Návštěvník milosklikar Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Bude to v HK. Důvody jsou dva. Pardubáci chodí do restaurace zamluvené na šestou většinou o půl osmé, tak si za trest zajedou do HK. A druhý důvod je, že jsem ještě nebyl v tý Potrefený huse. Takže tímto pověřuji Sekerkovýho moderátora, aby to tam zamluvil. http://www.potrefena-husa.cz/potrefena-husa/hradec-kralove/ No a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Bude to v HK. Důvody jsou dva. Pardubáci chodí do restaurace zamluvené na šestou většinou o půl osmé, tak si za trest zajedou do HK. A druhý důvod je, že jsem ještě nebyl v tý Potrefený huse. Takže tímto pověřuji Sekerkovýho moderátora, aby to tam zamluvil. http://www.potrefena-husa.cz/potrefena-husa/hradec-kralove/ No a je to. Jejdanečku, ty seš na nás nějak přísnej! Jestli taky nemáš nějakou malou sekerku...na nás chronomagory z Pardubicka a Hradecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Jejdanečku, ty seš na nás nějak přísnej! Jestli taky nemáš nějakou malou sekerku...na nás chronomagory z Pardubicka a Hradecka. Vy mě ještě neznáte, ale až mě poznáte...já vás donutím až k pláči... a hlavně žádný gesta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Vy mě ještě neznáte, ale až mě poznáte...já vás donutím až k pláči... a hlavně žádný gesta... My už si dáváme pozor...jo a předpokládám, že od 18ti hodin?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 My už si dáváme pozor...jo a předpokládám, že od 18ti hodin?? Domluvíme nějakej svoz na to severní předměstí předměstí Pardubic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 Abyste neřekli, že jsem na vás hodně zlej, tak to můžu vzít přes Pce a kdo bude chtít, tak ho vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 (upraveno) Jelikož nám Milius dnes zmrzl na Sněžce , musel jsem to zamluvit já. Sobota 3.1.2009 od 18:00 hod. http://www.potrefena-husa.cz/potrefena-husa/hradec-kralove/ EDIT: zamluveno na CHRONOMAG Upraveno 2. ledna 2009 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 Abyste neřekli, že jsem na vás hodně zlej, tak to můžu vzít přes Pce a kdo bude chtít, tak ho vezmu. Tak velký auto nemáš a já to mám stejně z ruky, takže si vezmu svůj vůz-pokud dostanu vycházky...ale chlapci z Pardubek to jistě ocení....bo si pak mohou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 A to jsem měl různá novoroční přecevzetí,a už to jede na novo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 A to jsem měl různá novoroční přecevzetí,a už to jede na novo.... Mám jich taky několik, ale určitě si koupím alespoň nějaké hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 Tak já se tedy do Hradce snad nějak dopravím, ale když už jedete těma autama, tak bych se s dovolením s někým svezl zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Tak já se tedy do Hradce snad nějak dopravím, ale když už jedete těma autama, tak bych se s dovolením s někým svezl zpět. V 17:45 nakládám sonnyho na karlovině na zastávce u drogerie směr od VZP do města. Když tam budeš, vezmem tě. Když pojedu tam přes Pce, tak můžu i spátky jo, a můžu si dát mám řidiče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 V 17:45 nakládám sonnyho na karlovině na zastávce u drogerie směr od VZP do města. Když tam budeš, vezmem tě. Když pojedu tam přes Pce, tak můžu i spátky jo, a můžu si dát mám řidiče... a ještě jeden počestný pocestný se někam vejde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 a ještě jeden počestný pocestný se někam vejde? klidně, třeba na střechu, mám hagusy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 V 17:45 nakládám sonnyho na karlovině na zastávce u drogerie směr od VZP do města. Když tam budeš, vezmem tě. Když pojedu tam přes Pce, tak můžu i spátky jo, a můžu si dát mám řidiče... O.K. budu tam, ale chci tě vidět, jak to do 18:00 stihnem do Hradce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 O.K. budu tam, ale chci tě vidět, jak to do 18:00 stihnem do Hradce akademická čtvrthodinka se toleruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 No a já jsem v .... Na dnešek oslava neteřiných 15tin...Trošku mi to vypadlo. Takže si na vás chronomagoři vzpomenu a budu se těšit za tři týdny Pozdravujte sekeráka;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 klidně, třeba na střechu, mám hagusy... je to v pytli, od dopoledne se necejtím, tak jsem si změřil teplotku a ejhle, jdu do postele a čajík s rumem. Bavte se hezky... Mrzí mě to, už jsem si chystal rakev, jak ji potáhnu přes město, aby mě na střeše neofouklo. Dejte mi prosím vědět, že se k Milošovi tohle echo dostalo, nechtěl bych, aby na mě zbytečně čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 je to v pytli, od dopoledne se necejtím, tak jsem si změřil teplotku a ejhle, jdu do postele a čajík s rumem. Bavte se hezky... Mrzí mě to, už jsem si chystal rakev, jak ji potáhnu přes město, aby mě na střeše neofouklo. Dejte mi prosím vědět, že se k Milošovi tohle echo dostalo, nechtěl bych, aby na mě zbytečně čekal Beru na vědomí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 tak pánové člověk je chvíli mymo a uteče mu spousta věcí co něco podniknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se