Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

restaurace Kra Kra - nejlepší pečená kolena v Pardubkách. Je to tam celkem malý. Větší stůl by mohl být problém

Kolena fakt excelentní, to jste ještě nežrali mechováci, ale větší stůl taky vidím jako problém. Pokud to nedopadne tam, navrhuji Severku, taková normální hospa, ale ¨mají pitnou Plzeň, BUdvar a ještě jedno tmavý pivo tuzemské provenience, ale název jsem zapoměl. Ale pardubický není a všichni ho děsně chválej.

http://www.restauraceseverka.cz/?page=tydenni-menu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasně, 3.12. platí, jen putyku je potřeba upřesnit.

S Kra Kra to je na pytel s těmi místy. Jinak dobře upečené kusy prasat jsou v Plzeňce (žebra, kolena) slušný pivo, velký stoly.... co se týká parkování, tak to je zlý přímo u hospody, ale dá se v klidu zaparkovat na Karlovině u elektráren, v Olšinkách u plaveckého bazénu nebo u Zimáku a během 5 minut jste přisátý u zdroje. Vždyť Pardubky jsou kapku větší dědina, jen ten rybník na návsi nám chybí....

Odkaz ke komentáři

S Kra Kra to je na pytel s těmi místy. Jinak dobře upečené kusy prasat jsou v Plzeňce (žebra, kolena) slušný pivo, velký stoly.... co se týká parkování, tak to je zlý přímo u hospody, ale dá se v klidu zaparkovat na Karlovině u elektráren, v Olšinkách u plaveckého bazénu nebo u Zimáku a během 5 minut jste přisátý u zdroje. Vždyť Pardubky jsou kapku větší dědina, jen ten rybník na návsi nám chybí....

O.K. Plzeňku taky můžem, doufám, že už tam pinglové přestali točit pod míru.

Odkaz ke komentáři

No tam jsem byl den před tou tvojí výstavou :-D

Severka, poetické, adventní, jako vločka padnoucí v tom bilančním čase předvánočním na tvář mé milované a její odlesk zasvítí v očích všech dětí dychtivě čekajících na Ježíška jako připomínka časů, když jsme byli tak čistí - a já se asi v Severce zleju pivem a přežeru syrovým hovězím. Tomu se fakt nedá odolat :D

Odkaz ke komentáři

Severka, poetické, adventní, jako vločka padnoucí v tom bilančním čase předvánočním na tvář mé milované a její odlesk zasvítí v očích všech dětí dychtivě čekajících na Ježíška jako připomínka časů, když jsme byli tak čistí - a já se asi v Severce zleju pivem a přežeru syrovým hovězím. Tomu se fakt nedá odolat :D

Hm tak já to zamluvím. Bloknu stůl pro 8 lidí. Předpokládám, že nás bude 7 jako obvykle (já, Milan, Milos, Roman, Pete, SOnny, Statistika).

Odkaz ke komentáři

Tak už je to zamluvené, na Milanovo příjmení, protože chodí všude první, tak aby si měl kam sednout. Kdo neví jak se Milan jmenuje dál, musí hledat mě, bo já tam na 100% budu už od 18:00, což je hodina kdy to začne.

Odkaz ke komentáři

Tak už je to zamluvené, na Milanovo příjmení, protože chodí všude první, tak aby si měl kam sednout. Kdo neví jak se Milan jmenuje dál, musí hledat mě, bo já tam na 100% budu už od 18:00, což je hodina kdy to začne.

To nebyl šťastnej nápad, jmenuju se Milan Kabelka.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...