověk, ale občas se neubráním a chovám se podle citátu Jana I. Wünsche z mé oblíbené kapely Jasná páka (Hudba Praha). "Dejte mi jediný pevný bod ve vesmíru a já se na něm dokážu ožrat jako prase" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2008 Chlastání ve čtvrtek má jednu obrovskou výhodu, když je ti úplně náhodou v pátek blbě, tak to v práci nějak přežiješ. Kdežto chlastání v pátek sebou nese riziko, že si zku...š jeden den z víkendu. Léty ověřená praxe.... Příští čtvrtek chlastat nebudu, ale určitě dorazím. Ale včera se mi to vymklo a dnes jsem se v tom celý den plácal....Takže vím Miloši o čem píšeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Hm, tak koukám, že se chystá docela dost lidí a já nebudu moct přijít. Nemám po čem. V pátek jsem si v hospodě cestou z hajzlu křepce poskočil a urval jsem si achilovku. Prac. neschopnost 8 tejdnů nebo kolik, nehledě na to, že jsem se musel ještě obtěžovat do nemocnice, aby mi to trošku přišili. Tak někdy příště, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Hm, tak koukám, že se chystá docela dost lidí a já nebudu moct přijít. Nemám po čem. V pátek jsem si v hospodě cestou z hajzlu křepce poskočil a urval jsem si achilovku. Prac. neschopnost 8 tejdnů nebo kolik, nehledě na to, že jsem se musel ještě obtěžovat do nemocnice, aby mi to trošku přišili. Tak někdy příště, no. Ty jsi "jantar". A kdo mi teď bude předvádět kouzla?? No nic, tak se koukej byzo dát dopořádku...a třebas příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Hm, tak koukám, že se chystá docela dost lidí a já nebudu moct přijít. Nemám po čem. V pátek jsem si v hospodě cestou z hajzlu křepce poskočil a urval jsem si achilovku. Prac. neschopnost 8 tejdnů nebo kolik, nehledě na to, že jsem se musel ještě obtěžovat do nemocnice, aby mi to trošku přišili. Tak někdy příště, no. Zažaluj hospodu, že měli na hajzlech mokro. Ještě že sis koupil ten automat, teda pokud je to levačka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Zažaluj hospodu, že měli na hajzlech mokro. Ještě že sis koupil ten automat, teda pokud je to levačka.... Tak blbej zas nejsem aby si masakroval pravačku. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Tak blbej zas nejsem aby si masakroval pravačku. :D to bude peněz za benzín.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 prosimtě vždyt stejně neudělal krok pěšky tak to vyjde na stejno dej se brzo do pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Hm, tak koukám, že se chystá docela dost lidí a já nebudu moct přijít. Nemám po čem. V pátek jsem si v hospodě cestou z hajzlu křepce poskočil a urval jsem si achilovku. Prac. neschopnost 8 tejdnů nebo kolik, nehledě na to, že jsem se musel ještě obtěžovat do nemocnice, aby mi to trošku přišili. Tak někdy příště, no. no to není dobrý obvzlášť na motorku..... ale pokud by jsi přilez o berlích myslím by se ti nikdo nesmál,jen by to chtělo vycevkovat aby jsi nemusel na ten osudnej záchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 no to není dobrý obvzlášť na motorku.....ale pokud by jsi přilez o berlích myslím by se ti nikdo nesmál,jen by to chtělo vycevkovat aby jsi nemusel na ten osudnej záchod a brzo se uzdrav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 já bych ti klidně berle půjčil, ale už jsem je vrátil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Hele Milánku, přestaň se hloupě vymlouvat!!! Když můžeš vysedávat doma u kompu, tak to v hospodě u stolu taky klidně zvládneš. V Hradci tě klidně vyzvednu a dovezu až před restauraci. No a zpět zavoláme tvé přítelkyni, že se ti s achillovkou přitížilo, ať si pro tebe dojede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Hele Milánku, přestaň se hloupě vymlouvat!!! Když můžeš vysedávat doma u kompu, tak to v hospodě u stolu taky klidně zvládneš. V Hradci tě klidně vyzvednu a dovezu až před restauraci. No a zpět zavoláme tvé přítelkyni, že se ti s achillovkou přitížilo, ať si pro tebe dojede. Hehe, vy jste všichni magoři! Mě tady ještě zaléčujou na nějakou trombózu, jinak noha půjde pod kolenem pryč. Pustěj mě až zejtra, Rytířka je ráda, že se o mě bude moct starat a nikam mě nepustí! No, mám po sezóně, kamarádi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 (upraveno) Hehe, vy jste všichni magoři! Mě tady ještě zaléčujou na nějakou trombózu, jinak noha půjde pod kolenem pryč. Pustěj mě až zejtra, Rytířka je ráda, že se o mě bude moct starat a nikam mě nepustí! No, mám po sezóně, kamarádi. A co bude se slibovanou večeří? To je furt řečí... EDIT: To abych začal hubnout! Upraveno 31. srpna 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Hehe, vy jste všichni magoři! Mě tady ještě zaléčujou na nějakou trombózu, jinak noha půjde pod kolenem pryč. Pustěj mě až zejtra, Rytířka je ráda, že se o mě bude moct starat a nikam mě nepustí! No, mám po sezóně, kamarádi. hm, trombóza je svinstvo, ale chlast by vadit neměl, ředí krev... samozřejmě v malých dávkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Tak nějak si myslím, že někdo ředí tak, že mu moc krve nezbývá....Jinak se na čtvrtek těším... zatím čus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 Hehe, vy jste všichni magoři! Mě tady ještě zaléčujou na nějakou trombózu, jinak noha půjde pod kolenem pryč. Pustěj mě až zejtra, Rytířka je ráda, že se o mě bude moct starat a nikam mě nepustí! No, mám po sezóně, kamarádi. Sakra, to je ale velká smůla. Tak se dej brzo do pořádku, ať můžem udělat první Chronomág sraz třeba na běžkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 je to zamluvený čtvrtek 18:00 už těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 pánové moc se vám omlouvám ale zapoměl sem na neodkladnou událost a na 99% nepřijedu bohužel se my to nějak připomělo tak si to užívejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 no vzhledem k tomu že jsem to mynule nestih tak bych zase něco vyvolal navrhuji hradec nejlépe asi husa tam nejsou nikde schody a milis bude moct chodit o fofr klackách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se