Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

O chlast vůbec nejde, beztak jsem již měsíc abstinent nekuřák, chybí mě erudované dikuze o hodinkách, nožích, jídle a jiných bohulibých činnostech.

No, i já si rád popovídám, o to nic. Tak v tejdnu od 19? Snad už mě přijde zlacená vycházková hůl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník milosklikar
O chlast vůbec nejde, beztak jsem již měsíc abstinent nekuřák, chybí mě erudované dikuze o hodinkách, nožích, jídle a jiných bohulibých činnostech.

A to já bych se zase klidně zlil.... :lol2:

Nevíš, proč je teď Milan takovej podrážděnej....? :taz: teda, promiň.... :crutch:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Tak jako většinou ve čvrtek 22.4.???

Ano, děkuji, jsem potěšen. Od pátku do neděle mě čeká třídenní pařba, proč se nezrychtovat už o den dřív. Mě v dubnu vidět Nešpor, tak si to snad hodí :suicide_anim:

přijdu, samolitr. Mně protivný postižený nevaděj jsa tolerantní.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

sem si dneska stáhnul takovej vobrázek. Se mi tůůůze líbí a tak vám ho tady dám. Třeba ho někdy využijete :D Třeba v práci, v rodině, s komunikaci na úřadě, leckde

post-1551-1270670401.jpg

Odkaz ke komentáři

Pánové, dnes jsem mluvil se svým pediatrem a bohužel musím svou účast odřeknout. :(

takže Pardubky....

2Milis: zavolám Ti, ty moje neštěstí milovaný, pajdavý :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Pánové, dnes jsem mluvil se svým pediatrem a bohužel musím svou účast odřeknout. :(

Ty voe, už nám chybíš, tak taky po telefonu. Dovolil ti peditr návštěvy? Že bych se třebas stavil na kafe, kdyby mě tedy nevyhnala ošetřovatelka ;)

Odkaz ke komentáři

Mě se taky nikam nechce. Asi si taky něco urvu, abych se měl na co vymlouvat.

Už jsem s ním mluvil. Není to žádná prča, prej mor, malárie a zánět vaječníku. Já ho vomlouvám.

Já bych šel do Plzeňky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...