pete Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 U Tesca ve směru k nádraží konečně info, které stojí za to...tedy ještě předtím zabodoval Kabelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 Ve zdobení strojku mám ještě rezervy, tak tam máš zatím jen královéhradecké kruhy. Ale na osm piv to není tak hrozný, budeš překvapenej, uvidíš. přinesu ti ty hodinky na zdobení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 přinesu ti ty hodinky na zdobení jóóó, hochu, tomu se teď po tý lobotomii pěkně klepou ruce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 jóóó, hochu, tomu se teď po tý lobotomii pěkně klepou ruce.... To neva, tyhle může zmrvit...jak jsem psal...na 100% originál těš se až je uvidíš. To je hnus velebnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 Ještě teď jsem vožralej. Kua platil jsem všechno? Nenadával jsem někomu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 Ještě teď jsem vožralej. Kua platil jsem všechno? Nenadával jsem někomu? Ne, bylo to v klidu, jen ten pingl byl trochu nasranej když jsi odcházel s půlitrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 (upraveno) Ještě teď jsem vožralej. Kua platil jsem všechno? Nenadával jsem někomu? Nezaplatil jsi za ty společnice v Dallasu, mám pro tebe fakturu... EDIT: pán je "suvenýr", musí mít dvě najednou... Upraveno 4. prosince 2008 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 Ještě teď jsem vožralej. Kua platil jsem všechno? Nenadával jsem někomu? No jejdanečku, ty jsi pěkně vyváděl I nějaká gesta jsi ukazoval, ještěže je Miloš kliďas :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 No, nakonec jsem ani Milošově ségře neříkal, že jsem homosexuál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 (upraveno) Bylo to tiché vlídné adventní rozjímání. Až potkám toho vola, kterej začal objednávat panáky, dám mu pár facek Ráno jsem se motal po bytě jako když house dostane bičem. A noční nachmelená debata s Petem na téma barmské kočky, jejdanečku to taky nemělo chybu. Upraveno 4. prosince 2008 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 No, nakonec jsem ani Milošově ségře neříkal, že jsem homosexuál. Jejdanečku! To je dobře :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 Bylo to tiché vlídné adventní rozjímání. Až potkám toho vola, kterej začal objednávat panáky, dám mu pár facek Ráno jsem se motal po bytě jako když house dostane bičem. A noční nachmelená debata s Petem na téma barmské kočky, jejdanečku to taky nemělo chybu. źena se mě ptala kde jsem byl - domů jsem dorazil před jednou. No myslíš si, že pochopila, že jsem obdivoval tvou sbírku. A při čaji že jsme tlachali?? To víš že ne. Prý kdo ví kde jsme zkončili Jejdanečku, ještě že sem nechdí a nečetla Milošuv příspěvek o návštěvě pochybných slečen :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 źena se mě ptala kde jsem byl - domů jsem dorazil před jednou. No myslíš si, že pochopila, že jsem obdivoval tvou sbírku. A při čaji že jsme tlachali?? To víš že ne. Prý kdo ví kde jsme zkončili Jejdanečku, ještě že sem nechdí a nečetla Milošuv příspěvek o návštěvě pochybných slečen :thumbsup_anim: Zapamatoval jsem si dobře, že ty kočky aportujou? Nebo jsem byl tak nalitej, že se mně to vylouplo v kebuli samo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 Zapamatoval jsem si dobře, že ty kočky aportujou? Nebo jsem byl tak nalitej, že se mně to vylouplo v kebuli samo? No nalitej...v každým případě jsem ti to říkal, protože je to pravda. Prostě nosí papírový kuličky a takový ty myšky na hraní. No a ta starší se naučila hrát na babu. Prostě syna honí, pak ho ťukne tlapkou a musí chytit on jí...je to docela prča. Jestli budeš chtít někdy dorazit s rodinou, tak sám uvidíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 :lol2: Někdy doraž a sám poznáš, že ty srazy tady nejsou jednoduchý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 Někdy doraž a sám poznáš, že ty srazy tady nejsou jednoduchý je mi to jasné....a hodně moc rád bych se nějakého srazu zůčastnil...třeba se mi zadaří....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 Chlapi, mám dotaz. Neuděláme nějakou předvánoční besídku? Třeba v pondělí 22.12. ? Je to jen nápad... Protože jinak to vidím až po Novém roce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 (upraveno) Chlapi, mám dotaz. Neuděláme nějakou předvánoční besídku? Třeba v pondělí 22.12. ? Je to jen nápad... Protože jinak to vidím až po Novém roce... Ses zbláznil ne? Já pro vás nemám žádný dárky! EDIT: Ale stejně nemůžu, poprvé chceme zkusit vypadnout z toho komerčního blbince a na vánoce jedem pryč.. Upraveno 5. prosince 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 (upraveno) Ses zbláznil ne? Já pro vás nemám žádný dárky! EDIT: Ale stejně nemůžu, poprvé chceme zkusit vypadnout z toho komerčního blbince a na vánoce jedem pryč.. No nebo čtvrtek 18.12. A na dárky se vykvajzni, zlobili jsme No a jinak fakt až po Novém roce Upraveno 5. prosince 2008 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se