PEtrS Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 Tak dejte vědět až bude nový termín - zkusím dorazit i s "výbavou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2007 Mládenci, od příštího týdne jsem k dispozici, spácháme teda něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Mládenci, od příštího týdne jsem k dispozici, spácháme teda něco? ááá, dovolenkář.... Já jsem pro, pánové ozvěte se, kdo by mohl. Tento týden to asi bude samá dovolená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikina Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 ááá, dovolenkář.... Já jsem pro, pánové ozvěte se, kdo by mohl. Tento týden to asi bude samá dovolená... Pokud mi do toho nic nevleze, rád se zúčastním. Jen to trochu upřesněte, z Ostravy je to přeci je delší odskok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Já jsem ted na měsíc trochu mimo, pustil jsem se do přestavby bytu, ale když to jen trochu půjde, tak určitě dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2007 ááá, dovolenkář.... Já jsem pro, pánové ozvěte se, kdo by mohl. Tento týden to asi bude samá dovolená... Já můžu skoro kdykoli, žádná větší dovolená už se nerýsuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2007 Haló, pánové.. Co takhle skočit na pivko??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2007 Jojo, mám teď trochu fofry, ale jsem pro. Navrhni kdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2007 Jojo, mám teď trochu fofry, ale jsem pro. Navrhni kdy Taky mám docela fofry, takže mě by se to hodilo ten přespříští týden - od 10. září dál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Ok Se mnou určitě taky počítejte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 (upraveno) to Godin: jasně, předběžně navrhuji úterý 11.září (nic za tím datem nehledejte..... ) Upraveno 3. září 2007 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 to Godin: jasně, předběžně navrhuji úterý 11.září (nic za tím datem nehledejte..... ) Zatím nevím že by měl něco důležitějšího, píšu si do kalendáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monsieur Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 U mě termín zatím OK - zase stejné místo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Pro mě termín taky OK. Nezměníme lokál? U Český koruny maj lepší pivo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 Pro mě termín taky OK. Nezměníme lokál? U Český koruny maj lepší pivo.. Nevím kde to je, ale jinak hlavně aby tam měli stejně dobrý pito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 Já se tentokrát nechám přivézt. Pita mám za léto ažaž. Milis, kde je ta Česká koruna? Jm už tak línej, že se mi to nechce hledat na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 Já se tentokrát nechám přivézt. Pita mám za léto ažaž. Milis, kde je ta Česká koruna? Jm už tak línej, že se mi to nechce hledat na netu. Je to jen o barák vzadějc, viz mapka. Vypadá to tam podobně jako U Rytíře, akorát to není tak vikslajvantový (IMHO) a maj tam o dvě až tři třídy lepší plzeň. Obvykle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 Je to jen o barák vzadějc, viz mapka. Vypadá to tam podobně jako U Rytíře, akorát to není tak vikslajvantový (IMHO) a maj tam o dvě až tři třídy lepší plzeň. Obvykle. plzeň (IMHO) by měla být všude stejná. Je to No1 u nás. Možná mám přehnané nároky, ale pokud si už ani plzeň neohlídá kvalitu točeného piva, tak už fakt nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 plzeň (IMHO) by měla být všude stejná. Je to No1 u nás. Možná mám přehnané nároky, ale pokud si už ani plzeň neohlídá kvalitu točeného piva, tak už fakt nevím... Tak to si fakt neohlídá, v Pardubicích je to to samé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se