Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Volové, jeden větší než druhej....Co jiného bych od vás mohl čekat:) Náhodou to bylo pracovně, jen jsem tam měl jet v sobotu, ale včera se spustila akce "kulový blesk". No a jak jste dopadli vy?? Jako vždy?? :drunk: :cheers: :wine: :smoke: :lol2: :crutch: :wacko: :sick01:

Akce byla decentní jako vždy, tentokrát více zaměřená na na konkrétní individulizace hodinek. Millis nám představil svou novou gravírovačku a tak se gravírovalo. Láďa donesl tvoje opravené Vostoky, tak jsem na ně vygravírovali mapu CCCP i s časovými pásmy a musím říct, žo to vypadá fakt dobře. Tak dej vědět, kdy si je vyzvedneš.

Upraveno uživatelem Godin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Akce byla decentní jako vždy, tentokrát více zaměřená na na konkrétní individulizace hodinek. Millis nám představil svou novou gravírovačku a tak se gravírovalo. Láďa donesl tvoje opravené Vostoky, tak jsem na ně vygravírovali mapu CCCP i s časovými pásmy a musím říct, žo to vypadá fakt dobře. Tak dej vědět, kdy si je vyzvedneš.

No přece zítra...a hlavně mě neděs :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Ve zdobení strojku mám ještě rezervy, tak tam máš zatím jen královéhradecké kruhy. Ale na osm piv to není tak hrozný, budeš překvapenej, uvidíš.

Hele, teď mě napadla zrudnost....mám doma jedny, které můžeme zničit i přz tvé rezervy. Jsou to "zaručeně original" IWC automat...tak by jsme to na nich mohli zkusit :thumbsup_anim:

Co ty na to?? Těch fakt škoda nebude....

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...