pete Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Hezké, až jsem zamáčkl slzu v oku. Jsem rád za takové kamarády, jaké jsem našel ve vás. Přeji hezké, klidné svátky a po Novém roce se budu těšit na další z našich občasných setkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Hezké, až jsem zamáčkl slzu v oku. Jsem rád za takové kamarády, jaké jsem našel ve vás. Přeji hezké, klidné svátky a po Novém roce se budu těšit na další z našich občasných setkání. Blbci blbí. Jsem v hormonálním rozvratu, jeden emoční nával stíhá druhý a vy do mě perete takovými kalibry. Kvůli vám budeme mít přesolenou štědrovečerní polífku. Tak teda vzchopme se a nechme si trocha dojetí pro lednový příjezd Santa Milise, který avizoval chodicí hnátu a vřele vás zdraví... Šťastné a veselé Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Blbci blbí. Jsem v hormonálním rozvratu, jeden emoční nával stíhá druhý a vy do mě perete takovými kalibry. Ty už jsi v přechodu? Radši udělejte mezi svátky sraz, ať mám kam přijet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2009 Tady jse nám to rozněžnilo,to nebývá moc ve zvyku.... Taky Vám popřeju pěkné svátky braši a těším se na další potkáváni se na fóru i v restauracích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2009 to asi ty svátky, cítím zvláštní pocit, hřeje to, ale tak příjemně Moje poslední setkání s Milisem, než si udělal tu achilovku při sundávání bruslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 mám takovou kacířskou myšlenku..... nezajdem zejtra na "jedno" sváteční? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 (upraveno) mám takovou kacířskou myšlenku..... nezajdem zejtra na "jedno" sváteční? Je to sice děsně narychlo, ale nejsem proti... EDIT: jen se obávám, že budou všichni odjetý někde na horách Upraveno 29. prosince 2009 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Já to vidím bledě... I když nikdy neříkej ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Tak už je tu problém...manželka s kámoškama byla rychlejší takže dneska jsem hodnej taťka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 no koukám dneska nejspíš nic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 (upraveno) Přátelé kamarádi, mohli by jsme to dávat nějak pomalu do kupy. Teda hlavně co je s Mi. jestli jsi už vytočil na flašinetu na tu robo-nohu,byly svátky,všichni měli lepší rozpoložení,by to moh vzládnout... Nebo se mu mohli složit odboráři z Rubeny. Upraveno 5. ledna 2010 uživatelem sonny.c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 no mluvil sem s ním v týdnu a říkali jsme si tak někdy kolem konce měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 no mluvil sem s ním v týdnu a říkali jsme si tak někdy kolem konce měsíce já jsem připravenej na startu v blocích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Já téměř taky. Jen ten týden 18.1.-22.1. jsem pryč (tedy u Práglu, ale bez možnosti návratu), takže kdyby to šlo o týden později, bylo by lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Taky jsem pro týden 25.1.-29.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) Tak 28.1. v HK? Pokud tedy příjde ještěrkář Na druhou stranu jsem mu sehnal na netu od robocopa výbavu Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Tak 28.1. v HK? Pokud tedy příjde ještěrkář Na druhou stranu jsem mu sehnal na netu od robocopa výbavu Ve zmińovaný termín můžu. Jinak ještěrkář drží rekord. Pokud se nepodíval jako nepřihlášený, tak je to dnes měsíc a tři dny... Naposledy spatřen: 7.12.2009 - 22:48 Romane, nechci zasírat prodejní vlákno, protože to sám nemám rád, takže to píšu sem: Ty Stowy neprodávej, minule to vypadalo, že je to fakt láska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Romane, nechci zasírat prodejní vlákno, protože to sám nemám rád, takže to píšu sem: Ty Stowy neprodávej, minule to vypadalo, že je to fakt láska Jen ať je prodá, už mám pro něj přichystáno: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Ve zmińovaný termín můžu. Jinak ještěrkář drží rekord. Pokud se nepodíval jako nepřihlášený, tak je to dnes měsíc a tři dny... ještě žije - mluvil jsem s ním v týdnu a měl v sobě tak 3 gramy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 (upraveno) Jen ať je prodá, už mám pro něj přichystáno: tak to je jiná.... ještě žije - mluvil jsem s ním v týdnu a měl v sobě tak 3 gramy mně volal před svátkama, vypadalo to, že rekapituluje tak to jsem rád, že to přežil Upraveno 10. ledna 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se