Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Doporučené příspěvky

Odesláno
  New Milis napsal:
Jo, já taky, snad tím neporuším podmínky ochranného dohledu - mám tu podmínku a na to konto se každej den musím hlásit doma.

My se o tebe postaráme...

Odesláno
  pete napsal:
My se o tebe postaráme...

je to zamluvený na chronomag u čápa 27.5. v 18:30 8-10 míst

Odesláno
  New Milis napsal:
Kurva u jakýho zas čápa?????

nezuř choleriku, řekni do který hospody si sedneš a já si tě tam vyzobnu. Čápa navrhoval Soňák a je to v Perštýnské ulici u zámku. Na starém městě jsme ještě nebyli a byla to legendární pardubická hospoda, kde míval koncerty Jim Čert, pařili tam máničky a všelijaká jiná slušná společnost.

Návštěvník Tada
Odesláno

Ok... Je tam nějakej parkplatz?

Nebudu jak socka jezdit vlakem... :P

Odesláno
  Tada napsal:
Ok... Je tam nějakej parkplatz?

Nebudu jak socka jezdit vlakem... :P

nejlepší je nechat auto na parkovišti u zimního stadionu a postavit se tak, abys měl Labe za zády a zimák po pravý ruce, před Tebou bude 2 proudová ulice a park nalevo. Dáš se nalevo a půjdeš podél té ulice asi 200 m. Dej bacha ať tě nesmete nějakej cyklista, Pardubice jsou jak Ho-či-minovo město, samej kolař. :P Projdeš okolo kostela sv.Bartoloměje úzkou uličkou s kostkama asi ještě 100 m zahneš doleva a po 30 metrech je tam ta hospoda.

Návštěvník Tada
Odesláno
  Roman I. napsal:
nejlepší je nechat auto na parkovišti u zimního stadionu a postavit se tak, abys měl Labe za zády a zimák po pravý ruce, před Tebou bude 2 proudová ulice a park nalevo. Dáš se nalevo a půjdeš podél té ulice asi 200 m. Dej bacha ať tě nesmete nějakej cyklista, Pardubice jsou jak Ho-či-minovo město, samej kolař. :P Projdeš okolo kostela sv.Bartoloměje úzkou uličkou s kostkama asi ještě 100 m zahneš doleva a po 30 metrech je tam ta hospoda.

Ok, takže u zimáku... Pěšky už se nějak zorientuju, bo mám v telefónu navigaci :) Přinejhorším se budu navigovat pomocí B-uhr slunce a hvězd :D :D

Odesláno
  Roman I. napsal:
nezuř choleriku, řekni do který hospody si sedneš a já si tě tam vyzobnu. Čápa navrhoval Soňák a je to v Perštýnské ulici u zámku. Na starém městě jsme ještě nebyli a byla to legendární pardubická hospoda, kde míval koncerty Jim Čert, pařili tam máničky a všelijaká jiná slušná společnost.

Nojo, vlastně zuřím zbytečně. Do pardubickejch hospod mě většinou zavádí Godin, z hospody mě odmanipulováváte společně (kromě Miloše, ten posledně zdrhnul) a domů mě transportuje Pete; od doby, co jsem v podmínce, tak Rytířka. Já se mám, já nemám žádný starosti, vožrat se dokážu úplně samostatně.

Odesláno
  New Milis napsal:
Nojo, vlastně zuřím zbytečně. Do pardubickejch hospod mě většinou zavádí Godin, z hospody mě odmanipulováváte společně (kromě Miloše, ten posledně zdrhnul) a domů mě transportuje Pete; od doby, co jsem v podmínce, tak Rytířka. Já se mám, já nemám žádný starosti, vožrat se dokážu úplně samostatně.

Klidně můžeš počítat s transportem, ale aby jsi mi třeba nechtěl vystupovat dřív nebo něco takového...

Odesláno
  New Milis napsal:

no a ještě budeš mít víc času se "upravit" než tě Rytířka v neznámé hospodě najde :D

Odesláno
  New Milis napsal:

Hochu, tentokrát drobná komplikace, bo jsem bez vozu, takže zatím nemám vymyšlený jak se dostanu z Hradce do Pardubic, ale nějak to vymyslím a pak dám vědět.

Návštěvník Tada
Odesláno

Godin: Bych se pro tebe možná mohl stavit, z Hradce do Pardubic to není zas taková štreka a já jsem v hradci asi za 12minut po dálnici...

Návštěvník Tada
Odesláno

l3estat: Že ty jim chceš zachránit život před tím než by jeli semnou :D?

Odesláno
  Tada napsal:
l3estat: Že ty jim chceš zachránit život před tím než by jeli semnou :D?

at jedou ským chtějí jenom sem dal nabídku když mají stížený odvoz do pardubic

Odesláno

Clapi díky za nabídky, ale asi budu mít autíčko už pořešený, takže vyzvednu Milisáka cestou z práce jako obvykle a potkáme se až v hospě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...