Návštěvník milosklikar Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2008 Nepodniknem výpravu na hodinářskou burzu do Prahy? Je to 30.11. od 10 do 17hod. v hotelu Corinthia Towers v Praze 4. http://www.interchrono.cz/CZ/Cz_cas.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2008 restaurace Kra Kra - nejlepší pečená kolena v Pardubkách. Je to tam celkem malý. Větší stůl by mohl být problém Kolena fakt excelentní, to jste ještě nežrali mechováci, ale větší stůl taky vidím jako problém. Pokud to nedopadne tam, navrhuji Severku, taková normální hospa, ale ¨mají pitnou Plzeň, BUdvar a ještě jedno tmavý pivo tuzemské provenience, ale název jsem zapoměl. Ale pardubický není a všichni ho děsně chválej. http://www.restauraceseverka.cz/?page=tydenni-menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2008 Nepodniknem výpravu na hodinářskou burzu do Prahy? Je to 30.11. od 10 do 17hod. v hotelu Corinthia Towers v Praze 4. http://www.interchrono.cz/CZ/Cz_cas.htm no já bych se tam možná i otočil kdyby nás bylo víc mohli by jsme rovnou udělat sraz v praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2008 no já bych se tam možná i otočil kdyby nás bylo víc mohli by jsme rovnou udělat sraz v praze dobrej nápad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2008 já se na Prahu nechytám, ale 3.12. platí ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2008 já se na Prahu nechytám, ale 3.12. platí ne? jasně, 3.12. platí, jen putyku je potřeba upřesnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2008 jasně, 3.12. platí, jen putyku je potřeba upřesnit. S Kra Kra to je na pytel s těmi místy. Jinak dobře upečené kusy prasat jsou v Plzeňce (žebra, kolena) slušný pivo, velký stoly.... co se týká parkování, tak to je zlý přímo u hospody, ale dá se v klidu zaparkovat na Karlovině u elektráren, v Olšinkách u plaveckého bazénu nebo u Zimáku a během 5 minut jste přisátý u zdroje. Vždyť Pardubky jsou kapku větší dědina, jen ten rybník na návsi nám chybí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 S Kra Kra to je na pytel s těmi místy. Jinak dobře upečené kusy prasat jsou v Plzeňce (žebra, kolena) slušný pivo, velký stoly.... co se týká parkování, tak to je zlý přímo u hospody, ale dá se v klidu zaparkovat na Karlovině u elektráren, v Olšinkách u plaveckého bazénu nebo u Zimáku a během 5 minut jste přisátý u zdroje. Vždyť Pardubky jsou kapku větší dědina, jen ten rybník na návsi nám chybí.... O.K. Plzeňku taky můžem, doufám, že už tam pinglové přestali točit pod míru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 O.K. Plzeňku taky můžem, doufám, že už tam pinglové přestali točit pod míru. Fuj tam bylo druhdy hnusný přebublinkovaný pivo. Ale samozřejmě když si poručím, tak to zvládnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 (upraveno) Já bych fakt zkusil tu Severku, onehdá jsem se tam slušně zrušil a tataráček byl luxusní Upraveno 24. listopadu 2008 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Já bych fakt zkusil tu Severku, onehdá jsem se tam slušně zrušil a tataráček byl luxusní Tak to je výzva jestli mají dobrý tatarák, tak to je lepší než hnusný pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Tak to je výzva jestli mají dobrý tatarák, tak to je lepší než hnusný pivo No tam jsem byl den před tou tvojí výstavou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 No tam jsem byl den před tou tvojí výstavou :-D Severka, poetické, adventní, jako vločka padnoucí v tom bilančním čase předvánočním na tvář mé milované a její odlesk zasvítí v očích všech dětí dychtivě čekajících na Ježíška jako připomínka časů, když jsme byli tak čistí - a já se asi v Severce zleju pivem a přežeru syrovým hovězím. Tomu se fakt nedá odolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 No tam jsem byl den před tou tvojí výstavou :-D tak to zas není tak dobrej nápad, když jsem tě druhý den viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Severka, poetické, adventní, jako vločka padnoucí v tom bilančním čase předvánočním na tvář mé milované a její odlesk zasvítí v očích všech dětí dychtivě čekajících na Ježíška jako připomínka časů, když jsme byli tak čistí - a já se asi v Severce zleju pivem a přežeru syrovým hovězím. Tomu se fakt nedá odolat Hm tak já to zamluvím. Bloknu stůl pro 8 lidí. Předpokládám, že nás bude 7 jako obvykle (já, Milan, Milos, Roman, Pete, SOnny, Statistika). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Tak už je to zamluvené, na Milanovo příjmení, protože chodí všude první, tak aby si měl kam sednout. Kdo neví jak se Milan jmenuje dál, musí hledat mě, bo já tam na 100% budu už od 18:00, což je hodina kdy to začne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 OK, 3.12. v 18.hodin hospa Severka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Ještě maličkost, kde je ta hospa...u tesca nebo blíž k nádraží?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Tak už je to zamluvené, na Milanovo příjmení, protože chodí všude první, tak aby si měl kam sednout. Kdo neví jak se Milan jmenuje dál, musí hledat mě, bo já tam na 100% budu už od 18:00, což je hodina kdy to začne. To nebyl šťastnej nápad, jmenuju se Milan Kabelka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Ještě maličkost, kde je ta hospa...u tesca nebo blíž k nádraží?? U Tesca ve směru k nádraží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se