Godin Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 No tak já jsem teda taky pro LVA. to je jasný... Zamluvíš to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Zamluvíš to? musí, je místní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 V pohodě, jako minule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Už se těším, dorazím dřív....odvoz pro GODINA zajištěn:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Už se těším, dorazím dřív....odvoz pro GODINA zajištěn:o) Pánové, ta naše východočeská chronobuňka začíná fungovat jako dokonalej stroječek. Na alkoholovej pohon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Pánové, ta naše východočeská chronobuňka začíná fungovat jako dokonalej stroječek. Na alkoholovej pohon. už se těším..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 ok ve středu tam budu kuchyně ušla pivo do mě nedostanete dokud nepřijedete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Pánové, ta naše východočeská chronobuňka začíná fungovat jako dokonalej stroječek. Na alkoholovej pohon. Hm, tak já půjdu zase dřív a třeba nějakej stůl urvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Hm, tak já půjdu zase dřív a třeba nějakej stůl urvu A v kolik se tam chcete srazit?? Někteří už od 17ti?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 A v kolik se tam chcete srazit?? Někteří už od 17ti?? třeba já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Tak a je to v čudu...teď odjíždím do Žiliny a vracím se zítra večer. Sorry....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Tak a je to v čudu...teď odjíždím do Žiliny a vracím se zítra večer. Sorry....... Tak ať se kocourovi hezky píchá... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Tak ať se kocourovi hezky píchá... :D kdo ví, kdo si jede zapíchat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 kdo ví, kdo si jede zapíchat ... Volové, jeden větší než druhej....Co jiného bych od vás mohl čekat:) Náhodou to bylo pracovně, jen jsem tam měl jet v sobotu, ale včera se spustila akce "kulový blesk". No a jak jste dopadli vy?? Jako vždy?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 (upraveno) Volové, jeden větší než druhej....Co jiného bych od vás mohl čekat:) Náhodou to bylo pracovně, jen jsem tam měl jet v sobotu, ale včera se spustila akce "kulový blesk". No a jak jste dopadli vy?? Jako vždy?? Akce byla decentní jako vždy, tentokrát více zaměřená na na konkrétní individulizace hodinek. Millis nám představil svou novou gravírovačku a tak se gravírovalo. Láďa donesl tvoje opravené Vostoky, tak jsem na ně vygravírovali mapu CCCP i s časovými pásmy a musím říct, žo to vypadá fakt dobře. Tak dej vědět, kdy si je vyzvedneš. Upraveno 6. listopadu 2008 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 Akce byla decentní jako vždy, tentokrát více zaměřená na na konkrétní individulizace hodinek. Millis nám představil svou novou gravírovačku a tak se gravírovalo. Láďa donesl tvoje opravené Vostoky, tak jsem na ně vygravírovali mapu CCCP i s časovými pásmy a musím říct, žo to vypadá fakt dobře. Tak dej vědět, kdy si je vyzvedneš. No přece zítra...a hlavně mě neděs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 No přece zítra...a hlavně mě neděs Ve zdobení strojku mám ještě rezervy, tak tam máš zatím jen královéhradecké kruhy. Ale na osm piv to není tak hrozný, budeš překvapenej, uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 Ve zdobení strojku mám ještě rezervy, tak tam máš zatím jen královéhradecké kruhy. Ale na osm piv to není tak hrozný, budeš překvapenej, uvidíš. Hele, teď mě napadla zrudnost....mám doma jedny, které můžeme zničit i přz tvé rezervy. Jsou to "zaručeně original" IWC automat...tak by jsme to na nich mohli zkusit Co ty na to?? Těch fakt škoda nebude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 20. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2008 Zdar chlapci, chytil jsem Láďův syndrom a protože to mám poslední dobou nějaký hustý pracovně, tak bych se potřeboval opět odreagovat. Tak na kdy to vidíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se