Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno

já tam minule tančil....bylo to v pátek, nebo v sobotu, teď nevím. jakýsi pěvec s vlasy jak Robert Plant tam zpíval k jídlu a nám, resp. mně i k tanci,

já se tam těším...

Odesláno
já tam minule tančil....bylo to v pátek, nebo v sobotu, teď nevím. jakýsi pěvec s vlasy jak Robert Plant tam zpíval k jídlu a nám, resp. mně i k tanci,

já se tam těším...

Vyzveš mě?

Odesláno

já se tam těším...

Kámoš mi poslal tvou fotku z minule, jsi ďábel :thumbsup_anim:

post-2812-1257524858.jpg

• po 2 týdnech...
Návštěvník milosklikar
Odesláno

Neslezem se?

ta návštěva výstavy koček se mi vyplatila :thumbsup_anim:

máme doma nový přírustek...

post-786-1258482505.jpg

Odesláno
Neslezem se?

Ty jsi asi slabá povaha :D

Odesláno
Neslezem se?

Klidně můžem, příští čtvrtek? 26.11. ?

Jinak druhého kocoura dostali nabídnutého Godin s Romanem a oba odolali. Je fakt, že ty jsi byl znevýhodněn fyzickým kontaktem s daným "přírustkem" ;) Ale je hezkej.

Odesláno
já nemůžu středu :(

Já nemůžu nikdy, ale přijdu pokaždý

2Milis vole co ta tvoje kočka? už má novýho páneška? Pete říkal, že by ty jeho výstavní bestie potřebovali kapku naředit krev poctivým hradeckým myšilovem. No a teď můžeš jezdit na námluvy i do Holic. Třeba založíte východočeskou plemenářskou školu koček.

Já bych kočku chtěl. Už jsem jich pár dotáh domů, ale vždycky někam utekly. A o víkendu jsme pokaždý měli k obědu králíka. Tak nevím :worried_anim:

Návštěvník milosklikar
Odesláno
Hele, mě to je jedno. Ale mám komplex z tý Milošovy kočky. Miloši, je pravda, že vy, kočičáři, jste jako tak divně cejtit?

My kočičáři jsme samozřejmě cejtit, proto na nás tak jdou baby..... Roman moc dobře ví, proč chce kočku.......

já můžu kdykoliv, ale čtvrtek mi vyhovuje nejvíc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...