Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Ještě teď jsem vožralej. Kua platil jsem všechno? Nenadával jsem někomu?

Nezaplatil jsi za ty společnice v Dallasu, mám pro tebe fakturu...

EDIT: pán je "suvenýr", musí mít dvě najednou... :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bylo to tiché vlídné adventní rozjímání. Až potkám toho vola, kterej začal objednávat panáky, dám mu pár facek :D

Ráno jsem se motal po bytě jako když house dostane bičem. A noční nachmelená debata s Petem na téma barmské kočky, jejdanečku to taky nemělo chybu.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Bylo to tiché vlídné adventní rozjímání. Až potkám toho vola, kterej začal objednávat panáky, dám mu pár facek :D

Ráno jsem se motal po bytě jako když house dostane bičem. A noční nachmelená debata s Petem na téma barmské kočky, jejdanečku to taky nemělo chybu.

źena se mě ptala kde jsem byl - domů jsem dorazil před jednou. No myslíš si, že pochopila, že jsem obdivoval tvou sbírku. A při čaji že jsme tlachali?? To víš že ne. Prý kdo ví kde jsme zkončili :suicide_anim: Jejdanečku, ještě že sem nechdí a nečetla Milošuv příspěvek o návštěvě pochybných slečen :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

źena se mě ptala kde jsem byl - domů jsem dorazil před jednou. No myslíš si, že pochopila, že jsem obdivoval tvou sbírku. A při čaji že jsme tlachali?? To víš že ne. Prý kdo ví kde jsme zkončili :suicide_anim: Jejdanečku, ještě že sem nechdí a nečetla Milošuv příspěvek o návštěvě pochybných slečen :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Zapamatoval jsem si dobře, že ty kočky aportujou? Nebo jsem byl tak nalitej, že se mně to vylouplo v kebuli samo?

Odkaz ke komentáři

Zapamatoval jsem si dobře, že ty kočky aportujou? Nebo jsem byl tak nalitej, že se mně to vylouplo v kebuli samo?

No nalitej...v každým případě jsem ti to říkal, protože je to pravda. Prostě nosí papírový kuličky a takový ty myšky na hraní. No a ta starší se naučila hrát na babu. Prostě syna honí, pak ho ťukne tlapkou a musí chytit on jí...je to docela prča. Jestli budeš chtít někdy dorazit s rodinou, tak sám uvidíš...

Odkaz ke komentáři

Chlapi, mám dotaz. Neuděláme nějakou předvánoční besídku? Třeba v pondělí 22.12. ? Je to jen nápad... Protože jinak to vidím až po Novém roce...

Ses zbláznil ne? Já pro vás nemám žádný dárky!

EDIT: Ale stejně nemůžu, poprvé chceme zkusit vypadnout z toho komerčního blbince a na vánoce jedem pryč..

Upraveno uživatelem New Milis
Odkaz ke komentáři

Ses zbláznil ne? Já pro vás nemám žádný dárky!

EDIT: Ale stejně nemůžu, poprvé chceme zkusit vypadnout z toho komerčního blbince a na vánoce jedem pryč..

No nebo čtvrtek 18.12. A na dárky se vykvajzni, zlobili jsme :thumbsup_anim: No a jinak fakt až po Novém roce :crying_anim:

Upraveno uživatelem pete
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...