Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Návštěvník milosklikar
Mládenci, od příštího týdne jsem k dispozici, spácháme teda něco?

ááá, dovolenkář....

Já jsem pro, pánové ozvěte se, kdo by mohl. Tento týden to asi bude samá dovolená...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
Návštěvník milosklikar

to Godin: jasně, předběžně navrhuji úterý 11.září (nic za tím datem nehledejte..... )

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Já se tentokrát nechám přivézt. Pita mám za léto ažaž. Milis, kde je ta Česká koruna? Jm už tak línej, že se mi to nechce hledat na netu.

Je to jen o barák vzadějc, viz mapka. Vypadá to tam podobně jako U Rytíře, akorát to není tak vikslajvantový (IMHO) a maj tam o dvě až tři třídy lepší plzeň. Obvykle. :)

post-1578-1188911161.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
Je to jen o barák vzadějc, viz mapka. Vypadá to tam podobně jako U Rytíře, akorát to není tak vikslajvantový (IMHO) a maj tam o dvě až tři třídy lepší plzeň. Obvykle. :)

plzeň (IMHO) by měla být všude stejná. Je to No1 u nás. Možná mám přehnané nároky, ale pokud si už ani plzeň neohlídá kvalitu točeného piva, tak už fakt nevím... :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

plzeň (IMHO) by měla být všude stejná. Je to No1 u nás. Možná mám přehnané nároky, ale pokud si už ani plzeň neohlídá kvalitu točeného piva, tak už fakt nevím... :thumbsdown_anim:

Tak to si fakt neohlídá, v Pardubicích je to to samé :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...