Godin Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2010 To nemůžem vydržet, dáme ještě jeden srázek dříve v Pcích ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2010 To nemůžem vydržet, dáme ještě jeden srázek dříve v Pcích ne? Já tě pamatuju jako chlapce s košilí zapnutou ke krku, nyvým pohledem a ideály M.Dušína. A teď nevydržíš 14 dnů bez chlastu, prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2010 O chlast vůbec nejde, beztak jsem již měsíc abstinent nekuřák, chybí mě erudované dikuze o hodinkách, nožích, jídle a jiných bohulibých činnostech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2010 O chlast vůbec nejde, beztak jsem již měsíc abstinent nekuřák, chybí mě erudované dikuze o hodinkách, nožích, jídle a jiných bohulibých činnostech. No, i já si rád popovídám, o to nic. Tak v tejdnu od 19? Snad už mě přijde zlacená vycházková hůl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2010 O chlast vůbec nejde, beztak jsem již měsíc abstinent nekuřák, chybí mě erudované dikuze o hodinkách, nožích, jídle a jiných bohulibých činnostech. A to já bych se zase klidně zlil.... Nevíš, proč je teď Milan takovej podrážděnej....? teda, promiň.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2010 Nevíš, proč je teď Milan takovej podrážděnej....? teda, promiň.... Jestli už nechytá pražský manýry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2010 No, i já si rád popovídám, o to nic. Tak v tejdnu od 19? Snad už mě přijde zlacená vycházková hůl... Tak jako většinou ve čvrtek 22.4.??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Tak jako většinou ve čvrtek 22.4.??? Ano, děkuji, jsem potěšen. Od pátku do neděle mě čeká třídenní pařba, proč se nezrychtovat už o den dřív. Mě v dubnu vidět Nešpor, tak si to snad hodí přijdu, samolitr. Mně protivný postižený nevaděj jsa tolerantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Takže u toho Lva, aby si Milan neprodřel hned z počátku gumový konec hole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 sem si dneska stáhnul takovej vobrázek. Se mi tůůůze líbí a tak vám ho tady dám. Třeba ho někdy využijete Třeba v práci, v rodině, s komunikaci na úřadě, leckde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 a co na to rytířka? To není ona, na té fotce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Ty vogo, ty máš přehled S tebou bych hrát šachy nechtěl. Teda já vlastně šachy ani neumím, takže nic, ehm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 Kurňa Romane, tomu říkám fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Pánové, dnes jsem mluvil se svým pediatrem a bohužel musím svou účast odřeknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Pánové, dnes jsem mluvil se svým pediatrem a bohužel musím svou účast odřeknout. takže Pardubky.... 2Milis: zavolám Ti, ty moje neštěstí milovaný, pajdavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Mě se taky nikam nechce. Asi si taky něco urvu, abych se měl na co vymlouvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Pánové, dnes jsem mluvil se svým pediatrem a bohužel musím svou účast odřeknout. Ty voe, už nám chybíš, tak taky po telefonu. Dovolil ti peditr návštěvy? Že bych se třebas stavil na kafe, kdyby mě tedy nevyhnala ošetřovatelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Mě se taky nikam nechce. Asi si taky něco urvu, abych se měl na co vymlouvat. Už jsem s ním mluvil. Není to žádná prča, prej mor, malárie a zánět vaječníku. Já ho vomlouvám. Já bych šel do Plzeňky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Už jsem s ním mluvil. Není to žádná prča, prej mor, malárie a zánět vaječníku. Já ho vomlouvám. Já bych šel do Plzeňky. Mně je to fuk... kamkoli, ale třeba bych zase jednou mohl pít. Naposledy na horách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Jo Romane, málem jsem zapoměl, máš pěknou ženu, takovou mladou, jen ty posunky co na tebe dělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se