Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Tys to Soňáku rezervoval? já jsem to teda taky rezervoval, 8 míst na chronomag, protože jsem šel okolo a v rezervacích zatím nic nebylo. Je to ten stůl, napravo vod výčepu, jak jsem si tam dával ten hnusnej nakládanej hermelín a vy jste měli 5 kořavek :crying_anim02: a profesor pocintal stůl tuší z péra.

To je tam, jak Milošovi polili voctem ten strup?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem to zamluvil na svoje jméno (né zrovna chytře),no nic dojdu to zrušit stejně to byl stůl pro 6 lidí.

Myslím s váma vydržím až do závěrečné panákové scénky,zatím nevím kde by mě potřebovali naléhavjeji než s váma :wub:

Vždyť jsme stejně banda nesympatickej parchantů, se kterými si kluci z jiných čtvrtí nechtěj hrát. Tak kam bys lezl ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

tak to trošku shrnu:

- vozíčkář nedorazil

- vlkastíktalanda taky ne

- statistika má rád svůj klid, hlavně při večeři, hlavně když se vrátí z práce....

- pete nemůže ostrá jídla, proč?, to snad ani nebudu psát..... jo a zdrhnul ještě před kořalkama

- Roman byl moučnej, ale měl k tomu pádný důvod....

- Sonny vyjímečně neměl žádnou akci a vydržel do konce

flašinet si nakonec vzal godin, teda aspoň co si pamatuju

na mě až moc poklidná akce.... :blowup:

Odkaz ke komentáři

tak to trošku shrnu:

- vozíčkář nedorazil

- vlkastíktalanda taky ne

- statistika má rád svůj klid, hlavně při večeři, hlavně když se vrátí z práce....

- pete nemůže ostrá jídla, proč?, to snad ani nebudu psát..... jo a zdrhnul ještě před kořalkama

- Roman byl moučnej, ale měl k tomu pádný důvod....

- Sonny vyjímečně neměl žádnou akci a vydržel do konce

flašinet si nakonec vzal godin, teda aspoň co si pamatuju

na mě až moc poklidná akce.... :blowup:

já jen doplním, Miloš měl dobrou náladu, protože i když mu číšník zaprasil budnu, tak ho nechtěl zmlátit

Odkaz ke komentáři

a ještě jsme se dozvěděli velké tajemství ušního mazu

jsem zas platil nějak podezřele málo,budu vás příště muset nějak vytrestat ale do kořalky se mě moc nechce,ty techily jsem už musel kousat a bylo to na víckrát,ja pak trpým anorexii

Počkej počkej. Až se tě svatý Petr na bráně jednou voptá. Tak co Sońáku, vypil jsi všechny kořalky, vypil? Co mu odpovíš? Máš svědomí čistý? No boj se nic kamaráde, ještě že nás máš, my ti vod toho nechutenství pomůžeme. Já se vpředvečer srazu pokusím nezpráskat se tequilama, budu ve formě a přepijem to. Přijede i invalida a zas bude v chaloupce veselo a útulno.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
Tak já zůstanu chrupat někde v Pardubkách a budu pít taky. A basta :)

Roman je přítulnej, určitě se tě ujme... má pro tyhle příležitosti k zapůjčení i spacák

post-786-1268472103.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Tak co hoši, sejdeme se? 25.3. nebo 1.4.? Roman nám dá info z výletu. Probereme Velikonoce...

U Patrika?

Co chceš probírat na Velikonocích?

Hodinkám stejně jako já h...o rozumíte, tak jaké info?

Přijdu kdykoli :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...