Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar

Bude to v HK. Důvody jsou dva. Pardubáci chodí do restaurace zamluvené na šestou většinou o půl osmé, tak si za trest zajedou do HK. A druhý důvod je, že jsem ještě nebyl v tý Potrefený huse. Takže tímto pověřuji Sekerkovýho moderátora, aby to tam zamluvil.

http://www.potrefena-husa.cz/potrefena-husa/hradec-kralove/

No a je to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bude to v HK. Důvody jsou dva. Pardubáci chodí do restaurace zamluvené na šestou většinou o půl osmé, tak si za trest zajedou do HK. A druhý důvod je, že jsem ještě nebyl v tý Potrefený huse. Takže tímto pověřuji Sekerkovýho moderátora, aby to tam zamluvil.

http://www.potrefena-husa.cz/potrefena-husa/hradec-kralove/

No a je to.

Jejdanečku, ty seš na nás nějak přísnej! Jestli taky nemáš nějakou malou sekerku...na nás chronomagory z Pardubicka a Hradecka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
Jejdanečku, ty seš na nás nějak přísnej! Jestli taky nemáš nějakou malou sekerku...na nás chronomagory z Pardubicka a Hradecka.

Vy mě ještě neznáte, ale až mě poznáte...já vás donutím až k pláči... :thumbsup_anim:

a hlavně žádný gesta...

Odkaz ke komentáři

Abyste neřekli, že jsem na vás hodně zlej, tak to můžu vzít přes Pce a kdo bude chtít, tak ho vezmu.

Tak velký auto nemáš ;) a já to mám stejně z ruky, takže si vezmu svůj vůz-pokud dostanu vycházky...ale chlapci z Pardubek to jistě ocení....bo si pak mohou :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
Tak já se tedy do Hradce snad nějak dopravím, ale když už jedete těma autama, tak bych se s dovolením s někým svezl zpět.

V 17:45 nakládám sonnyho na karlovině na zastávce u drogerie směr od VZP do města. Když tam budeš, vezmem tě. Když pojedu tam přes Pce, tak můžu i spátky :thumbsup_anim:

jo, a můžu si dát :cheers: mám řidiče...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
V 17:45 nakládám sonnyho na karlovině na zastávce u drogerie směr od VZP do města. Když tam budeš, vezmem tě. Když pojedu tam přes Pce, tak můžu i spátky :thumbsup_anim:

a ještě jeden počestný pocestný se někam vejde?

Odkaz ke komentáři

O.K. budu tam, ale chci tě vidět, jak to do 18:00 stihnem do Hradce :D :punk:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
klidně, třeba na střechu, mám hagusy...

je to v pytli, od dopoledne se necejtím, tak jsem si změřil teplotku a ejhle, jdu do postele a čajík s rumem. Bavte se hezky... Mrzí mě to, už jsem si chystal rakev, jak ji potáhnu přes město, aby mě na střeše neofouklo.

Dejte mi prosím vědět, že se k Milošovi tohle echo dostalo, nechtěl bych, aby na mě zbytečně čekal

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
je to v pytli, od dopoledne se necejtím, tak jsem si změřil teplotku a ejhle, jdu do postele a čajík s rumem. Bavte se hezky... Mrzí mě to, už jsem si chystal rakev, jak ji potáhnu přes město, aby mě na střeše neofouklo.

Dejte mi prosím vědět, že se k Milošovi tohle echo dostalo, nechtěl bych, aby na mě zbytečně čekal

Beru na vědomí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...