sonny.c Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 koukám že by nás tam teda moc nebylo,necháme to na jindy...
l3stat Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 New Milis napsal: Ale nebude zima ty Výmluvo, ale bohužel doprčic taky nemůžu. no jo no tak sem holt takovej choulostivější každej není jako ty a nenapadej mě
pete Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Tak moji milí úchyláci. Uběhl měsíc a mě tak napadlo, že by jsme se mohli zase potkat... Co vy na to? Někdy příští týden, aby jsme měli čas si to naorganizovat. Třeba by mohla přijít i "Jeho rekonvalescence" Třeba 8.10. ???
Návštěvník Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 pete napsal: Tak moji milí úchyláci. Uběhl měsíc a mě tak napadlo, že by jsme se mohli zase potkat... Co vy na to? Někdy příští týden, aby jsme měli čas si to naorganizovat. Třeba by mohla přijít i "Jeho rekonvalescence" Třeba 8.10. ??? v pohodě a možná přijede i Viktor
New Milis Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 pete napsal: Jen ještě v Pardubicích nebo HK? Je vás Perníkářů víc a já tam jezdím rád... A proti termínu zatím nic nemám.
pete Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 New Milis napsal: Je vás Perníkářů víc a já tam jezdím rád... A proti termínu zatím nic nemám. Tak chlapi, zamluvte nějakou knajpu Že by rybárna? Tam mají záchrané sítě na panáky
Návštěvník Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 pete napsal: Tak chlapi, zamluvte nějakou knajpu Že by rybárna? Tam mají záchrané sítě na panáky V Rybárně je divnej vzduch, vždycky se tam vožeru . Mně se líbi Patrick nebo můžeme zkusit steak house na Dubině. Byl tam v poslední době někdo?
New Milis Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Roman I. napsal: V Rybárně je divnej vzduch, vždycky se tam vožeru . Mně se líbi Patrick nebo můžeme zkusit steak house na Dubině. Byl tam v poslední době někdo? Mě ten steak house přijde divnej, a v Rybárně mě Roman vždycky vožere. Mě se líbí Patrick. Anebo vymyslet něco novýho?
Návštěvník Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 (upraveno) New Milis napsal: Mě ten steak house přijde divnej, a v Rybárně mě Roman vždycky vožere. Mě se líbí Patrick. Anebo vymyslet něco novýho? Z pajzlu U Jacka udělali tohle.... http://www.nahalde.cz/ Doporučení výtečná. edit. mají stelinku a budvar Upraveno 1. října 2009 uživatelem Roman I.
New Milis Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Roman I. napsal: Z pajzlu U Jacka udělali tohle.... http://www.nahalde.cz/ Doporučení výtečná. edit. mají stelinku a budvar Vypadá dobře, kluk jeden. Z toho Budvaru bych byl trošku rozpačitej, a stelinka nevím, co je a ani to vědět nechci. Ale shodou okolností jsem si tuhle někde dával 2x Budvar a to bylo poprvé v životě, co mě chutnal. Takže za mě klidně. Ale běda vám, běda vám, jestli bude přebublinkovanej!!!
Návštěvník Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 (upraveno) New Milis napsal: Vypadá dobře, kluk jeden. Z toho Budvaru bych byl trošku rozpačitej, a stelinka nevím, co je a ani to vědět nechci. Ale shodou okolností jsem si tuhle někde dával 2x Budvar a to bylo poprvé v životě, co mě chutnal. Takže za mě klidně. Ale běda vám, běda vám, jestli bude přebublinkovanej!!! Stella Artois... vy furt v Rubeně lemtáte tu náchodskou osmičku a pak vám chybí základní znalosti nás weltmannů. Tomu Budvaru se vyhnu. Několikrát jsme se potkali a vždycky jsem dostal KO. Upraveno 1. října 2009 uživatelem Roman I.
New Milis Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Roman I. napsal: Stella Artois... vy furt v Rubeně lemtáte tu náchodskou osmičku a pak vám chybí základní znalosti nás weltmannů. Tomu Budvaru se vyhnu. Několikrát jsme se potkali a vždycky jsem dostal KO. No to jsme se sice několikrát potkali, ale KO jsem byl vždycky já, ty walkmane...
Návštěvník Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 New Milis napsal: No to jsme se sice několikrát potkali, ale KO jsem byl vždycky já, ty walkmane... KO jsem byl po setkání s Budvarem Po setkání s Tebou odcházím z hospody vždy nadšený, že Bůh mi dal možnost strávit večer s moudrým, ušlechtilým, noblesním a veskrze krásným člověkem
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Roman I. napsal: ... že Bůh mi dal možnost strávit večer s moudrým, ušlechtilým, noblesním a veskrze krásným člověkem To píšeš o mně nebo se Milis nějak změnil?
New Milis Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Kamil napsal: To píšeš o mně nebo se Milis nějak změnil? Roman je bohužel příliš laskav, na mě se z jeho popisu hodí jedna, dvě...., maximálně tři popisované vlastnosti. Možná ta noblesa, ta noblesa mi chybí - než si dám méně než dvě a více než šest tequil...
Návštěvník Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Kamil napsal: To píšeš o mně nebo se Milis nějak změnil? Přijeď na sraz a nepochybuju, že se s takovou náloží výše popisovaných charakteristik od vás obou pouze stěží narvu do taxíku nebo Petemu do vozu.
pete Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Roman I. napsal: KO jsem byl po setkání s Budvarem Po setkání s Tebou odcházím z hospody vždy nadšený, že Bůh mi dal možnost strávit večer s moudrým, ušlechtilým, noblesním a veskrze krásným člověkem Podobné pocity mám po každém posezení s vámi všemi Tak zamluv tu hospůdku a je to
Návštěvník Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 pete napsal: Podobné pocity mám po každém posezení s vámi všemi Tak zamluv tu hospůdku a je to zamluveno na 8.10. na 18:00 na chronomag 8 míst.
Návštěvník milosklikar Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Kde že to budete? "st.Patrik?" Pojedu z Práglu, tak bych to mohl stihnout na bylinkový čaj....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se