Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Doporučené příspěvky

Odesláno
  New Milis napsal:
Ale nebude zima ty Výmluvo, ale bohužel doprčic taky nemůžu.

no jo no tak sem holt takovej choulostivější každej není jako ty :smile_anim:

a nenapadej mě :crying_anim02:

Odesláno

Tak moji milí úchyláci. Uběhl měsíc a mě tak napadlo, že by jsme se mohli zase potkat... Co vy na to? Někdy příští týden, aby jsme měli čas si to naorganizovat. Třeba by mohla přijít i "Jeho rekonvalescence" :)

Třeba 8.10. ???

Odesláno
  pete napsal:
Tak moji milí úchyláci. Uběhl měsíc a mě tak napadlo, že by jsme se mohli zase potkat... Co vy na to? Někdy příští týden, aby jsme měli čas si to naorganizovat. Třeba by mohla přijít i "Jeho rekonvalescence" :)

Třeba 8.10. ???

v pohodě

a možná přijede i Viktor :)

Odesláno
  New Milis napsal:
Je vás Perníkářů víc a já tam jezdím rád... A proti termínu zatím nic nemám.

Tak chlapi, zamluvte nějakou knajpu :) Že by rybárna? Tam mají záchrané sítě na panáky ;)

Odesláno
  pete napsal:
Tak chlapi, zamluvte nějakou knajpu :) Že by rybárna? Tam mají záchrané sítě na panáky ;)

V Rybárně je divnej vzduch, vždycky se tam vožeru :sick01: . Mně se líbi Patrick nebo můžeme zkusit steak house na Dubině. Byl tam v poslední době někdo?

Odesláno
  Roman I. napsal:
V Rybárně je divnej vzduch, vždycky se tam vožeru :sick01: . Mně se líbi Patrick nebo můžeme zkusit steak house na Dubině. Byl tam v poslední době někdo?

Mě ten steak house přijde divnej, a v Rybárně mě Roman vždycky vožere. Mě se líbí Patrick. Anebo vymyslet něco novýho?

Odesláno (upraveno)
  New Milis napsal:
Mě ten steak house přijde divnej, a v Rybárně mě Roman vždycky vožere. Mě se líbí Patrick. Anebo vymyslet něco novýho?

Z pajzlu U Jacka udělali tohle.... http://www.nahalde.cz/

Doporučení výtečná.

edit. mají stelinku a budvar

post-1551-1254420497.jpg

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno
  Roman I. napsal:
Z pajzlu U Jacka udělali tohle.... http://www.nahalde.cz/

Doporučení výtečná.

edit. mají stelinku a budvar

Vypadá dobře, kluk jeden. Z toho Budvaru bych byl trošku rozpačitej, a stelinka nevím, co je a ani to vědět nechci. Ale shodou okolností jsem si tuhle někde dával 2x Budvar a to bylo poprvé v životě, co mě chutnal. Takže za mě klidně. Ale běda vám, běda vám, jestli bude přebublinkovanej!!!

Odesláno (upraveno)
  New Milis napsal:
Vypadá dobře, kluk jeden. Z toho Budvaru bych byl trošku rozpačitej, a stelinka nevím, co je a ani to vědět nechci. Ale shodou okolností jsem si tuhle někde dával 2x Budvar a to bylo poprvé v životě, co mě chutnal. Takže za mě klidně. Ale běda vám, běda vám, jestli bude přebublinkovanej!!!

Stella Artois... vy furt v Rubeně lemtáte tu náchodskou osmičku a pak vám chybí základní znalosti nás weltmannů. Tomu Budvaru se vyhnu. Několikrát jsme se potkali a vždycky jsem dostal KO.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno
  Roman I. napsal:
Stella Artois... vy furt v Rubeně lemtáte tu náchodskou osmičku a pak vám chybí základní znalosti nás weltmannů. Tomu Budvaru se vyhnu. Několikrát jsme se potkali a vždycky jsem dostal KO.

No to jsme se sice několikrát potkali, ale KO jsem byl vždycky já, ty walkmane... :wheelchair:

Odesláno
  New Milis napsal:
No to jsme se sice několikrát potkali, ale KO jsem byl vždycky já, ty walkmane... :wheelchair:

KO jsem byl po setkání s Budvarem :suicide_anim: Po setkání s Tebou odcházím z hospody vždy nadšený, že Bůh mi dal možnost strávit večer s moudrým, ušlechtilým, noblesním a veskrze krásným člověkem

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Roman I. napsal:
... že Bůh mi dal možnost strávit večer s moudrým, ušlechtilým, noblesním a veskrze krásným člověkem

To píšeš o mně nebo se Milis nějak změnil?

Odesláno
  Kamil napsal:

Roman je bohužel příliš laskav, na mě se z jeho popisu hodí jedna, dvě...., maximálně tři popisované vlastnosti. Možná ta noblesa, ta noblesa mi chybí - než si dám méně než dvě a více než šest tequil...

Odesláno
  Kamil napsal:

Přijeď na sraz a nepochybuju, že se s takovou náloží výše popisovaných charakteristik od vás obou pouze stěží narvu do taxíku nebo Petemu do vozu.

Odesláno
  Roman I. napsal:
KO jsem byl po setkání s Budvarem :suicide_anim: Po setkání s Tebou odcházím z hospody vždy nadšený, že Bůh mi dal možnost strávit večer s moudrým, ušlechtilým, noblesním a veskrze krásným člověkem

Podobné pocity mám po každém posezení s vámi všemi :thumbsup_anim:

Tak zamluv tu hospůdku a je to :)

Odesláno
  pete napsal:
Podobné pocity mám po každém posezení s vámi všemi :thumbsup_anim:

Tak zamluv tu hospůdku a je to :)

zamluveno na 8.10. na 18:00 na chronomag 8 míst.

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Kde že to budete? "st.Patrik?" Pojedu z Práglu, tak bych to mohl stihnout :) na bylinkový čaj....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...